Bildirim
OVI Maps ACİL YARDIM Yola Çıkıcam
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Şebekeyi açmayı denediniz mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Şebekeyi açmayı denediniz mi?
Şebekeyi açmaktan kastınız nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: BLooDWoLF
quote:
Şebekeyi açmaktan kastınız nedir?
Yani şebeke bağlantısını aktif ettiniz mi? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BLooDWoLF
quote:
Şebekeyi açmaktan kastınız nedir?
Yani şebeke bağlantısını aktif ettiniz mi?
ahahaha orasını anladım da onun nerden yapıldığını bilmiyorum telefon çalışıyo , konumumu gösteriyo mesajda gösterdiğim gibi az önce ilk defa yolu da gösterdi ama çoğunlukla bulamıyo bayram yoğunluğu gibi gözüküyo gece 3 te yola çıksam düzelmiş olur mu? -
Telefonunuzun modelini yazmamışsınız. Konumlama ayarlarına girip Yardımlı GPS ve Şebeke tabanlıyı aktif edin. Haritalar uygulamasını açtıktan sonra oradan ayarlar kısmına girip çevrimiçi yapın.
Not: Şayet internet paketiniz yoksa kontörünüz gidecektir haberiniz olsun. Hava şartlarına bağlı olarak da GPS'in konumu kaybetmesi olası bir sebeptir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Telefonunuzun modelini yazmamışsınız. Konumlama ayarlarına girip Yardımlı GPS ve Şebeke tabanlıyı aktif edin. Haritalar uygulamasını açtıktan sonra oradan ayarlar kısmına girip çevrimiçi yapın.
Not: Şayet internet paketiniz yoksa kontörünüz gidecektir haberiniz olsun. Hava şartlarına bağlı olarak da GPS'in konumu kaybetmesi olası bir sebeptir.
Telefon modeli e72, internet paketim var ve girerken soruyodu zaten şimdi baktım öyle bi seçenek bulamadım bakiyim bu gece mesaj atmazsam çalışmıştır yardımın için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phanrisal -- 7 Kasım 2011; 17:48:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X