Şimdi Ara

Oyumu Org. Yaşar Büyükanıta vermicem :D:D:D:D[Türk gencinin rezilliği]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanının ismini daha bilmiyorlar nasıl bi gençlik bu bende 16 yaşındayım ama böyle değilim.Ya da bilerek seçtiler bunları.Son olarak gençler dedim ama istisnalar hariç.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=403200207320

• Şu olayları Türk gencinin haline bakın diye genellemeyin lütfen.
    Çok okuyan, çok sağlam yorumlar yapan, bu milleti gerçekten seven ve en önemlisi çalışkan olan Türk genci sayısıda az değil , unutmayın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

Şu olayları Türk gencinin haline bakın diye genellemeyin lütfen.
    Çok okuyan, çok sağlam yorumlar yapan, bu milleti gerçekten seven ve en önemlisi çalışkan olan Türk genci sayısıda az değil , unutmayın!

Çok Okumayan Sağlam Yorumlar Yapmayan, milleti sadece sözde seven en önemlisi çalışkan olmayan facebookta sana 2milyon kişi gösterebilirim
  • fake
  • Bu tarz vidyoların amerikan gencleri için olan versiyonlarını izleyen biz türkler hemen amerikanlar öyledir böyledir cahildir vs. diye sayarız. İşte o vidyolarda boyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0bb3n59

quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

Şu olayları Türk gencinin haline bakın diye genellemeyin lütfen.

Çok Okumayan Sağlam Yorumlar Yapmayan, milleti sadece sözde seven en önemlisi çalışkan olmayan facebookta sana 2milyon kişi gösterebilirim

Bende sana tam tersi 40bin kişi gösteriririm.Ama bahsettiğin 2milyon kişi gelecekte işsizlikten yada pişmanlıktan sürünürken, 40 bin kişi bu milletin geleceğine yön veren kişiler olur.

• O 40 Bin Kişiye Her Zaman Her Türlü Desteği Veririm Ama Neden 1 Milyon Kişi Olmuyor ? Bugun Sınıfta Öğretmenimiz Atatürkçülk Nedir Diye Sordu 37 Kişilik Sınıftan Benle Bir Çocuk Parmak Kaldırdı Diğerleri Hiç Bir Şey Bilmiyor Sence Bu Güzel Bir Şey mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben zaten belirttim istisnalar hariç diye ama çoğu kişininde videolardakinden farkı yok.
  • Kötü birşey tabi ki , ama benim incelediğim kadarıyla dünyadaki hiçbir eğitim sisteminde o derece yüksek başarılı sonuç alınamıyor ki eğitimin amacı seninde bahsettiğin gibi çok fazla sayıda işe yarar genç yetiştirmek.
    Düşünceme göre eğitimin ana direği disiplin.Ama buradaki disiplini askeri disiplinden ayırmak lazım.Buradaki disiplin ciddiyetle alakalıdır.

Bunu gördüğüm tek yer Cumhuriyetin ilk 30senesinde ki sistemdi.O sisteme geri dönmeden bu ülke cahilleşmeye ve korkaklaşmaya devam eder.Bu ülkenin yetiştirdiği en büyük bilim insanlarından birisi olan Oktay Sinanoğlu bir konuşmasında şöyle demişti:
    Ne hocalarımız vardı geometride ,kimyada.Ben temel eğitimimi burada aldım ve amerikanın en iyi üniversitelerinde hiç zorlanmadan kaç sene atladım bu eğitimle 2yılda bitirdim üniversiteyi.Ne ile başardım bunu ATATÜRKÇÜ eğitim sistemi ile.

• Zaten Atatürkün bütün ilkeleri laikiyle uygulansa Türkiye süper güç olur ama gittikce unutuyoruz.Şuan Osmanlı imparatorluğunun yıkılmasına neden olan bütün olumsuzluklar ülkemizde var.Böyle devam ederse 50 yıla Türkiye kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat- -- 16 Nisan 2010; 23:17:16 >
  • bunlarda tam adamlarına mı soruyor ?
  • Oha ya gerçekten rezillik bu kadar geri kafalılık olurmu işleri güçleri bunların facebook kız iranın başkentini bilmiyor ya Deniz baykalın kim olduğunu bilmiyor ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.