Şimdi Ara

OVI Maps ACİL YARDIM Yola Çıkıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yola çıkıcam 1 saat önce güncelliyim dedim güncellemez olaydım şimdi konumumu buluyo ancak yer seçtiğimde gps bekleniyor kısmında kalıyor başlıkta da belirttiğim gibi yola çıkıcam öneriniz var mı?

• Şebekeyi açmayı denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Şebekeyi açmayı denediniz mi?

Şebekeyi açmaktan kastınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDWoLF

quote:

Yani şebeke bağlantısını aktif ettiniz mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLooDWoLF

quote:

Yani şebeke bağlantısını aktif ettiniz mi?

ahahaha orasını anladım da onun nerden yapıldığını bilmiyorum telefon çalışıyo , konumumu gösteriyo mesajda gösterdiğim gibi az önce ilk defa yolu da gösterdi ama çoğunlukla bulamıyo bayram yoğunluğu gibi gözüküyo gece 3 te yola çıksam düzelmiş olur mu?
  • Telefonunuzun modelini yazmamışsınız. Konumlama ayarlarına girip Yardımlı GPS ve Şebeke tabanlıyı aktif edin. Haritalar uygulamasını açtıktan sonra oradan ayarlar kısmına girip çevrimiçi yapın.

Not: Şayet internet paketiniz yoksa kontörünüz gidecektir haberiniz olsun. Hava şartlarına bağlı olarak da GPS'in konumu kaybetmesi olası bir sebeptir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telefonunuzun modelini yazmamışsınız. Konumlama ayarlarına girip Yardımlı GPS ve Şebeke tabanlıyı aktif edin. Haritalar uygulamasını açtıktan sonra oradan ayarlar kısmına girip çevrimiçi yapın.

Not: Şayet internet paketiniz yoksa kontörünüz gidecektir haberiniz olsun. Hava şartlarına bağlı olarak da GPS'in konumu kaybetmesi olası bir sebeptir.

Telefon modeli e72, internet paketim var ve girerken soruyodu zaten şimdi baktım öyle bi seçenek bulamadım bakiyim bu gece mesaj atmazsam çalışmıştır yardımın için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phanrisal -- 7 Kasım 2011; 17:48:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLTE açamıyorum acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.