Şimdi Ara

Oynatmaya az kaldı doktorum nerde? video donma sorunu çıldırttı beni yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar win 7 32 bit işletim sistemi ve 4 gb ram var. 4800 serisi ekran kartım 500 gb hdd im var.200 gb c: sürücüsü 300 gb d: sürücüsü. Birkaç gündür Youtube, facebook gibi sitelerde video izlemek istediğim zaman ses geliyor fakat video donuyor.

    Ccleaner la sistemi taradım, Temp dosyasını temizledim, Norton antivirüs vardı onu kaldırıp kaspersky 2011 ile taradım, Advanced system care ile sistemi taradım ve hataları giderdim, sistem geri yükle yaptım. Bütün bunlara rağmen sorunum çözülmedi. Bu sorunun farklı çözümü varmı diye nette arattım hemen hemen bütün çözüm yolları benim yaptığım gibi. Forumda konuyu açmadan önce bu tür sorunları inceledim onlarda da çözüm şekli birbirine yakın fakat sorun çözülmüyor. İllede Format mı atmalıyım? Format atmadan çözebilmeme yardım edecek donanım uzmanları yardımınızı esirgemeyin.







  • Flash Player'i guncellemeyi veya browser'ini kontrol etmeyi deneybilirsin.
  • Flash playeri güncelledim. explorer, mozilla ve opera dada aynı sorunu veriyor.
  • ekran kartı driverını sitesinden indir. Mesela sapphire ise onun kendi sitesinden. Şimdi hatırlamıyorum ama Ccc ile birlikte(87mb ortalama) bir driver daha var 30 mb'lık. Onu indirip kurunca açılır video'lar. Amd video codec package adı.
  • Hepsini denedim söylediklerinizin maalesef yine olmadı. Sanırım formattan başka çözüm yok :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haaaapsuuu
    Hepsini denedim söylediklerinizin maalesef yine olmadı. Sanırım formattan başka çözüm yok :(

    Formatla alakası olduğunu zannetmiyorum aynı driverları yükleyeceksiniz sonuçta. ama denemekte fayda var tabi.
  • bide codec güncellemeyi dene veya kurulu değilse yükle k-lite codec pack gibi. bide flash playerda bir videoda sağ tıklayıp ayarlardan donanım hızlandırma özelleğini devre dışı bırakmayı deneyebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 7 Mayıs 2011; 14:09:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar olmuyor. Hepsini denedim söylediklerinizin. Yine de olmadı. Deli oldum ve en sonunda bastım formatı. Şuan herşey normal. İlginiz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.