Şimdi Ara

oyun arıyoruz (tarz terraria-minecraft-dont starve)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • terraria minecraft gibi craft yapabileceğimiz hayatta kalmaya çalışacağımız oyun arıyoruz arkadaşımla. dont starve da multiplayer mod olsaydı onu oynardık minecraft ve terrraria dan sıkıldık bu tarzda oyun arıyoruz itemlar craft edebileceğimiz kendi shelter ımızı yapabileceğimiz, geceleri çıkan zombilere shelter ımıza saldıran yaratıklara karşı savunmalar oluşturabileceğimiz oyunlar.

7 days to die diye bir oyun bulduk. şimdi onu indiriyoruz.

herkes arkadaşıyla canı sıkıldığında
    "-şimdi zombiler gelse napardık?"

muhabbetini yapmıştır. sanırım oyun ona benziyor. eşyalarını yapıyorsun shelterını yapıyorsun şehir inşa ediyorsun ve 7 gün sonra zombiler gelmeye başlıyor gün geçtikçe de zorlaşıyor. videolardan anladığım kadarıyla böyle bir oyun.

Bu tarz oyunlar önerin lütfen

• Rust. Craft ve zombiler var ama şöyle bir şey daha var, serverlarda sizden başka adamlar oluyor, size arkadaş mı düşman mı olurlar artık orası bilinmez
  • Nintendo. kullanıcısına yanıt
    atıyorum torrente, görsellere baktım, daha küçük terraria tarzı veya minecraft gibi tatlı craftın ön planda olduğu oyunlar var mı bildiğiniz bu rust biraz daha fps ye kaçıyor
  • bi tane oyun vardı adını unuttum bir adaya düşüyorsun o adadaki canlıları(yengeç,kaplumbağa,maymun,balık vs)avlıyabiloyduk.çadır,ağaç ev ,kayık yapabiliyordun.güzel oyundu ismini hatırlarsam editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minecraft tarzı oyunları sevmediğim için pek oynamışlığım yok ama yinede öneriyim ;

Minetest var Minecraft'a benzer bir oyun
    BrickForce var ama oyunda fazla Türk yok
    7 Days To Die zaten indiriyormuşsun onu oyna
    Cube World var buda bazı forumlarda bayaa önerilmişti

Aklıma gelirse biraz daha yazarım heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: muccos

bi tane oyun vardı adını unuttum bir adaya düşüyorsun o adadaki canlıları(yengeç,kaplumbağa,maymun,balık vs)avlıyabiloyduk.çadır,ağaç ev ,kayık yapabiliyordun.güzel oyundu ismini hatırlarsam editlerim

hocam dediğin oyun don't starve olmasın, karnın acıkıyo kafayı yiyosun zamanla karanlıkta kaldıkça falan.

eğer değilse onun adını bulursum denemek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoomShy

Minecraft tarzı oyunları sevmediğim için pek oynamışlığım yok ama yinede öneriyim ;

Minetest var Minecraft'a benzer bir oyun
    BrickForce var ama oyunda fazla Türk yok
    7 Days To Die zaten indiriyormuşsun onu oyna
    Cube World var buda bazı forumlarda bayaa önerilmişti

Aklıma gelirse biraz daha yazarım heralde

teşekkürler deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout tarzı oyun önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brder

quote:

Orijinalden alıntı: muccos

bi tane oyun vardı adını unuttum bir adaya düşüyorsun o adadaki canlıları(yengeç,kaplumbağa,maymun,balık vs)avlıyabiloyduk.çadır,ağaç ev ,kayık yapabiliyordun.güzel oyundu ismini hatırlarsam editlerim

hocam dediğin oyun don't starve olmasın, karnın acıkıyo kafayı yiyosun zamanla karanlıkta kaldıkça falan.

eğer değilse onun adını bulursum denemek isterim

yok değil adını hatırlayamıyorum dvdlerimde vardı ama atınca gitti ...... ..... 2 'ydi o noktalarıda bulursam söylerim

• brder kullanıcısına yanıt
    hocam buldum sonunda stranded 2 imiş resimlere bakınca hatırladım ben beğenmiştim oyunu bir deneyin ikincisini oynamıstım ben siz 1'ide oynayın
    stranded.unrealsoftware.de
    buradan ücretsiz indiriliyor.

• ARK survival evolved
    The Forest
    project zomboid
    DayZ
    RigorZ
    WarZ
    The Long Dark
    Salt
    State of Decay
    How to survive

konuyu açalı 3 sene olmuş ama belki arıyorsunuzdur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.