Şimdi Ara

Oxi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu arkadaşın her ne kadar seveni takip edeni çok olsa da bana çok yapmacık ve samimiyetsiz geliyor. Her hareketini önceden düşünüp kurgulayarak yapıyormuş gibi hissediyorum. Ne bileyim belki sadece ben böyle düşünüyorumdur ama ısınamadım bir türlü.

• Bursa sevmeyen çok var oxiyi

not : ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La olum tamam anladık reklam etmeyin şunu artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HR Mystogan

La olum tamam anladık reklam etmeyin şunu artık

Neyin reklamı la ? Artık adam olacağı kadar reklam oldu zaten. Bunu düşünmek için baya geç kalmışsın.
  • Sevmiyorsanız adamın yayını yapmayın. Buraya gelip de ben sevmiyorum sen seviyorsun demenin anlamı yok. İsteyen sever istemeyen sevmez. Kimsenin de görüşüne karışamayız.

• sen varyaa adamsın lafı nedir ya.sahiden çok yapmacık.izliyen izler.izlemeyen izlemez .benim tercihim izlenecek gibi değil.onu izleyeceğime kaceytroll u izlerim daha iyi.
  • izlenmek için her şeyi yapacak kadar düşmüş biridir kendisi
  • Bro Bizim derdimiz onun gibi herif 10 k da stream yaparken adam akıllı oynayan insanlara oyunu da öğretmeye çalışan biraz da güldüren adamlar var ama o herifler 300 wiewer'i geçemiyor bu herif milletin anasına bacısına dövüyor , feedliyor Server adamın peşinde zaten OxiArmy yaş ort. 8-12 oyun içinde flamer ya da küçük çocuk olarak tabir ettiğimiz tabaka direk orda , küfür küfürü çekiyor. Azcık akıl olsa zaten sevilmez

• sevmiyosanız izlemezsiniz bizbize yeteriz oxi armyy
  • ulan sevmiyorsanız izlemeyin ve konusunu açıp iyi veya kötü olarak reklamını yapmayın , yeter bir oxi diye aratın konuları açılmışlara bakın yeni açmak yerine şu adamı görmekten bıktık be
  • Ne kadar itici olsa bile adam işini buldu. İzleyicileri çekebiliyor. Bizim burdaki 17- veletler de onu eleştiriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.