Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neydi o ya.Mete azdı resmen.Ali de bir tane tekme atamadı ya yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Neydi o ya.Mete azdı resmen.Ali de bir tane tekme atamadı ya yazıklar olsun.

Ali hasta oldugu icin pek bulasmak istemiyor yoksa mete dağıtır onu bu hâldeyken.O yüzden biraz uzak durdu.

Ama metenin sırtına vurunca polisler içim sızladı
  • Mete'nin oyunculuğu hariç absürt bir bölüm finali yapmışlar.
  • İnci karekteri artık olmayacak mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

İnci karekteri artık olmayacak mı???

Olmasa iyi olur bu olaylardan sonra.Zaten mete okulu dağıttı.
  • Son sahneler çok saçmaydı
  • Mete mavi ekran verdi gene
  • Orijinalden alıntı: Mr_AsK

Garip olan tek şey tahta kapının askerler tarafından açılamaması :)

Garip olan tek şey mi?

Metenin kelepçelendiği yerdeki demirleri sökebilmesi,
    Bunu kimsenin dakikalarca farketmemesi,
    Ellerinden birinde kelepce ve dolu bir benzin bidonuyla agaca tırmanıp evin ikinci katının camına zıplayabilmesi,
    Ali kaptanın meteyi görünce nedense bir anda tırıs tırıs olup asagıya kacması,
    Polislerin o kapıyı kıramaması,
    Alinin meteye karsı hicbir sey yapmaması gene tırıs tırıs yukarı kacması ve evi ateşe verene kadar mal mal izlemesi

1. Eski motorlar şimdikiler gibi sağlam değiller ve adamın bağladığı yer zaten çürük yer.
    2. ailesi ev derdindeydi ve farketmemeleri çokta şey değil.
    3.ağaç zaten yatay ağaç cama kadar uzanıyor.
    4.ali zaten hasta metenin kelepçelendiğini görüyor ve buna rağmen camdan içeri geliyor. Bu kadar hırslı birini rocky balboa bile durduramaz.
    5.polisler işini yapıyor. Cemile ve ailesi ise evini koruyor sizce hangisi daha güçlüdür ? ve mete polislerden daha güçlü diğebiliriz. Tek başına yeter.
    polislerin kırmaması ise ne yapacaklarını şaşırmaları için kararsız kalmalarına bağlıdır.
    6.metenin çıldırdığını görüyor zaten üstte anlattım.

Kuzum siz nasıl dizi izliyorsunuz ?

ayrıca bence meteyi camdan aşşağı atar. Ali içerde kalır ama bi şekilde kurtulur. Sonrasında mete ıslah evine gider. bla bla bla

İlzediğim en iyi Türk dizisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CambazTr -- 15 Aralık 2010; 11:08:48 >
  • mete akıl hastanesine yada hapse düşecek belli
  • İzleyemedim dün yazılım vardı. Arkadaşlar anlatıyordu Mete, King Kong'a falan dönmüş.
  • Ali kaptan'la Mete'nin evin kapısında ' konuşma lan , sus lan bakışlarının gifi olsa rekor kırar varya bilmiyorum dikkat eden varmı

1.13' e dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryldz -- 15 Aralık 2010; 16:34:18 >
  • ahaha süper ya o,ali mete diyalogları bitiriyor beni
  • Bana tuhaf gelen şeylerden birisi de polislerin o kadar hiddetli, cansiperane şekilde evin kapısına dayanmaları normal mi? Tamam sonuçta ellerinde kanuni belgeler var ama bu kadar kendilerinden geçercesine 3'ünün de kapıya dayanması tuhaf geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_AsK

quote:

Orijinalden alıntı: Curly

Ev yanacak arkadaşlar.

Adam einstein beyler kaçın

Dalga mı geçiyosun gerizekalı, yazdığım tarihe bak, o tarihteki fragmana bak yanacağı belli miydi? Sen smack down izlerken ben çekimlerde bitarafımdan akan terleri siliyodum, senin gibi çocukları ciddiye alıp bilgi verende kabahat.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr_AsK

quote:

Ev yanacak arkadaşlar.

Adam einstein beyler kaçın

Dalga mı geçiyosun gerizekalı, yazdığım tarihe bak, o tarihteki fragmana bak yanacağı belli miydi? Sen smack down izlerken ben çekimlerde bitarafımdan akan terleri siliyodum, senin gibi çocukları ciddiye alıp bilgi verende kabahat.

Curly sana gülmüyorum yanlış anlaşılmasın arkadaşla diyoloğuna gülüyorum.
  • Polat Alemdar'dan sonra yeni bir kahramanımız daha oldu ;

SÜPERMETE

Daha önce bir arkadaş bu yakıştırmayı yapmıştı, gerçekten cuk diye yerine oturmuş bu yakıştırma.

Bundan sonra onun adı benim için ;

Sadece ve sadece SÜPERMETE.

Not: Bu arkadaş çok başarılı, çok güzel rol yapıyor, bu yazıyı okur mu ya da kulağına gider mi bilmem ama,

Kendisini gerçekten çok başarılı bulduğumu bilmesini isterim.

Yalnız dikkat etsin ACILARIN ÇOCUĞU KÜÇÜK EMRAH olma yolunda hızla ilerliyor,

Rol üzerine yapışıp kalırsa halkın gözündeki bu imajından sıyrılmak için çaba harcaması gerekir.

Arkadaşımızı buradan tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

Ali kaptan'la Mete'nin evin kapısında ' konuşma lan , sus lan bakışlarının gifi olsa rekor kırar varya bilmiyorum dikkat eden varmı

1.13' e dikkat

bunları ben farkettim ve gülme krizine girdim inanın bu dizide bir türlü ağlama moduna giremiyorum zaman ailenin başına gelenler acıklı şeyler ama böyle sahneler bitiriyor beni
  • Bence siz kopmaya, kırılmaya, yarılmaya, krize girmeye yer arıyorsunuz. Bir dram dizisini gülerek izliyorsanız bir sıkıntı var demektir. Tıpkı korku filminde ''ben hiç gorkmadım yeaaaa çok güldüm'' demek gibi bir şey. Dram dizisini hüzünlenmek için izleriz, eğer ki hüzünlenmek yerine gülüyorsanız istediğinizi alamıyorsunuz demektir ki dolayısıyla diziyi izlemenin bir anlamı olmaz.
  • Ali kaptan ve Soner çok karizma beyler yahu
  • O çocuğu izlerken yoruluyorum. Abartıyor bazen.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.