Şimdi Ara

Oyun Bilgisayarı Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, topladığım sistem aşağıdaki gibidir. Sizce bu sistemle Battlefield 4, GTA 5, Sims 3 gibi oyunları nasıl, hangi seviyede oynayabilirim?

İşlemci: AMD FX X8 8320

Anakart: Gigabyte 970A-UD3P

RAM: G-Skill 8 (2x4) GB RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.6V

Ekran Kartı: Sapphire R9 280X Toxic GDDR5 3 GB 384 Bit DX 11.2

Hard Disk: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm

DVD: Samsung SH-224DB 24X DL SATA Siyah (Kutusuz)

İşlemci Soğutucu: Akasa Nero 3 Intel / AMD Soğutucu

Kasa: Dark Sub Zero MidT ATX Siyah SSD Ready

PSU: Seasonic M12II-750 750 Watt 80+ Bronze Modüler

TOPLAM: 2515 lira
    BTMağaza:www.btmagaza.com

NOT: Sistem Angelmax'tan alınmıştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• SUPER-TANKS kullanıcısına yanıt
    söylediğin oyunları rahatlıkla en üst seviyede açar
  • Dostum terreddüt etmeden al,pişman olmayacaksın.
  • Peki hocam, ben bunu bir yandan fraps ile 720p video çekerken ve Skype üzerinden arkadaşlarımla konuşurken oynarsam sorun çıkar mı? Yine aynı seviyede oynar mıyım? Arada sırada kasma olur mu?

Bu arada bu bilgisayarı alınca Windows 8.1 yüklersem, bir sorun çıkmaz değil mi? Çok soru sordum, kusura bakmayın. Her şeyi garantilemek istiyorum baştan. Bu arada Battlefield 4 ile yukarıda saydığım işlemleri yaparak ultrada oynarsam yine hiçbir sorun çıkmaz. Doğru mu? Lütfen çok acil cevap bekliyorum

Hocam ben 1080p üzerinden değerlendirdim siz düşünün 720p'de neler yapar herhangi bi sorun çıkmaz çok rahat bi şekilde oynarsınız
  • Çok teşekkür ederim. Peki bu işlemleri yaparken Battlefield 4'te ortalama kaç fps alırım sizce?

soylediklerinizi yaparken ultrada oynayamazsiniz. oynarsiniz fakat fps yerde surunur. sonucta 280x o kadar buyutulecek bir kart degil ayar kistirir size. alacaginiz fps 35-45 arasi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdeliruzgar -- 11 Haziran 2014; 21:07:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu pc sistemi alınırmı
    geçen hafta açıldı
    bu pc sistemi alınırmı?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPER-TANKS

Peki hocam, ben bunu bir yandan fraps ile 720p video çekerken ve Skype üzerinden arkadaşlarımla konuşurken oynarsam sorun çıkar mı? Yine aynı seviyede oynar mıyım? Arada sırada kasma olur mu?

Bu arada bu bilgisayarı alınca Windows 8.1 yüklersem, bir sorun çıkmaz değil mi? Çok soru sordum, kusura bakmayın. Her şeyi garantilemek istiyorum baştan. Bu arada Battlefield 4 ile yukarıda saydığım işlemleri yaparak ultrada oynarsam yine hiçbir sorun çıkmaz. Doğru mu? Lütfen çok acil cevap bekliyorum

Yahu bahsettiğimiz kart r9 280x rahat ol mübarek senin bu dediğin işlemleri 1500 liralık laptoplarda yapıyorlar Tabi ki de 8.1 kur.Yeni çıkan oyunlarda daha avantajlı olacaktır.

• Bir de hocam bende A4 Tech KR-86 klavye var. Sizce oyunlarda nasıl performans alırım? Mousem ise Logitech'in kablosuz mouselarından. Yani harici donanım olarak pek bir şey beklemiyorum ama klavyem sizce ortalama bir oyuncu için yeterli midir? Klavyeyi yeni aldım, daha hiç kullanma fırsatı bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

soylediklerinizi yaparken ultrada oynayamazsiniz. oynarsiniz fakat fps yerde surunur. sonucta 280x o kadar buyutulecek bir kart degil ayar kistirir size. alacaginiz fps 35-45 arasi olur

720p'de R9 280x Toxic 35-45 fps vericek diyosunuz 300 liralık ekran kartıdan bahsetmiyoruz benim laptopumda gt540m var bf4 oynuyorum windows 8.1 kurulu skypeden toplam 4 kişi oynuyoruz 720p orta seviyode 40 fps alıyorum, siz bu ekran kartı yerlerde sürünür diyosunuz gibin bi araşıtırma yapın bilmediğiniz şeylerde fikir sahibi olarak insanları yanlış yönlendirmeyin

• Ayrıca sizce bu sistem mi daha iyi, yoksa benim ilk başta yazdığım mı? Hangisi daha f/p ürünüdür?

İşlemci i7 2600
    16gb 1333 Mhz Ram
    MSI GTX 570 Ekran kartı
    650 watt thermaltake power supply
    ASUS P8Z77-V model anakart

Hocam o el alışkanlığı meselesi ben sürekli oyun oynuyorum sistemim toplam 2.300 lira civarı fakat kullandığım klavye 10 liralık a4tech elim alışmış buna başka klavye kullanamıyorum açıkcası klavye ve mouse hakkında pek bi bilgim yok
  • progamer06 kullanıcısına yanıt
    Arkadasım once ne soyleniyor iyi okuyun. Diyorki 720p video cekecegim. Bu aynı zamanda 720 p de oynayacagım anlamına gelmiyor. Adam ultradan bahsediyor. Bahsettigi kartı sen kendin biliyormusunda bana bilip bilmedigin seyden bahsettigimi soruyorsun.
    Hocam valla ben intel sistemden anlamam sonuna kadar amd işlemci ve ekran kartından yanayım ekran kartı olarakta sapphire markasından asla şaşmam bu iki sistem arasında kalsam kesinlikle üsttekini alırdım
  • Peki hocam sağolun. Yukarıdaki arkadaşımız fps yerlerde sürünür diyince çok korktum. Allaha şükür yardımcı oldunuz. Peki 1.sistem mi daha iyi yoksa 2.sistem mi? (Oyun dahil her açıdan ve f/p'ye göre)

• xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın bahsettiği kart bu :

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-toxic-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

şimdi git 1080p fps benchmarks videolarını izle ve fps'yi gör 35 mi veriyomuş bak bakıyım
  • Arkadaşlar bir karar verin, ona göre sistemi alacağım. Benim de kafamı karıştırdınız

Ben düşünmeden alırdım herhangi bi sorun yaşarsanda sorabilirsin mantle desteği hakkında bilgin varsa onuda yüklersin tamamdır yoksa yardım edebilirim
    VatanBilgisayar'daki yorumlarda 1440p için gayet yeterli bir ürün. Hiç zorlanmıyor demişler?

Mantle desteği nedir?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.