Şimdi Ara

Oynadığım ana championları geliştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle mobil yazdigim için yazım yanlışları olabilir. kusura bakmayın.
    Bu konuda en cok oynadığım 3 karakteri geliştirmeme yardım edeceksiniz. şimdiden tesekkürler.

TEEMO
    arkadaslar teemo yu severek oynarım. ve su ana kadar hep solo top oynadım. bence solo topta çoğu karektere counterlik rahat yapiyor. üstelik 6 levelde bol bol ward niyetine mantar kullaniyorum.
    ben teemoya teleport+flash aliyorum. teleport hem solo top oldugumdan hemde oyun boyunca her yeri mantarladigimdan dolayi cok işe yarıyor. gerek tf ye yetişme. gerek kacan kişilerin yanina gidip double killler için iyi oluyor.d
    ap oynuyorum.
    as bot
    malady
    nashor
    nashor
    rylai's cristal scepter
    frozen mallet gidiyorum.

sizce bu gidiş yanlış mı? cogu kişi dfg void falan gidiyor ama ben gidipte bir kişi üzerinde etkili olmaktansa daha ofansif oynamayı teemo için daha mantıklı buluyorum.
    VE SONUÇ OLARAK Teemo oynayışıma ekleyeceginiz tavsiyeler neler?

JUNGLER XIN ZHAO
    spell olarak ghost ve doğal olarak smite alıyorum.
    başta vampiric alıyorum. jungle siralamamsa şöyle:

troll(smite)
    hayaletler
    kurtlar
    blue(smite)
    troll
    red(smite)
    hayaletler
    kurtlar
    blue(smite)

tabi gerekince ganglere gidiyorum hep.

as bot
    wrigles
    black cleaver
    panthom dancer
    frozen mallet
    the bloodthisster
    diye giderim genellikle. elimden geldigince wardlar. ve takımı karşı junglerin olasi ataklari konusunda uyarırım hep.

MISS FORTUNE
    yanima iyi oynayan bir blitz gelirse demeyin keyfime:D
    as bot
    panthom dancer
    the blood
    infinty
    eger armor pen gerektirecek biri varsa last whisper yoksa hem ultim icin hemde as icin nashor's tooth
    def item olarakta klasik ga nin aksine ZHONYA. hem ultime katki veriyor hem armor ihtiyacima hemde oldu ya bir hata ile teamfightta onde kaldım. freeze ile takımımın beni koruyacak vakti olusturmak için.

genelde ad carry ne yapmasi gerekirse onu yaparim. takimimda amumu varsa her zaman onun ultiisi ile kendimkini birlestiririm.
    bazen takımım koridorda giderken ben jungle içinden giderim. teamfigh aninda duvar arkasindan ulti kullanırım. bugün beni görmediler diye daldilar bizim takima. jungle içinden ulti ile quadro oldu.

Neyse bu kadar. yaptiklarimi stilimi belki tam anlatamadim ama yinede her türlü hatami duzeltmenizi, ve her türlü önerilerinizi bekliyorum.

NOT: TROLLEME YAPMAYINIZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xin için önce phage alıp frozen yap onu black cleaverle phantom dancer alma bloodthister belki en son alınır. ama bc ve pd alma onun yerine daha tanky itemler al. hog mutlaka al wits end al. mr+as iyi olur. hem junglersin hemde meleesin o yüzden takımın offtank ihtiyacı sende.

edit: support almazsa(genelde alamaz diğer itemlerde) zeke herald al. as lifestteal hp işine çok yarar

son edit: mfyi yeni gördüm itemleri sıralamaya göremi yazıyosun bilmiyorum ama bot+pot başla laneye git. 1-2 doran blade > zeal > infinity > bundan sonra ister bloodthister al ister phantomu tamamla sana kalmış > olması gereken gibi adamlar sana focuslanıyorsa guardian al değilse last whisper al bu ikisinn sırasını oyuna göre ayarlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taltask -- 20 Eylül 2012; 3:23:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taltask

xin için önce phage alıp frozen yap onu black cleaverle phantom dancer alma bloodthister belki en son alınır. ama bc ve pd alma onun yerine daha tanky itemler al. hog mutlaka al wits end al. mr+as iyi olur. hem junglersin hemde meleesin o yüzden takımın offtank ihtiyacı sende.

edit: support almazsa(genelde alamaz diğer itemlerde) zeke herald al. as lifestteal hp işine çok yarar

son edit: mfyi yeni gördüm itemleri sıralamaya göremi yazıyosun bilmiyorum ama bot+pot başla laneye git. 1-2 doran blade > zeal > infinity > bundan sonra ister bloodthister al ister phantomu tamamla sana kalmış > olması gereken gibi adamlar sana focuslanıyorsa guardian al değilse last whisper al bu ikisinn sırasını oyuna göre ayarlarsın

Tesekkürler.
    Başka önerisi olan var mı?

• MF için zhonya ve nashor inanılmaz gereksiz itemlar. W ve Ulti için scale oluyor diye düşünebilirsin ancak Late game'de ultinin damage'i gerçekten çok komik kalıyor. pd + lw + bt + ie buildindeki bi mf carry'ye nerden baksan 800e yakın critler. Adamın armoruna da bakar tabi de. Senin focus olman gereken şes auto atttacktır carry oynuyorsan. O yüzden o 2 itemı yapma bence. Oyun tarzı sana kalmıştır tabiki ama benim fikrim bu.

Eemo'ya gelicek olursak biraz daha tanky gidebilirsin bence. Top'da neredeyse tüm melee championları rahat rahat counterlayabiliyor ancak muhtemel rankedlarda karşında counterladıgın tanky top kasamamış haliyle bile senden çok daha faydalı olabilir team fightlarda. Hele bir de jungler'ın full tank degilse. Early game de 20kill almış olman lazım ve minion kacırmamalısın ki oyunu taşıyabilesin.

Son olarak xin buildin idare eder diyebilirim ama xin cok nankor bir champion bence. Feedlenirse oyunun en op championlarından biri oluyorsun hiç kimse karşında duramıyor catur cutur dive da ediyorsun; ama karşındaki adamlar akıllı çıkar ve seni feedlemezlerse o buildi tamamlayana kadar çok sıkıntı çekersin ve team fightda kagıt gibi yarım saniyede ölürsün. Melee oldgun için biraz daha tanky gitmelisin bence.

• teemoya 2 nashor
  • teemoya lich bane al q skilinden sonraki basic attağında muazzam damage veriyorsunki q skilini ap teemonun nasıl vurduğunu bilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Başlangıç rehberi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öneriler için cok teşekkür ederim. hepsini deneyeceğim.

tesla troll harbi trolsun.

• hep aynı şampiyonla ne kadar oynayacan bi süre sonra sıkılırsın yani
  • öncelikle şunu belirteyim 2 nashor aldığın için söylüyorum. bütün karakterler için geçerli bu 2 adet aynı itemi almak son derece yanlıştır.her itemin farklı özellikleri farklı katkıları var. teemo da iyi olmak istiyorsan tamamen ap gidersen çok sağlam olursun. ap/as de bi tercihtir ama ben m.pen bot+rabadon+lichbane+rylais+dfg+zhonya çıktığım oyunu nadiren kaybetmişimdir. solotop yada mid gidilebilir.

mf'nin ultisini çok büyütmüşsün gibime geliyor black clever ve ga özellikle black clever çok etkili oluyor mfde. ama klasik 4lüden sonra lw+ga da alınabilir. güzel mantık kuruyorsun ga yerine zhonya denenebilir aslında sırf pasif ve armorun hatrına alınır yani yoksa bi ad carry için kesinlikle ap çıkılmaması taraftarıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keldervis

öncelikle şunu belirteyim 2 nashor aldığın için söylüyorum. bütün karakterler için geçerli bu 2 adet aynı itemi almak son derece yanlıştır.her itemin farklı özellikleri farklı katkıları var. teemo da iyi olmak istiyorsan tamamen ap gidersen çok sağlam olursun. ap/as de bi tercihtir ama ben m.pen bot+rabadon+lichbane+rylais+dfg+zhonya çıktığım oyunu nadiren kaybetmişimdir. solotop yada mid gidilebilir.

mf'nin ultisini çok büyütmüşsün gibime geliyor black clever ve ga özellikle black clever çok etkili oluyor mfde. ama klasik 4lüden sonra lw+ga da alınabilir. güzel mantık kuruyorsun ga yerine zhonya denenebilir aslında sırf pasif ve armorun hatrına alınır yani yoksa bi ad carry için kesinlikle ap çıkılmaması taraftarıyım.

teemoyu dediğiniz gibi deneyeceğim.

doğru mfnin ultisi pek güçlü gibi gorunmuyor olabilir.
    ulti alanı güzel. 8 dalga gidiyor ve her dalgada level 3 ulti dersek 125 magic damage vuruyor. ve yanına ap nin 0.20 si ad nin 0.45 i magic damage olarak ekleniyor.

yani o itemlerden 250 ad olsa
    zhonya ve nashordan 165 ap olsa

(250*20)/100 = 50
    (165*45)/100 = 74.25
    ve skilin kendi vurusu olan 125

Toplam 250 magic damage tek bir dalgada. 8 dalgada 2000 magic damage yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 22 Eylül 2012; 1:21:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

öncelikle şunu belirteyim 2 nashor aldığın için söylüyorum. bütün karakterler için geçerli bu 2 adet aynı itemi almak son derece yanlıştır.her itemin farklı özellikleri farklı katkıları var. teemo da iyi olmak istiyorsan tamamen ap gidersen çok sağlam olursun. ap/as de bi tercihtir ama ben m.pen bot+rabadon+lichbane+rylais+dfg+zhonya çıktığım oyunu nadiren kaybetmişimdir. solotop yada mid gidilebilir.

ulti alanı güzel. 8 dalga gidiyor ve her dalgada level 3 ulti dersek 125 magic damage vuruyor. ve yanına ap nin 0.20 si ad nin 0.45 i magic damage olarak ekleniyor.

(250*20)/100 = 50
    (165*45)/100 = 74.25

magic damage değil phys damage vuruyor mf ultisi(apden scale alsada phys vuruyor aynı şekilde katanın wside ad dan scale alıyor ama magic vuruyor buna birçok örnek verebilirim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

(250*20)/100 = 50
    (165*45)/100 = 74.25

magic damage değil phys damage vuruyor mf ultisi(apden scale alsada phys vuruyor aynı şekilde katanın wside ad dan scale alıyor ama magic vuruyor buna birçok örnek verebilirim)

yanılıyorsun. tamam ultide ap den ve ad den aliyor. ama o aldigi ad yi fiziksel damage olarak degilde magic damage olarak vuruyor mf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 22 Eylül 2012; 1:28:44 >

• Miss Fortune channels a barrage of bullets into a cone in front of her every .25 seconds for a 2 second duration, dealing 65 / 95 / 125 (+20% of ability power) (+0.45 per bonus attack damage) physical damage per bullet. She fires 8 waves in total and each wave will deal magic damage to all enemies caught in the area.

Evet magic dmg vuruyor ama hala late gamede kullanılması taraftarı degilim şahsen. Sonucta bunun interruptı var adamın o alandan cıkma şansı var vs vs. ayrıca sende hiç magic pen olmadıgı icin mr'dan da fazlasıyla etkileniceksin ve o 2k dmg oldukca düşücek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.