Şimdi Ara

Oyun alıcağım bir kaç sorum olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir ps3 oyuncusuyum fakat yeni bir pc alıcağım icin aynı zamanda pcyede oyun alacağım çünkü bilgisayarım 12 YILLIK işye bu yüzden bilgisayar alıcağım 2 sorum olucak onlarda bunlar

1)Diyelim MW3 AC:Revelations falan aldım multi için steamdan başka kod almam gerekir mi ?

2)Pc nasıl ?http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-n53sv-sx837v-n53sv-core-i7-2670qm-22ghz-6gb-ddr3-640gb-156-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7pre/productde Pc falan önermeyin sadece nasıl olduğunu söyleyin

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: kajmeriyan

Arkadaşlar ben bir ps3 oyuncusuyum fakat yeni bir pc alıcağım icin aynı zamanda pcyede oyun alacağım çünkü bilgisayarım 12 YILLIK işye bu yüzden bilgisayar alıcağım 2 sorum olucak onlarda bunlar

1)Diyelim MW3 AC:Revelations falan aldım multi için steamdan başka kod almam gerekir mi ?

2)Pc nasıl ?http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-n53sv-sx837v-n53sv-core-i7-2670qm-22ghz-6gb-ddr3-640gb-156-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7pre/productde Pc falan önermeyin sadece nasıl olduğunu söyleyin

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Oyun oynucaksan laptop alma Aynı fiyata daha kaliteli bir Masaustu alırsın.

• Arkadaşa katılıyorum. Masaüstü topla. Ben laptop kullanıyorum ondan şimdiden söyleyeyim.
  • Masaüstü toplamak en hayırlısı.
  • Kesinlikle katılıyorum, özelliklerine aldanıp da laptop alma.
  • leptopa vereceğin parayla 10 numara masaüstü dizersin
  • bencede oyun için loplop alma masaüstü al ayrıca mw3 ile ac yi kutulu aldınmı koda moda ihtiyaç yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun İçin Alacaksan Leptop Berbat Bir Seçim Olur Kasayı Tercih Et Leptop Sadece iş İçin Rahatlıkla Taşınabilicek heryerde kullanabileceğin bi bilgisayar leptop Hem Pil Ömrü Diye Bir Problem Var Hemde Parça Değiştirmen Gibi Bir İmkanında Yok aldığın gibi kullanıyorsun
  • arkadaslarin dedigi gibi oyun için laptop almak hata olur güzel bir masaüstü al..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.