Şimdi Ara

OYUN BİLGİSAYARINA YÜKLENMESİ GEREKEN PROGRAMLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun bilgisayarına yüklenmesi gereken programlar, oyunlar, fare, grafik kartı vs. gibi donanımlar hakkında bilgiler veren, ekran kartının her an kendisinin güncellenmesini sağlayan gibi programlar var mı? Ya da grafik kartının ne kadar kullanıldığı hakkında bilgiler veren programlar hangileridir. Bunlar bir oyun bilgisayarı için gerekli programlar. Örneğin bazı özel mouse programlarıyla fare hassasiyeti çok iyi ayarlanabiliyor. Örneğin msi afterburner programı da pcnin ekran kartı hakkında bilgi veren bir program.

Bu ve bu benzeri programları buraya yazıp derleyelim. Merak edenler pcsine yüklesin.

Not: gtx geforce
    İntel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her fare üreticisi kendi programını yapmıştır. Hangi marka kullanıyorsanız ona göre program indirebilirsiniz fare için.

• Logitech kullanıyorum hocam. Logitech gaming software gibi bir program gördüm, acaba bir işe yarar mı yoksa pcnin kendi ayarları yeterli mi?

• Oyun bilgisayarı ile internete girilebilir mi?
    Birde gears 5,red dead redemption 2,battlefield 5 gibi grafikli oyunlar için kaç bin liralık sistem toplamak gerekir yardımcı olurmusunuz?

• Yaman trollsün delikanlı

• GTX 1660 Super ve ryzen 1600af bir sistem toplayabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daemon tools

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun bilgisayarı ile normal bilgisayar aynıdır. Sadece oyun bilgisayarı daha donanımlıdır. Nırmal bilgisayarda ne yapabiliyorsanız oyun bilgisayarında da onu yapabilirsiniz.

• Hocam daemon tools daha çok depolama işleri ile ilgili olduğu için bu sınıflandırmaya girmiyor.

Ben daha çok tüm oyunları bir araya toplayan, düzenleme yapan, ya da grafik kartıyla alakalı bir şeyler yapan programları sormuştum.

• Ya saçma sapan işler peşinde koşmayın. Her program bilgisayarın dengesını bozan bir şey. Mesela bi ara steelseries'in driver'ını kurduğumda oyunlarda donma sorunu oluyordu. Logitech'in programını kurduğumda GTA V'de çok garip mause sorunu yaşıyordum.

Nvidia Geforce Experience yüklerdim iyi bi şey sanırdım, onu bile artık yüklemiyorum. Saf windows 10 her şeye yetiyor. Ek olarak tek bir program bile yüklemek dengeyi bozuyor. Saçma işler peşinde koşmayın. Windows'u güncel tutun yeter, o her driverı güncelliyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 8 Mayıs 2020; 16:31:26 >
  • Sakin ol dostum billy boy! Programların böyle etki yarattığını bilmiyorduk. Sakince anlatsaydın daha mutlu olurduk. Sakin ve rahat billy boy, sakin ve rahat.

• Hocam ne bu şiddet bu celal Arkadaşlar sadece bilgi alışverişinde bulunuyor herkesin elinin altında internet var hangi program nasıl bir etki yapıyor bakılabilir insanları azarlamadan da anlatabilirsin derdini
  • oyun oynarken iyi kayıt yapabilen bir program var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Windows 10 varsa hiçbir program yüklenmesine gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.