Şimdi Ara

Overwatch'un Oyuncu Sayısı 20 Milyona Ulaştı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: VitalyScherbo

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: HIGHER

    20 M çocuk:D</blockquote>

    Şöyle bilmediğiniz şeylere saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya, yemin ederim oyuncu olduğumdan utanıyorum. Böyle bir kitlenin içinde olmaktan utanıyorum.

    Overwatch oynamıyorum ama sırf videolarını izleyince bile ne kadar detaylı ve taktiksel bir oyun olduğunu anlayabiliyorum. Senin gibiler de sırf grafikleri yüzünden oyunculara 'çocuk' yaftası yapıştırıp geçerler.


    hemen hemen her özelliği başka oyunlardan alınmış pek yetenek gerektirmeyen bir oyun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bide 60 dolar
    iphone gibi:D
    hakaretleriniz bu oyunu çocuk oyunu olmaktan çıkarmıyor:))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gaussfire

    Piyasadaki en iyi online fps overwatch degildir. Piyasadaki gelmis gecmis en iyi fps battlefield 4 tur ustune fps tanimam.


    fps degıl hacı bu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çocuk oyunu cs go. Severek oynasamda hala %70rus veledi %20 avrupa veledi gerisi karışık bir oyuncu kitlesine sahip oda fiyati ile alakali... ama overwatch da +100 saat oynamış birisi olarak %80 +20 yaş %20 karışık oyuncu kitlesi gördüm. Çizgi filmleri andirmasi heryasa hitap edecek şekilde yapılması çocuk oyunu olduğunu göstermez. Açıkçası sırf şu fiyatı bile çocukların pekde uzanamayacagi bi rafta durdugunun kanitidir oyunun. Ama grafikten başka bişey bilmeyen 16 17 yaşındaki veletler için evet çocuk oyunu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu övenler blizzard fanları. b*k atanlar satın alamayanlar. blizzard ın da wow dan dolayı çok oyuncusu olduğu için bu kadar satması normal. arjantin üzerinden 80tl ye alabiliyorsunuz yeni hesap açıp. çok merak ediyorsanız alın oynayın. çocuklar artık her yerde. 13-14 yaşında takım oyunundan habersiz bir sürü velet var owerwatch ta da. platin liginde başladım hala çıkamadım. sırf destek tank oynamak istemeyen oyuncular yüzünden. hayır adam öldürecek diye saldırı hero su alır verdiği hasar destek oynayan adamın hasarını geçemez. bunların hepsi tabiki çocuk değil. oyunda duruma göre hero değiştirmesi gerekirken inatla takıma uygun olmayan hero ile devam etmek yaşı her ne olursa olsun aptallıktır. ve böyle insanlar çok fazla. daha üst liglerde durum nedir bilemem ama dediğim gibi... takım oyunu mantığını kavrayamayan bir çok insan bu oyunda da var. 20m de ps4 xbox ve pc oyuncularının toplamıdır. normal yani.




  • Beyler bazı insanlar da bazı kavram karmaşası var öncelikle onu düzeltmek lazım bir oyunun filmin veya kitabın çocuklara hitap etmesi için onu materyali sadece çocuların ilgilenmesi gerekmiyor yani bir çizgifilmi 50 yaşında insanlar da izleyebilir ama budurum o çizgifilmin çocuklara hitap ettiği gerçeğini değiştirmez overwatch başta f2p olarak tasarlanmış casual ve çocuk kitleye hitap eden bir oyundur.Bir diğer konu taktiksellik konusu illa bir oyunda gerekli sınıfları almayınce yenilmenin adı taktiksellik değildir örnegin sağlıkcıyı almayıncw yeniliyorsa bir grup o oyun taktiksel oyun olmuş olmuyor taktiksel oyunlar daha çok deneyiminle birleşip karşı grubun hamlesini tahmin edebilip anlık verebinen tepkimelerdir.örneğin r6 defansken oyunun deneyiminin verdiği tahminle düşmanın geleceği yollara kamera atıp izleyip önceden o oyola pusu atan takım arkadaşını uyarıp gelen düşmanı bozguna uğratmaktır yani overwatchdaki gibi taank sınıfı alıpda bütün grubun önünden gidip kalkan açmak taktik falan değildir.diger bir konu bir materyalin çocuklara hitap etmesini söylemek hakaret falan değildir 30 yaşindayım hala çizgifilm izlerim bir oyunun çok eğlenceli olması demek oyunun çocuklara hotap etmesi gerçeğini değiştirmez.Kısac overwatch eğlenceli arkadaşlarınla vakit geçirebileceğin evt call of duty göre hallice taktiksel bir oyun olabilir ama taktiksellik gerginlik olgun yaşa hitap etmesi konusunda r6 eline su bile dökemez.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gaussfire

    Piyasadaki en iyi online fps overwatch degildir. Piyasadaki gelmis gecmis en iyi fps battlefield 4 tur ustune fps tanimam.


    half life dururken, bf ok...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 240 lvl oldum hala heycanla yürek hoplamasıyla oynuyorum inanılmaz bir rekabet ortamı var çıldırtıyor adamı karakterler grafikler oynanabilirlik bağlantı alt yapısı kusursuzum ötesinde oyunu oynarken başka şeyler indiriyorum onda gibi en ufak lag olmuyor başka oyunlarda böyle birşey görmedim gerçekten inanılmaz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.