Şimdi Ara

oylama sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıdaki linkte iki seçenekli bir oylama var. bence oylama tercihleri yetersiz. bu sebeple oy kullanılmadığında, oylama sonuçlarını görmek mümkün olmuyor. bu konuda bir revize yapılabilir mi?

not: sadece sonucu görebilmek için bir seçenek yapma durumunda kaldım. zaten konuda fikrimni de belirttim. yani oylama sonucu gerçeği %100 yansıtmasa bile gerçeğe oldukça yakın görünüyor. oylama sonucu 

https://forum.donanimhaber.com/anket-recep-tayyip-erdogan-a-hakkinizi-helal-ediyor-musunuz--149114862

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 22 Ağustos 2025; 1:50:43 >

• Sonuçları Göster'e tıklayarak oy kullanmadan oylama durumunu görebilirsiniz.

oylama sonucu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ugur7seven kullanıcısına yanıt

denedim göstermediği için bu konuyu açmıştım. bu arada konu gösterimdem kaldırılmış. oylama sonucu 

bir de şey diyeceğim ya kelime hataları yapıyoruz. mesajı göndermeden evvel, yazım hataları var şeklinde uyarı mesajı çıksa, yine de göndermek istiyor musunuz bu şekilde şeklinde sorsa nasıl olur? hatta bu özelliği isteyen devreye alır isteyen de almaz şeklinde bir ayar yapsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 25 Ağustos 2025; 20:26:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.