Şimdi Ara

Oynaması zevkli, 1 turda kazanabilecğeiniz Warrior destem(no legendary or epic)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Artık pro destelere bakıp oynamaktan sıkıldım, kendim deste yapmaya çalışıyorum. Maçları kazandıran oynaması zevkli ve güçlü bir deste oluşturdum. Reynad'ın Warrior destesi ile geçen sezon rank 5'e çıktım. Fakat şu an yaptığım deste ile oyun kazanmak daha kolay. Çünkü rakibi uyutuyorsunuz ve tek elde garanti 24 hasarınız var. Yani aşağıda bahsini edeceğim combo kartları elinizde olursa 9 manaya 24 hasar vuracaksınız. Kart çekme konusunda sıkıntımız olmayacak sadece 9-10 manaya kadar ölmemeniz yeterli ki zaten dayanma konusunda zorlanacağınızı zannetmiyorum.

Rank kasmaya yeni başladım, malum yeni sıfırlandı. İleride gözlemlerimi paylaşacağım ama şu an epey maç kazandım. İşte deste:

Combo:

Warsong Commander + 2 tane Raging Worgen + her bir worgene inner rage. Oyun başı kart çekme kartlarını elinize geçirmeye çalışın. Amani Berserker'i trade için kullanın. Bu combo dışındaki diğer bütün minion kartlarını trade için kullanın. 2. warsong commander dahil. Tek amacınız combo için kartları elinize toplamak ve yapabildiğiniz comboya göre rakibin canını indirmek.

Yorumlarınızı bekliyrum. Frothing Berserker'i 2 tane koyabilirsiniz, bende 1 tane olduğu için koydum. Fazla iyi kartlarım olmadığı için böyle, daha iyi kartlar varsa elinizde kullanabilirsiniz.

• Berserker yerine hellscream koydum baya iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KripteX

Berserker yerine hellscream koydum baya iyi oldu

Hellscream'i hangi berserker yerine koydun Frothing mi Amani mi? Aslında deste rusher warlock, contrtol druid destelere karşı birazcık zayıf. Brawl olsa çok çok iyi olur.
  • deste çok iyi şuan 10/10 ilerliyorum
    Edit: karşımda anduin vardı 4. turda 3 minion koydu bende berseking koyup arkasına 2 whirwind çaktım. 2 turda oyun bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evre2ka -- 6 Mart 2014; 11:32:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

deste çok iyi şuan 10/10 ilerliyorum
    Edit: karşımda anduin vardı 4. turda 3 minion koydu bende berseking koyup arkasına 2 whirwind çaktım. 2 turda oyun bitti

İşine yaramasına sevindim Aslında halen desteyi deniyorum farklı kombinasyonlrala, en son harvest golem yeti falan koydum, reynadın destesi gibi %50 control destesi şeklinde deniyorum. Bütün destelere karşı güçlü olma gibi bir imkanı yok ama druid warlock gibi karakterlerlere karşı da iyi bir win ratio lazım.

Priest'e karşı çok kolay kazanırsını. Geçen oyun 29 canlı priesti yukarıda bahsini ettiğim combo ve arcanite reaper ile alt ettim adam 2 kere oops çekti

• Frothing'in yerine koydum,8 mana olunca 14 damage atabiliyorsunuz çok rahat
  • Mesaj burada takılsın yarın denerim,warrior oynamak istiyordum zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir bakayım ben de buna. kartların çoğu yok gibi bende ama toplamaya çalışayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychomax13

bir bakayım ben de buna. kartların çoğu yok gibi bende ama toplamaya çalışayım

Kart toplamana gerek yok elindkei kartlara göre bir deste hazırla. Dustları legendary için harcayın sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.