Şimdi Ara

Oynarken en çok eğlendiğiniz şampiyonlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet. Siz hangi şampyionları oynarken eğleniyorsunuz ve nedeni ne ? Ben Kassadin, Kha'Zix, Udyr ve Shaco oynarken eğleniyorum. Kassadin'in hasarı çok fazla tahmin edilemiyor 2-3 skordan sonrası baya zevkli geçiyor benim için, adama ultiyle atlayıp q e w yapıp teklemeyi ya da adamdan kaçarken ultiyle dönüp ks atması acayip zevkli Kha'Zix'te ise kasmışsam çalıdan herife surprise mothafu*ka yapması baya zevkli geliyor. Udyr'da ise 1 canla kaçan arkadaşı kovalayan arkadaşa gidip e atıp stunlayıp kesmesi çok zevkli . Shaco'yu biliyorsunuz zaten lanet şampiyon

• mordekaiser çok acayip zevk alıyorum
    bir kaç itemden sonra feci tanklıyor.
  • Leona oynamak adama sülük gibi yapışmak çok eğlenceli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ecelin Kızı Miss Fortune

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel olarak assasin şampiyonları seviyorum, kısa sürede güzel hasar bırakmak+rakibi al ve çık, baya keyifli oluyor.
  • Le blanc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thresh,bard,fiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki gangplank yeni hali ile ping yok ise o kadar eğlenceli bir team fight donuyor ki oyunu bitiresin gelmiyor

Dusunsene 5 kisiye birden min 600 hasar verip can barlarinin azalışını izlemek

Edit: yukardaki arkadasda bahsetmis. Kha veya rengarla suprise madafaka yapmak da cok eglenceli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Assasin -- 2 Eylül 2015; 10:00:33 >
  • Gangplank - Müziği açıp Q ile farm yaparken bass fln denk gelince çok güzel oluyor. Kafa sallaya sallaya farm yapıyorum. Orta ve geç oyunda ise Q ile yarı can alıp kovalamak çok hoşuma gidiyor. Birde ulti ile ks atmak veya kaçanı kovalamak ve kovalananı kaçırmak çok zevkli.

Rengar - Bir anda adamın üzerine atlayıp eritmek baya hoş. Birde çalıya girip kaçmaya çalışanlar varsa tam şenlık oluyor

• Rengar, fizz, irelia ve lanede 2 kill aldiktan sonra renekton. Renektonla veya ireli ile oynarken gank yedigimde hem top lanerı hem junglerı kesmek paha biçilemez. Bir de karabalta ve su caninin yuzde 1ini ekhasar olarak veren itemi ciktiktan sonra renektonla, drake fightinda adcye bir anda yuz milyon hasar verip ulti acip diger adamlara dalmak manyak bir zevk. Ayni lazamda rengar ile rastgele ulti basip red alan adcyi blie alan midlaneri 0,3snde yok etmek. Kreygasm oluyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.