Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_AsK

Aylin.....

• Türk dizileri her ne kadar sevmesemde ilk bölümünden beri bu diziyi takip ediyorum hoşuma gitmiyor desem yalan olur

Bu bölümde Aylin fenaydı yaa okul kıyafetleri içinde anlayamamışız
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Türk dizileri her ne kadar sevmesemde ilk bölümünden beri bu diziyi takip ediyorum hoşuma gitmiyor desem yalan olur

Bu bölümde Aylin fenaydı yaa okul kıyafetleri içinde anlayamamışız

Bu dizi bir başka ya.sıkıcı değil her dakikası macera.

Aylin ise
  • Biz Aylini elektrik gitti diye göremedik ya nasıl olmuş ki? fragmanda okadarda beğenmemiştim ben neyse yarın erkenden koyarlar da çabuk izlerim bir elektrik gitti dizide ne oldu ne bitti herşeyi kaçırdım böyle şansın ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03

Biz Aylini elektrik gitti diye göremedik ya nasıl olmuş ki? fragmanda okadarda beğenmemiştim ben neyse yarın erkenden koyarlar da çabuk izlerim bir elektrik gitti dizide ne oldu ne bitti herşeyi kaçırdım böyle şansın ben.

Hocam tivibu varsa ordan izleyebilirsin.
  • yine güzel bir bölümdü.

ali ye bişey olmaz bence.dava ertelenicek o arada başka şeyler olur belki ali pişman olur falan.bu arada her dizi de yenge gıcık olmak zorundamı yav

bu arada aylin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

yine güzel bir bölümdü.

ali ye bişey olmaz bence.dava ertelenicek o arada başka şeyler olur belki ali pişman olur falan.bu arada her dizi de yenge gıcık olmak zorundamı yav

bu arada aylin

Hemen bir senaryo yazayım.

Ali hastanelik olcak. dava ertelencek ali hastanedeyken cemile gelcek ali dicek tapuyu senin üstüne yapcam.
    Sonra herkes aliye dua edicek ali iyileşicek.

Her dizide yengeler gıcık oluyor genelde (bknz:Selena daki aslı) Burdaki yenge de ondan aşağı değil yani.Osmana cok kötü davranmıştı unutmadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord
    Gidişat belli oldu. Ali Kaptan hasta, bir de Carolin'in hiç de iyi olmayan bir geçmişi var, bu da anlaşıldı. Dram üstüne dram.

dizi güzelmiş ya son 2 bölümdür kaçırmıyorum,hocam caroline in geçmişinde ne varki merak ettim.hayat kadını falanmıymış?
  • Az önce izledim son bölümü

Aylin

Büyümüşte kocaman kız olmuş

yalnız bir durum var arkadaşlar sizinde dikkatinizi çekti mi bilmiyorumbu metenin dövdüğü eleman bir işler karıştırıcak metenin başını yakıcak yine

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki 9. Bölüm
    Özet: Demirparmaklıklar ardında yaşadığı kâbustan kurtulan Cemile, çocuklarına kavuşmanın heyecanı ile geldiği evinde gördükleri karşısında bir kez daha yıkılır. Birbirinin kollarında bulduğu Ali ile Carolin’i evden kovar. Ancak Carolin ardında Cemile’nin kadınlık gururunu altüst edecek bir iz bırakır. Ali ile Carolin’e destek çok gecikmeden gelir.
    Öyle Bir Geçer Zaman Ki 9. Bölüm Full HD Kalitesinde Online izlemek isterseniz.

Öyle Bir Geçer Zamanki 9.Bölüm İzle
  • @Canimasyon

Paylaşım için teşekkürler Hakikatten HD gibi

@Gökperisi

Olabilir o çocuktan herşey beklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökPerisi

Az önce izledim son bölümü

Aylin

yalnız bir durum var arkadaşlar sizinde dikkatinizi çekti mi bilmiyorumbu metenin dövdüğü eleman bir işler karıştırıcak metenin başını yakıcak yine

O çocuk ayline birşey yapmasın.
  • Ahmette hasta ayağına yatıp el felan tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

quote:

Gidişat belli oldu. Ali Kaptan hasta, bir de Carolin'in hiç de iyi olmayan bir geçmişi var, bu da anlaşıldı. Dram üstüne dram.

dizi güzelmiş ya son 2 bölümdür kaçırmıyorum,hocam caroline in geçmişinde ne varki merak ettim.hayat kadını falanmıymış?

Ali Kaptan ''Bunca yaşanandan sonra Türkiye'de kalmak istemiyorum artık, Hollanda'ya gideceğiz.'' diyor Carolin'e. Sonra Carolin İstanbul'da kalmak istediğini söylüyor. Ali Kaptan, her şeyi arkamda bırakmak istiyorum diye cevap veriyor. Carolin ''Benim de Hollanda'da bir geçmişim var ama.'' diyor. Anlaşıldığı üzere, kaçtığı, utandığı bazı şeyler var. Sonra Ali Kaptan çıkışıyor falan zaten, utanacak bir şeyin mi var diye soruyor vs vs vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 10 Kasım 2010; 20:00:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

quote:

Aylin

Daha dizide tek kelime konuştuklarını görmedim.(Yanlış hatırlamıyorsam)
    Ama yine de belli olmaz.
  • yalnız son bölümde meteyle o okuldaki gıcık çocuk arasındaki diyalog da güzeldi

malum etek muhabbeti dönünce çocuk o pilavı bi kere yerim demişti mete de ağzının ortasına çakmıştı bitane nasıl tadı güzelmiydi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

quote:

Orijinalden alıntı: YDG

quote:

Aylin

Daha dizide tek kelime konuştuklarını görmedim.(Yanlış hatırlamıyorsam)
    Ama yine de belli olmaz.

• Fragman yok hala galiba.
  • quote:

Fragman yok hala galiba.

Bayram tatili sebebiyle 1 hafta tatil verirler büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.