Şimdi Ara

Overclockers Meeting... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
6.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    beni tanırsınız boyum 1.97

en uzun ben olurum
  • biz ziwroyla tanışıyoruz zaten. e saatin altında iki tipin beklediğini görünce anlayın ki o iki tip biziz
  • 22 si günü saat 9:30 da Kadıköy Haldun Dormen Tiyatrosunun önündeki saatin altında buluşacağız.

Bizimle gelip Deniz Otobüsüne binmek isteyenler gelebilirler.

Gelenler :

OverClocKing
    ARBİTER
    A Dying Wish
    Soultrap (
    ZİVRO
    Sturmovik
    Sadu23
    kyorhan (Yasincim sonunda ısrarlarıma dayanamadı ve gelmeye karar verdi.)

KADIKÖY'den başka gelmek isteyenler var ise bana PM atsınlar...

@ XGen

Kardeşim benim . Uzun süredir görüşmüyoruz. Eskiden MSN den bağlıyken oradan görüşürdük şimdi onu da yapamıyoruz ya yazık.
    Neyse ... Pazara hasret gideririz artık..
    Bu arada ben Ali ile konuştum. Sabahtan Kadıköy iskelesinde olacak.
    Ne kadar Sirkeci de otursa da kırmadı beni.

• Bostancıdan kimler gelecek? hava güzel gibi şimdilik umarım pazar da güzel olur.
  • VAAY Arbiter satmış bizi kadıkoy tayfasına taklıyor...
  • Ne alâka Brandycim.

Bizim bir arkadaş var da . Kendisi Arbiter ile tanışmayı çook istiyordu.

Ben de Ali ile görüştüm. Sabah gelebilirmisin diye. O da tamam dedi .

Kimse kimseyi satmıyor Zaten satmak falan yok yani yiyiciyiz biz. Yesenize oğğğlum ..

Biz zaten 9:30 da buluşacağız. Zaten sen de tahminimce 9:30 Sirkeci Deniz Otobüsünde olacaksın. Biz de zaten 9:50 de ona bineceğiz.

• @OverClocKing

Hasret giderelim

Arkadaşlar mangal getirmeye gerek yok, kiralanıyor orada. Yanlız şu etleri nasıl yapcağız kararlaştıralım. Yoksa bu gidişle aç kalacağa benziyoruz Herkes kendi çapında et mi getirecek. Yoksa Kadıköy'de bir yerden önce etleri alıp öyle mi geçeriz adaya?

Içecekleri zaten adadan alırız soğuk soğuk
  • gemi saatleriydi, rüzgardı rötardı riske atamayacağımdan ada planında malasef katılamayacağım, bilginize.
  • Yazık güzel bir buluşma:( Kaçırıcaz malessef,çalışmak durumundayız.Off ulan offff....
  • @ X-gen güzel bi noktaya parmak basmış
    aldığım istih baratlarda ada nın belli yerlerinde mangal yapmak serbest hatta kiralanıyor
    ben boşuna 10kg lik şeyi doalştırmıyım yanımda oradan kiralarız artık
    içecek adadan alınır soğuk bi şekilde
    snaırım et i de adadan alalırız çünkü et i deolaştırmayalım yanımazda kokmasın
    bide et mi tavuk mu ?
  • Evet bence de hamallık yapmaya gerek yok.

Gittiğimiz yerde kiralarız. Olmadı güzel bir yere gidip birşeyler yeriz .

O zaman bakarız . Durum neyi gösteriyor ise o şekilde davranırız.
  • bence de zaten benden başkada bişe getirmeye meraklı yok
    bende getirmiyom
  • arkadaşlar birşey getirmenize zaten gerek yoktu. adada bildiğim çok iyi bir kasap var oradan etleri temin ederiz. dilburnunda mangalı kiralarız. kömür ve plastik bardakları da oradan alabiliriz. yanlız birinin fotoğraf makinası getirmesi lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadu23

biz ziwroyla tanışıyoruz zaten. e saatin altında iki tipin beklediğini görünce anlayın ki o iki tip biziz

buluşup beraber gidelim yaw saatin altında bekleyen tip sayısı 3'e çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadu23

arkadaşlar birşey getirmenize zaten gerek yoktu. adada bildiğim çok iyi bir kasap var oradan etleri temin ederiz. dilburnunda mangalı kiralarız. kömür ve plastik bardakları da oradan alabiliriz. yanlız birinin fotoğraf makinası getirmesi lazım.

Bende 2 Megapixellik dandik bir Canon dijital kamera var. Onu getiririm. İdare edersiniz artık
  • sanırım bende getirebilirim 1 adet ama kesin deil
  • hocam şiddetli yağmur diyor haberler..
    sabah çok yağmur olursa gelemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buraks23 -- 20 Mayıs 2005, 20:59:18 >
  • Evet arkadaşlar görünen o ki adada ihtiyacımız olacak pek çok şey mevcut... O bakımdan mangal vs getirmek yerine oradan temin ederiz diyorum...

Ayrıca yağmur konusunda bilgim yok haberleri izlemedim ama yarın genel olarak belli olur sanırım hava durumu... Gerekirse yeni bir değerlendirme yaparız...
  • kadıköyden gelen ler ellerine 1 milyocu ablalardan bi karanfil alsınlar böylece birbirimizi tanırız ..
  • listeye benide ekleyin
    bostancıdan gelicem.

bostancıdan gelecek arkadaşlar biyerde buluşalım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.