Şimdi Ara

Overwatch güvenilmez.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün oyuna girdim tepede yazan "Convicted by Overwatch - Majorly Disruptive"

Ne olduğunu anlamak için steam forumlarında gezindim, benim hile kullandığımı tespit ettikleri anlamına geldiğini öğrendim. Şimdi kaç kişi beni izledi bu kanıya vardı bilmiyorum fakat 2-3 tane çocuk izleyip beni hesabımdan ettilerse bir daha hesap falan açmam. (Overwatch videolarında yorumlarda falan 700-800 saat oynamış adamlarda overwatch olduğu yazıyor, yani 10 yaşındaki bir çocuk günde 5 saat oynasa 6 ayda bunu geçer overwatch alır)

Youtube üzerinden bu overwatch videolarına baktım;
    -Oyun içi voice chat yok,
    -Chat yok,
    -Maçlar 16 tick ile izleniyor, haliyle lucky shotlar sola sıkarken, sağdaki adam ölmüş gibi aptal izlenimler veriyor.

Ben kendim için konuşayım HL,CS çıktığı ilk günden beri oynuyorum. Yani benim iyi oynuyor olmamdan daha normal bir olay yok. Hatta nakit ile, skin ile sattığım boostun haddi hesabı yok, 2 kişi diğer 3 takım arkadaşımızı çok rahat boostluyorduk. İyi oynuyor olmak için sanırım isim falan yapmış olmak gerekli diyeceğim, onuda diyemiyorum nick gözükmüyor The Suspect yazıyor. İyi oynamaya korkar adamlar ya.

• Overwatch demolarını birkaç kullanıcının (birbirlerinden haberi olmaksızın) izlettirip oylatıyorlar. İzleyen kişi sayısı 5-6 diye hatırlıyorum. Daha sonra ortak kararların hile yönünde olduğu kararları son olarak Valve görevlileri izliyor ve sonuca göre işlem yapıyorlar. Yani sizin banlanmanız için birkaç çocuktan ziyade birçok izleyici + valve yöneticisinin onayı halinde gerçekleşmiş. Steamsupport aracılığıyla ticket atmanızı öneririm. Maçlarınızı tekrar izleyip karar vermeleri mümkün. Vac ban değil çünkü bunun geri dönüşü olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logistics

Overwatch demolarını birkaç kullanıcının (birbirlerinden haberi olmaksızın) izlettirip oylatıyorlar. İzleyen kişi sayısı 5-6 diye hatırlıyorum. Daha sonra ortak kararların hile yönünde olduğu kararları son olarak Valve görevlileri izliyor ve sonuca göre işlem yapıyorlar. Yani sizin banlanmanız için birkaç çocuktan ziyade birçok izleyici + valve yöneticisinin onayı halinde gerçekleşmiş. Steamsupport aracılığıyla ticket atmanızı öneririm. Maçlarınızı tekrar izleyip karar vermeleri mümkün. Vac ban değil çünkü bunun geri dönüşü olabilir.

Bakın ben sürekli maçlarımı arşivleyen, izleyip kendimi geliştirmeyi seven birisiyim. Aynı işi paranoyaklık boyutunda wow oynarken raidlerimi kayıt ederek yapardım, ayrıca cs:go maçlarımı sürekli twitchde canlı yayınlıyorum (izleyen 5-10 kişi oluyor, hoşuma gidiyor). Şuanda son yayınlarımdan kalan birkaç video var, büyük ihtimalle o maçlardan birisi yüzünden ban yedim. İnanılmaz kötü oynamışım, şuanda izleyip izleyip gülüyorum.

Bu arada steam support;

Note:
    Steam Support cannot influence whether or not an account is accepted into the Overwatch system. Any Steam Support tickets requesting access to Overwatch will be ignored.

• quote:

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

quote:

Overwatch demolarını birkaç kullanıcının (birbirlerinden haberi olmaksızın) izlettirip oylatıyorlar. İzleyen kişi sayısı 5-6 diye hatırlıyorum. Daha sonra ortak kararların hile yönünde olduğu kararları son olarak Valve görevlileri izliyor ve sonuca göre işlem yapıyorlar. Yani sizin banlanmanız için birkaç çocuktan ziyade birçok izleyici + valve yöneticisinin onayı halinde gerçekleşmiş. Steamsupport aracılığıyla ticket atmanızı öneririm. Maçlarınızı tekrar izleyip karar vermeleri mümkün. Vac ban değil çünkü bunun geri dönüşü olabilir.

Bakın ben sürekli maçlarımı arşivleyen, izleyip kendimi geliştirmeyi seven birisiyim. Aynı işi paranoyaklık boyutunda wow oynarken raidlerimi kayıt ederek yapardım, ayrıca cs:go maçlarımı sürekli twitchde canlı yayınlıyorum (izleyen 5-10 kişi oluyor, hoşuma gidiyor). Şuanda son yayınlarımdan kalan birkaç video var, büyük ihtimalle o maçlardan birisi yüzünden ban yedim. İnanılmaz kötü oynamışım, şuanda izleyip izleyip gülüyorum.

Bu arada steam support;

Note:
    Steam Support cannot influence whether or not an account is accepted into the Overwatch system. Any Steam Support tickets requesting access to Overwatch will be ignored.

Overwatch sistemi geldiğinden beri ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum üzücü bir durum. Görünüşe göre verdikleri kararı pek geri alacak gibi durmuyorlar geçmiş olsun. Protesto etmekte haklısınız.

• quote:

quote:

quote:

Bu arada steam support;

Note:

Overwatch sistemi geldiğinden beri ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum üzücü bir durum. Görünüşe göre verdikleri kararı pek geri alacak gibi durmuyorlar geçmiş olsun. Protesto etmekte haklısınız.

Hocam topluluk konularını inceliyorum, böyle olay var bir sürü. Güzel hesaplar gitmiş 1000 saat, 1200 saat. İlk değilim, sonuncuda olmam büyük ihtimal. Şu youtube videolarına bakın, cidden çoluk çocuk overwatch olmuş. Adam her hs attığında başka bir ses çıkarıyorlar.

• BU tarz bırsuru konu var, aslında sıstem guzel gorunuyor ama bu gıbı durumlar ısleyısını yapamadıklarını gosterıyor.
    Tepkı gostermekte gayet haklısınız 2 gun sonra bızede bır ban gelmeyecegını kımse garantı edemez.
    bende owermach ı eskı ve rutbesı ıyı kullanıcılara acmaları lazım.sadece saaatle olacak ıs deıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

BU tarz bırsuru konu var, aslında sıstem guzel gorunuyor ama bu gıbı durumlar ısleyısını yapamadıklarını gosterıyor.
    Tepkı gostermekte gayet haklısınız 2 gun sonra bızede bır ban gelmeyecegını kımse garantı edemez.
    bende owermach ı eskı ve rutbesı ıyı kullanıcılara acmaları lazım.sadece saaatle olacak ıs deıl

Hocam bugün yeni hesabım ile oynarken 2 tane sis içinden adam aldım, adam bile what a luck yazdı hatta ilk yarının sonunda güldü falan, ama buradan bir report gittiyse bu OW o kısımları görse benim bu hesabımda gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ubisoft hesabım çalındı
    8 ay önce açıldı
    Dota Hesapları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Overwatcher olmak kolay olmamalı aslında sadece go değil belli süre 1.6 ve source da oynamış 5 year coini olanlar arasından seçilmesi daha mantıklı olurdu.. go yu betasindandir oynuyorum overwatch videoları hep gelirdi fazla zamanım olmadığından genelde izlemezdim geçen ay 20 ye yakın video izledim ve istisnasız hepsi temiz adamlardı hatta birçoğu lamerdi kim bunları niye report etmiş anlam veremedim ama report â da bir sınır gelmeli çünkü hileciler özellikle temiz adamları report edip sistemi oyalıyorlar gibi geldi bana neyse kısaca bence çöp bir sistem eskiden gather network vardı o sistem çok daha güzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

BU tarz bırsuru konu var, aslında sıstem guzel gorunuyor ama bu gıbı durumlar ısleyısını yapamadıklarını gosterıyor.

Hocam bugün yeni hesabım ile oynarken 2 tane sis içinden adam aldım, adam bile what a luck yazdı hatta ilk yarının sonunda güldü falan, ama buradan bir report gittiyse bu OW o kısımları görse benim bu hesabımda gider.

Yok o 2 vurusun ıcın buyuk ıhtımalle bırsey olmaz,
    ben oyun ılk cıktıgından berı oynuyorum.attıgım yalanların smoke ıcınden vurmaların haddı hesabı yok, bırcokkez reportta yedım, daha bırsey cıkmadı.
    o yalanlar toplayıp seyretırsen bende kendıme hıle derım mesela ama sadece seyredıp hıle kullanıyo demekte bıraz mantıksız,
    bız oyundayken bızden habersız oyun dosyaları falan kontrol edılmelı(bence bu uygulanıyo, bazen pıngım 1000 e ulasıyo ve bırkacdakka gecmıyo, artık sıstem ssmı alır dosyamı kontrol eder bılmıyorum)

• overwatch saatle alakası yok 150 wini geçince geliyordu belli sayıda maç kazanmış oynamış olman gerekiyor sadece pub takılan çocuklar alamıyor yani 1000 saatte olsa
    sistem mantıklı çalışıyor ayrıca overwatch da 5-6 kişi izliyor diyen arkadaş neresinden attı bilmiyorum çok saçma o kadar az kişi ile oylama olmaz, oylama sonucunda sizi wall olarak görseler bile bu banlanacağınız anlamına gelmez kontrol için gereksiz kişileri ayırmak amaçlı kullanılan bir sistem olduğunu düşünüyorum yani milyarlarca report geliyor gereksizleri elemek için çok uygun bir sistem hem hileden şikayet edip hem hile engellenmesi için yapılan çalışmalara karşı çıkmak saçma oluyor, milyarca reportu valve kontrol edemez
    profesyonel bir sürü oyuncu var sizden çok çok daha iyi oynayan vs. hiç biri ban yemezken hile kullanmayan birinin ban yiyeceğini düşünmekte saçma, genelde hile olan adam belli eder zaten şansa bala vurduğun 3-5 kişi yüzünden kimse hile demez izlediğim 20 reportun EN AZ 15 i bu tip boş yere reportlanmış kişiler oluyor
    eğer wall kullanmadıysanız bu kadar kasmayın rahat olun derim ama cs de yüzlerce türk kullanıp kullanıp kullanmadım ayağına hatta banlanmadan önce söylediğinde gülüp kendini kandırmaya devam ediyor bir kaç ay sonra bakıyorsun vac yemiş foyası çıkıyor çok şahit oldum banlandıktan sonra bile fake hesapta hala kullanmıyorum diyeni yada muhabetin olunca arada açıyorum deyip sonra forumda ne wallı falan deyip dalga geçip ego yapan tiplerde gördüm sesimi çıkartmadım

• Twitch adresini yazar misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Twitch adresini yazar misin?

http://www.twitch.tv/doraider
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

overwatch saatle alakası yok 150 wini geçince geliyordu belli sayıda maç kazanmış oynamış olman gerekiyor sadece pub takılan çocuklar alamıyor yani 1000 saatte olsa
    sistem mantıklı çalışıyor ayrıca overwatch da 5-6 kişi izliyor diyen arkadaş neresinden attı bilmiyorum çok saçma o kadar az kişi ile oylama olmaz, oylama sonucunda sizi wall olarak görseler bile bu banlanacağınız anlamına gelmez kontrol için gereksiz kişileri ayırmak amaçlı kullanılan bir sistem olduğunu düşünüyorum yani milyarlarca report geliyor gereksizleri elemek için çok uygun bir sistem hem hileden şikayet edip hem hile engellenmesi için yapılan çalışmalara karşı çıkmak saçma oluyor, milyarca reportu valve kontrol edemez
    profesyonel bir sürü oyuncu var sizden çok çok daha iyi oynayan vs. hiç biri ban yemezken hile kullanmayan birinin ban yiyeceğini düşünmekte saçma, genelde hile olan adam belli eder zaten şansa bala vurduğun 3-5 kişi yüzünden kimse hile demez izlediğim 20 reportun EN AZ 15 i bu tip boş yere reportlanmış kişiler oluyor
    eğer wall kullanmadıysanız bu kadar kasmayın rahat olun derim ama cs de yüzlerce türk kullanıp kullanıp kullanmadım ayağına hatta banlanmadan önce söylediğinde gülüp kendini kandırmaya devam ediyor bir kaç ay sonra bakıyorsun vac yemiş foyası çıkıyor çok şahit oldum banlandıktan sonra bile fake hesapta hala kullanmıyorum diyeni yada muhabetin olunca arada açıyorum deyip sonra forumda ne wallı falan deyip dalga geçip ego yapan tiplerde gördüm sesimi çıkartmadım

Evet saatle alakasiz bende 480 saatde açildi overwatch. 170 küsür win vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SahiNN1 -- 24 Eylül 2014; 3:26:39 >

• Dun dust2 oynuyoru teror iken B deki tunel agzindan b ye iki kisi giris yaptik sis atmislardi sisin icine girdim kardesim yanimda o adami gordu ates etti adamda ates etmeye basladi ama ben sisten cikmiyorum zaten birseyde gorulmuyor

Radarda adam solumda gorundu aim alip otarada dogru taradim adami ben gormedigim halde oldurdum.

Simdi hile denmeye oldukca musait bir olay bircok cesidiyle karsilasiyoruz.

• çok kısa bir süre önce takımımdan bi arkadaşım VAC ban yedi overwatch sistemiyle. olmaz demeyin oluyor. ayrıca dediğin gibi yakın bir arkadaşımda overwatch var ve oynayışını görseniz nova bile değildir dersiniz.. ayrıca ban yiyen takım arkadaşım cfg den bile tırsar bi arkadaştı. kaldı ki hile açacak biri asla değildi. nova 2 ydi ancak server maçı atarken çoğu supreme masterlardan çok daha iyi oynardı. bu adam pro ancak global elite değil de nova 2 olup bu rütbede bu kadar pro olunmaz kesin walldır diyen gerizekalılar yüzünden banlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superworm

çok kısa bir süre önce takımımdan bi arkadaşım VAC ban yedi overwatch sistemiyle. olmaz demeyin oluyor. ayrıca dediğin gibi yakın bir arkadaşımda overwatch var ve oynayışını görseniz nova bile değildir dersiniz.. ayrıca ban yiyen takım arkadaşım cfg den bile tırsar bi arkadaştı. kaldı ki hile açacak biri asla değildi. nova 2 ydi ancak server maçı atarken çoğu supreme masterlardan çok daha iyi oynardı. bu adam pro ancak global elite değil de nova 2 olup bu rütbede bu kadar pro olunmaz kesin walldır diyen gerizekalılar yüzünden banlandı.

ben bu kadar saçmalık görmedim çocuk oyuncağı mı bu ben "VALVE" tarafından bi analiz yapılıyor zannediyordum yazılımsal olarak eğer gerçekten SADECE OVERWATCH ile vac banları yapılıyorsa büyük bi facia.ayrıca rekabetçide 150 win almak yetiyor overwatch gelmesi için oyun içi saati önemsiz ve en az mg1 olmak gerekiyor.dediğim gibi sadece overwatch ile bitiyorsa iş supreme-global elite olan arkadaşlar smurf kasarken her oyun rapor ediliyorlar genelde skor 5-6 fark açılınca reported yazıyorlar chate

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.