Şimdi Ara

Oyun Bilgisayarı İçin Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm beyler aynı konuların sürekli açılması hoş olmasada fiyat aralığı farklı olduğu için malum açıyoruz :D

oyun bilgisayarı toplamaya başladım parçalar biraz olsun şekillendi ama kasayı toplamaya başlamadan önce şu eski monitörümden bi kurtulıyım dedim ilk olarak ekran kartımın tam verimini zaten sistemimin kötü olamsından dolayı alamıyorum ama (bu arada kart XFX Radeon 6850 Black Edition çift fanlı) öğrendiğim kadarıyla bu ping yapmasının ufak bi sebebide monitörün dandikliğiymiş.Almak istediğim monitör fps ve online (Lol Wow cod tarzı) oyunları rahatça ve zevkle oynayabilmemi sağlıycak LED bişey olsun istiyorum fiyat sınırım 400 TL önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...

• herkese ayni monitoru oneriyorum ama sende bir bak istersen. hp 2311gt arat bimeks sitesinden yorumlara bak bide forumda konusu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

herkese ayni monitoru oneriyorum ama sende bir bak istersen. hp 2311gt arat bimeks sitesinden yorumlara bak bide forumda konusu var

monitör baya iyi gibi 3D bide güzel yani ama bnm bütçeyi biraz aşıyo o kadar çıkabiliceğimi sanmıyorum burs parası kısıtlı sonuçta :D eyw saol yinede
  • ben 2.el 350 tl ye aldim temiz bulabilirsen 2. el bolumundaen birkac aylik monitorlere bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

ben 2.el 350 tl ye aldim temiz bulabilirsen 2. el bolumundaen birkac aylik monitorlere bak

oo hadi ya bakıyım orayada olmassa saolasın
  • Fazla el değmeyen ürünleri 2.el alabilirsiniz inanın sıfırdan farkı olmayan ürünler var.
  • Yanlız şöyle bişey var ben kredi kartıyla alıcam o şekilde alma şansım varmı 2. el ürünlerden ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için bir pc topladım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.