Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Fragman güzel.

Ali ara sıra kendini sorguluyor, şeytanın kendini tamamen ele geçirmediğinin kanıtı.

Geçirmiş zaten geçireceği kadar
  • quote:

Fragman güzel.

Ali ara sıra kendini sorguluyor, şeytanın kendini tamamen ele geçirmediğinin kanıtı.

Hala umut var mı diyorsun yoksa hocam?
  • Valla ben dizinin ilk bölümünden itibaren Ali'den ümitliydim ve hala da ümitliyim.

Ali aslında iyi birisi, ama nasıl desem Carolinli hayat onun aklını çeliyor.
    Doğruyu göremiyor bir türlü. Dizi finalinde Ali tekrar Cemile'ye dönecektir.

Demedi deme İbrahim.
  • quote:

Valla ben dizinin ilk bölümünden itibaren Ali'den ümitliydim ve hala da ümitliyim.

Ali aslında iyi birisi, ama nasıl desem Carolinli hayat onun aklını çeliyor.
    Doğruyu göremiyor bir türlü. Dizi finalinde Ali tekrar Cemile'ye dönecektir.

Demedi deme İbrahim.

Osman babasını öldürmezse tabi.
  • Anlatmıyorum ulan hiç bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: Curly

Anlatmıyorum ulan hiç bişey

Sinannnnpm at o zaman
  • spoiler isteriz..
    Anlatın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orijinalden alıntı: Peerless
    quote:

Aşağıda ortalık daha fazla gerilmeden teslim olacakmış gibime geliyor, ya da bir diğer ihtimal kaçabilir ama kaçınca ne yapar bilemiyorum.

Aynen bana da öyle geliyor olaylar büyümesin diye teslim olacak sanırım

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid
    quote:

Aşağıda ortalık daha fazla gerilmeden teslim olacakmış gibime geliyor, ya da bir diğer ihtimal kaçabilir ama kaçınca ne yapar bilemiyorum.

Fragmanda aşağıda ortalık karışmış görünüyor en sonda mete kaçıyor sanki öyle gibi me geliyor. Dizide aylin demişti mete istemezse kimse bulamaz onu diye. Sonra çöp kutusunun içinden çıkmıştı Kaçarsa yakalamaları zor olur gibi geliyor.

Diziyi son iki bölümdür izliyorum, önceki bölümlerde olup bitenleri az çok biliyorumda son iki bölümdür izlemeye başladım.. Bana teslim olacakmış gibi geliyor, Aylin demişti Mete istemezse kimse onu bulamaz diye evet ama kaçtıda ne oldu ayyaşların arasına girdi dayak biraz pataklandı falan.. Yani kaçsa nereye kadar niye kaçacak.. Bana teslim olması mantıklı geliyor.. Gözaltına alırlar 2 gün sonrada şikayeti geri alır Ali Kaptan çıkar dışarı.. Kaçarsa Ali kaptan neasıl olsa bu çocuk dışarda diye şikayetini geri almaz, aranırkende ne yaparki bu çocuk. Bence Osman için, aşağı inip ağır bir iki laf edip teslim olacak.

Bu da olabilir tabi. Fragmanda insan biraz daha ipucu verir çatlatıyorlar insanı
  • quote:

Fragman güzel.

Geçen ki bölümde bende öyle düşünmüştüm heralde bu adam insafa geldi cemileye şikayeti geri aldığını söylemeye geldi diye düşünmüştüm ki Meteye karşı osman'ı istedi
  • Curly bana bilgiler aldıkça spoiler atabilirsin, çok sevinirim
  • Curly pm at bizeee merakta bırakma
  • kurli banada pm al hacı kıza artislik yaptm dizide arkadaş oynuyo dedim hadi aslanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 24 Aralık 2010; 13:00:04 >
  • Curly kaptan pm
  • Dayanabildiğim kadar dayanıcam, olmadı Curly reyisten p.m. isteriz.
  • bana attı pmisteyene atarım

desemde inanmayın
  • Çok ilginç gerçekten..
    Dizi izlemenin adabı değişiyor.. Dizi bir seridir, her hafta merakla beklenir.. Ne olcağını bildiğiniz şeyi izlemek, İzlediğiniz maçın 90 dakikasını tekrardan izlemek gibi gelmiyormu sizlere?
    Başka yerde adam o haftaki bölümle ilgili spoiler verse,şikayet üstüne şikayet yağar, burda kendi arzusuyla spoiler istiyor herkes.
    Cidden entresan bir durum.
    Kimse yanlış anlamasın,kişisel olarak anlam veremiyorum sadece.
  • Ben ilk bölümlerde daha fazla duygulanıyordum, daha güzel geliyordu. Şimdi sıradan olmaya başladı, baksanıza şu sahneye, arkasından Osman'ın sözlerine...

http://www.dailymotion.com/video/xf0eiz_oyle-bir-gecer-zaman-ki-osman-yn-ay_shortfilms
  • pm atın bana da
  • Niye bu kadar can atıyorsunuz anlamıyorum.

Nasıl bir yabancı dizide spoiler yemek hoşunuza gitmiyorsa bunda da gitmemesi lazım.
    Önceden olacakları bilmek heyecanı sıfıra indirir.

Yine de sizin bileceğiniz iş, ne diyim.
  • ortaya bir taş attım
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.