Şimdi Ara

overlock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar p4 1.8a işlemcimi hangi programla ve nasıl overlock ederim.bu overlockla ilgili hiçbir bilgim yok.anakart gigabyte i845e 533.ayrıntılı anlatırsanız çok ama çok sevinirim.



  • bak dostum windows altından o/c olmaz yani olurda pek sağlıklı olmaz.Yani biostan yapmalısın biostan fsb yada çarpan ayarını arttımakla işe başlayabilirsin.işemcin standart fan ile p4 2.0 rahatlıkla yapabilirsin ilerisi için fanı değiştirmen gerekebilir..ya sen bide ayrıntı istemişin anakartının biosunu hiç kullanmadım onun için fazla ayrıntıya giremiyorum.Ya biostan fsb ve carpan ayarını bul ve çarpanı bir bir arttır yavaş yavaş ama..
  • öncelikle bu konuyu Overclock, soğutma ve modifikasyon kısmına açman gerekirdi. Neyse ben taşırım mesajını o kısma. Sonra overlock tekstilde kullanılan bir terim işin doğrusu Overclock olacaktı :))
    Biosa girip işlemci fsb sini arttırman gerekir. Öncelikle işlemciye voltaj vermeden sadece fsb yi arttıman gerekir ve bu sayede voltaj vermeden çıkabileceğin mhz değerini öğrenirsin.
  • cpu frekansını 145 yaptı.ram frekansı kendiliğinden 386oldu.benim ram 256 mb ddr 266mhz idi.sıcaklık 37 38 lerde.işlemci 1.8 den 2.61 e fırladı.çokmu kastım acaba.bi sorun çıkarmı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.