Şimdi Ara

Oynamaya çekindiğiniz champlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Trundle oynamaya çekiniyorum
  • Singed, oynamaya korkuyorum, sanki çok kötü oynayacakmışım gibi geliyor.
  • Talon & Rumble
  • Fiddle, oyun başında düzgün killer alamazsam etkisiz kalıyorum sanki onunla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NukaRa

Singed, oynamaya korkuyorum, sanki çok kötü oynayacakmışım gibi geliyor.

Korkma yav singedın nesinden korkuyosun RoA Rylai çık önden dal q açıp dolaş bide önüne gelen adamı takımının tutması için fırlat ve slowla
  • Skarner ile daha oynamadım.Viktor almadım oynayamam diye.Trundle oynamadım adam gibi.İrelia tek tük.Soraka almıyorum batırırım diye.Sona alırsam zaten batırıyorum ve daha pek çok heroyu ya oynayamazsam ya da para olmadığından oynamadım/oynayamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alistar
  • Anivia alasımda var ama free olmasını beklıyecem ole alıcam.
  • trundle :D ama şimdi alacagım trollersemde artık yapacak bişey yok
  • evelyn... ne zaman oynasam fail...

--
    Via MebApp.com
  • Heimer
  • Vayne oynamaya çekiniyorum. Bi keresinde çok kötü bi oyunumdan sonra mail atıp direkt geri verdim.
  • Ne zaman jungle yapsam batırıyorum.
  • OLAF ! Ne zaman oynamaya kalksam rakip takıma çalışıyorum resmen.
  • Heimendinger tam noob heroya makine kurdugun alandan ayrılamıyosun hep feedliyorum onla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImpossemLe

Heimendinger tam noob heroya makine kurdugun alandan ayrılamıyosun hep feedliyorum onla

yeni farm yöntemi geliştirdim dk 1:20 gitcen adamlarin 1. turret le 2.turret arası (1. derken nexusun ordakini kastetmiyorum bi soraki) oraya 1:30da koycan makinalılarını adamların minionlar gelmeden sen kescen ayrica pushlamiş olcan

edit : leesin oynamaktan çekiniyorum; çünkü ne zaman jungleye gitsem (daha açmadım başka heroları kastediyorum) fail oluyorum ve gankların hepsi başarısız oluyor. Shacoyla gankta kill alamıyorum falan.WW de de aynı sekil. Leesinde de öyle olcak diye çekiniyorum almaktan ve oynamaktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 3 Nisan 2012; 19:33:43 >
  • Kennen hep alcam op op op diyom ama oynayamyacağîmdan korkuyorum
  • Ireliadan cok cekiniyorum :D
  • LeBlanc ne zaman alsam ben adamları kesiyorum üste alta gang gidiyorum lane'e dönünüce bi bakıyorum üst alt feedliyo ve benim bi faydam kalmıyo
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.