Şimdi Ara

Oxi anakinn'e ağzının payını veriyor [VİDEO] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl önce ben canere böyle streamer mi olur diyordum.Bu veletleri twich te nasıl tutuyorlar şikayet edemiyormuyuz. 2 kelimelerinden biri küfür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 31 Temmuz 2015; 14:03:57 >
  • doktor bune?
  • Bende kavgalı dövüşlü bir şey sandım açtım ama bu bildiğin abi-kardeş ilişkisi gibi bir şey olmuş
  • Oxi bu camia veya gerçek hayatta iyi işler başarabilir birisi yetisi var iyi yolla veya kötü yolla.

Ama bu büyük işler yaparak, bi yerlere gelinerek yapılanlar ile maalesef adam olunmuyor.

Kerem denilen şahsın ilk önce insan olmayı öğrenmesi lazım. Bizim türk insanımızın ve kızlarımızın en büyük başlıca sorunlarından biridir bu.

Adam olamamak, insan olamamak. Emeği ile işini yapamamak.

En son da o tarz bi kafada olsaydım derdim ki.

Eksiler buradan. ( ters psikoloji)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane keko
  • Bana oxi ip verin düzenli yayın açtığında yaşatmim onu
  • oxi bırakmadımı ya

https://www.facebook.com/groups/142065785844308/?fref=ts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litendria -- 31 Temmuz 2015; 16:40:21 >
  • Magandalık olmayan bir burası kalmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANmirac

Espriyi tek anlayan benim herhalde.

• Ahahaha çocuk iyi korkmuş.Ayrıca bu oxi veletindeki özgüven ney asarım keserim falan, çok kolay sanıyor herhalde bu adam dövmeyi.
  • Kim bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • you underestimate my power

• Şu oyunda kaç tane kanı bozuğa sönmez reyizden öğrendiklerimle yerin dibine geçirip suspus etmişsem bu oxiyede öyle bir sövesim varki cümle alem önünde özenle seçip sönmezin küfürlerinden bak daha dayılanabiliyo mu millete

• Yahu çocuk nasıl korkmuş yazıktır ya. Hayır uyaran adam oxi olmasa anlarım da niye yayında böyle bir şey yapıyorsun. Git özelden hallet ne hallediyorsan.

Ah keşke biraz yayıncı yeteneğim olsa da izleyiciler önünde çıksam bi sövsem yayında bunlara çok merak ediyorum ne yapabilecekler
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Cocugu sevmiyorum ama dedigini harfiyen düşündüm. Yanj katiliyorum knk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

oxi beni dövsün nası ulaşabilirim ?

aynen ya oxi'nin mail adresini bana göndericek var mı ya.. TBF'ye biletim yok ama giderim kapı önüne.. dövsün beni de
    neyse şaka bi yana da, bu iki vitaminsiz ergeni birbirine bağlar, ağız, yüz koymam ortalıkta.. bu nasıl bi saçmalık lan.. şunların haline bak be.. 15-18 yaşındakiler de bunları abi biliyor, örnek alıyor.. yazık anasını satim..

• Çılgın ve haşin erkek oxi başka bir kendi gibi primciyi coşturuyor.

Yarın öbür gün bu çocukta haşin bir erkeğe dönüşürse şaşırmayın. Oxi'de böyle ağlaya zırlaya başladı bu yayınlara.

Bir de gördüğüme göre bu Anakin nickli arkadaş bu gece yine sövmüş Oxi'ye bakalım haşin erkekliği ne kadarmış? Birşey yapamayacağından eminim de ne gibi bir bahaneyle gelecek merakla bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 1 Ağustos 2015; 7:33:05 >
  • Feedleyip feedleyip yayın boyunca karşısındaki adama küfreden, ddos yediği zaman monitöre, kameraya yumruk atan adamın ettiği laflara bak. Ulan o ettiğin küfürlerden sonra utanmadan nasıl böyle konuşabiliyorsun? Gerçi benim arkamda Riot TR olsa ben de istediğime istediğim gibi böyle atar yaparım, istediğim gibi serverde de at koştururum.
  • anakinn oxiye küfrettmiş galiba oyüzden böle bi muhabbet dönmüş yani eskilere dönüp sende kamera kırıyodun felan filan demenize ne gerek var
  • Sivazlı kullanıcısına yanıt
    Videoda öyle kafa atma prim için vs laflar söylüyor adam akıllı izle videoyu öyle yorum yap kalkıp savunmayın şöyle ruh hastası insanları

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.