Şimdi Ara

Oynayacak Aksiyon Oyunu YOK!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet oyun bulamıyorum. Sadece FPS yada TPS, Aksiyon, Çok Oyunculu oyunlar oynarım. Son 1 sene çok fazla oyun oynadım şimdi ise oynayacak oyun bulamıyorum.

Çok Fazla Oynadığım Oyunlar:
    Paladins, CS:GO, Team Fortress 2, Overwatch, Insurgency, Smite

Bunların hiçbiri sarmıyor. Çoğunu sildim yüzünü bile görmek istemiyorum. İçlerinden birtek Paladinse arada giriyorum. Bir oyun tavsiyeniz var mı? Şahsen bu aralar Warframe başlamayı düşünüyorum. Sizede böyle bir durum oldu mu? Olduysa hangi oyuna başlayarak çözdünüz?
    Piyasadaki tüm oyunlar kötü geliyor. Şuan en iyi oyuna bile max 85/100 veririm. 95/100 bir oyun yok kusursuz oyun yok. Sizin bildiğiniz güzel aksiyon oyunlarına ihtiyacım var. Sadece isimde aksiyon olmasın cidden oyunun içinde hareketliliği yaşatsın. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Yeni çıkacak olan Keystone oyunundan umutluyum inşallah bol hareketli ve sıkmayacak bir online oyun olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben eski bir Knight Online oyuncusuyum. 2010 yılına kadar aralıksız hergün oynadım diyebilirim. fakat hilenin artması ve kaliteli oyuncu sayısının azalması nedeniyle bıraktım. 1 yıl kadar WoW, Diablo ve türevi oyunlar oynadım. onlardan da sıkılınca LOL'e başladım. günde bir oyun oynayıp çıkabiliyorum, Knight yada WoW gibi vaktimi almıyor. hem de oynaması keyifli. denemediysen tavsiye ederim fakat serverın Avrupa-Batı olması şartıyla..
  • hocam sizi sararmı bilmiyorum ama son zamanlarda gtaIV ve pubg ye sardım isterseniz bi deneyin.
  • Aradığın oyun bence pubg

• SARPERBJK kullanıcısına yanıt
    Fakat ben FPSveyaTPS, Aksiyon, Çok Oyunculu hariç oyun oynamam demiştim. Yinede lolü biliyorum zaten arada bir girip oynuyorum.

• PUBG biliyorum fakat hiç oynamadım. Teşekkür ederim kesin denicem.

• PUBG dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.