Bildirim
Öylesine sürmek için Salcano Excel alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
alınır hocam neden alınmasın ama dikkat edin bu büyük bir hobiye dönüşebilir bisikletinizden sıkılıp memnun kalmayabilirsiniz bende o tarz bisikletle başlamıştım dağ bisikleti ağırdı baya ben şehirde sürüyordum cahillikten aldık size tavsiyem şehirde sürecekseniz kesinlikle kaliteli bir şehir bisikleti almanız gereksiz ağırlığı oluyor çoğunun ve mümkünse aliminyum kadro olanından alın ömür boyu kısa yol-uzun yol sürersiniz. -
Alınır -
quote:
Orijinalden alıntı: Su Torbası
alınır hocam neden alınmasın ama dikkat edin bu büyük bir hobiye dönüşebilir bisikletinizden sıkılıp memnun kalmayabilirsiniz bende o tarz bisikletle başlamıştım dağ bisikleti ağırdı baya ben şehirde sürüyordum cahillikten aldık size tavsiyem şehirde sürecekseniz kesinlikle kaliteli bir şehir bisikleti almanız gereksiz ağırlığı oluyor çoğunun ve mümkünse aliminyum kadro olanından alın ömür boyu kısa yol-uzun yol sürersiniz.
Dağ bisikleti diye düşünmeyin sedona 731 im ince lastiklerle 14kg ve her yolda akıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle
quote:
Orijinalden alıntı: Su Torbası
alınır hocam neden alınmasın ama dikkat edin bu büyük bir hobiye dönüşebilir bisikletinizden sıkılıp memnun kalmayabilirsiniz bende o tarz bisikletle başlamıştım dağ bisikleti ağırdı baya ben şehirde sürüyordum cahillikten aldık size tavsiyem şehirde sürecekseniz kesinlikle kaliteli bir şehir bisikleti almanız gereksiz ağırlığı oluyor çoğunun ve mümkünse aliminyum kadro olanından alın ömür boyu kısa yol-uzun yol sürersiniz.
Dağ bisikleti diye düşünmeyin sedona 731 im ince lastiklerle 14kg ve her yolda akıyor.
300 tl lik dağ bisikletleri maalesef sedona gibi değil 2 yıl önce bianchi scorpion 2011 vardı 400 tl 'ye almıştım zamanında 20+ kilosu vardı hemen hemen gidon mesafesı uzundu belimi ağrıtıyordu durmadan konfor 0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heinz Guderian -- 3 Eylül 2015; 5:18:30 >
-
Haklısınız Ümit 24 jant trooper çift amortisör 24kg bisiklet var ve insanı bitir,yor sedonamı yolda onu da arazide ufak işlerde kullanıyorum ama sele borusu kısa geliyor bir çözüm bulmam lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X