Şimdi Ara

Oyumu aşırı sağcı afdye verecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanyada oy kullanma hakkı olan biri olarak son seçimde liberal parti fdpye oy vermiştim normalde faşist ayrımcı zihniyetten nefret ederim fakat fakat forumda olsun gerçek hayatta olsun insanların ayrımcı ateist deist düşmanı yazılarını gördünce bu partiye oy vermeye karar verdim

Almanyayı beğenmeyen ülkesine dönsün diyen entellerdende değilim onlarıda çok eleştirdim

Bir adamla tartıştım geçen aylarca almanyada neymiş efendim gidip namaz kılmam gerekiyormuş kuranı öğrenmem gerekiyormuş yahu bu nasıl bir dayatmadır ?

Deist bir adama din dayatmakta nedir ya ?

Afd zaten hızla yükselen bir parti geçen seçimde %12.6 aldılar son anketlerde %17.5'de gözüküyor oy oranı her zaman almanyada 2. olan 100 yıllık spdyi geçiyorlar

Bekleyin siz aşırı sağcılar iktidara gelince sizi artık arabistana postalarlar bende zarar göreceksem bundan umrumda değil hayatım zaten düzende değil

Dünya umrumda değil artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 24 Temmuz 2018; 21:56:49 >

• Bizim AKP'li gurbetçiler Cem Özdemir'in partisine oy vermiyorsa ben de bir şey bilmiyorum

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Alman partilerini bilmiyorum ama Merkel'e oy verme de kime verirsen ver.Ben bir Alman olsam ona asla oy vermezdim.
    Almanya'da ki mültecilere ev ve beleş maaş veriyormuş hükümet diyorlar doğruluğu var mı ?
    Ayrıca Türkiye kadar olmasa da mülteci yoğunluğu varmış bazı şehirlerinde.
    Evet mülteci doldu

Şuan bir mülteci alman vatandaşından daha çok değer görüyor

Mülteciler yüzünden kiralar uçtu 5 sene önce yaşadığım ev 480 eurodu bugun 620 euro oldu kirası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 25 Temmuz 2018; 1:22:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.