Şimdi Ara

Oyun Başarılı Olmayalım Diye Elinden Geleni Yapıyormuş Hissine Katılmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elbette futbolda da olan şeyler bunlar ama o kadar çok oluyor ki bunlar, 94. dakikada yediğim goller. Maçın tamamına hükmetmeme rağmen 3 puanı alamamam, saçma sapan penaltılar ve kırmızılar, benim takımıma kolay kart göstermesi. Mesela Kocaelispor ile avrupa ligine katılma hakkı elde etmek istiyordum, 4. sıra ile 6. sıra arasında gidip geldim. Bu arada şampiyonluğuma 1000 oran verilmişti. Ama o kadar iyi savunma yapmamıza rağmen yenilen son dakika golleri, normalde her karşı karşıya kaldığı pozisyonda atabilme kapasitesinin olmasına rağmen 4 tane pozisyondan 1 tanesinin gol olması. Var mı böyle hisseden benden başka?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • yok
  • Taktiğe bakar hocam her şey. Başarılı bir taktikle kötü takımla bile çok iyi sonuçlar alabilirsin
  • Manciaa kullanıcısına yanıt
    Ligde oldukça iyi gidiyorum taktiğin işleyişinde bir sorun yok ancak çok saçma şekillerde puan kaybediyoruz, 9 numaram terör estirirken hop bacağı kopuyo. Bi bakıyorum daha 1.dk dan defansım oyundan atılıyor ve 10 kişi kalıyoruz(cidden bir maçta daha 1.nci dakikadan kırmızı yedi), 90 dakika boyunca rakip bizim kaleye sadece 1 şut çekebiliyo ama 90+2 de hop gol, ya da 10 maç boyunca gol atamayan rakip forvet bize geliyo hattrick yapıyo. Bu sezon 5 maçta 11 puan topladık bakalım neler olucak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 1 Kasım 2017; 17:21:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan yenen goller , oyuncuların gördüğü kırmızı kartlar , sürekli direkten dönen toplar ve en sinir bozanı gol attıktan sonraki 5 dk içinde gol hemen insanı çıldırtıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.