Şimdi Ara

OYUCULARI BULAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim FM 14 oyununda karşılaştığım iki sorun var:
    İlk olarak bir oyuncunun oyun içinde olduğunu bildiğim halde oyuncuyu arama butonunda aradığım zaman oyuncu profili çıkmıyor.
    İkincisi bazı sitelerde vasco regini diye bir oyuncu duymuştum onu takımıma alıyım dedim(daha ilk transfer sezonum yani başka bi takıma transfer olmuş olamaz) o oyuncunun takımı sampdoriaya girdiğimde sampdoriada oynayan 2-3 oyuncu dışındaki oyuncular çıkmıyor onların yerine gri renkli üzerine tıkladığımızda özelliği olmayan raporu olmayan ve transfer edilemeyen oyuncular çıkıyor bu iki sorunumun çözümünü ve neden kaynaklandığını bilenler cevaplasın lütfen

• Veri Tabanını büyük yap aradığın oyuncuları bulamıyorsan
  • oyuna girişte yeni oyundan sonra oyun veritabanı boyutunu büyük (geniş) yapmayı dene
  • Arkadaşların dediği veritabanını büyük yapman gerekir ama ayrıca sen italyadan ingiltereden futbolcular alacağın için oyuna girişte bu popülerlikte olan tüm ligleri seçersen bütün oyuncular açılır .
  • Veritabanını büyük yapmak yetmez ayrıca Avrupa'daki en iyi takımlar seçeneğine ve Bilgisayar iyiyse Güney Amerika içinde özel ayar yapın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.