Monster marka 9750H ve GTX 1650 ekran kartı olan modelini aldım Bütün driverları kurdum güncelledim windows kurdum etkinleştirdim ama bir türlü ekran kartı ve işlemciyi nasık overclock yapamadım ve çokta kurcalamadım bir şey olur diye.Monsterın yazılımında fanları ayarlayabiliyoruz canavar gibi dönüyor ısınma problemi çok yok.sadeve overclock nasıl yapılır aşamalı ve detaylı şekilde yardımlarınızı bekliyorum.
Laptoplarda çok fazla overclock desteği vermiyor üreticiler, zaten yeni nesil işlemciler overclock sınırlarına yakın üretiliyor turbo modları da cabası. Kullandığınız laptopu hiç kullanma fırsatım olmadı ancak büyük ihtimal izin vermiyordur, overclock yazılımla değil bios arayüzü üzerinden yapılan bir işlem bu arada. Eskiden vardı yazılım ile overclock yapma işi, çok verimli olmadığı için tutmadı herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Decent
Laptoplarda çok fazla overclock desteği vermiyor üreticiler, zaten yeni nesil işlemciler overclock sınırlarına yakın üretiliyor turbo modları da cabası. Kullandığınız laptopu hiç kullanma fırsatım olmadı ancak büyük ihtimal izin vermiyordur, overclock yazılımla değil bios arayüzü üzerinden yapılan bir işlem bu arada. Eskiden vardı yazılım ile overclock yapma işi, çok verimli olmadığı için tutmadı herhalde.
tamam o halde fazla kurcalamayım.
Undervolt yap. Youtubedan bak. Daha serin ve sessiz olur.
` quaD.
kullanıcısına yanıt
youtubeda türkçe video yok undervolt ile ilgili yabancılarınkinide anlamadım . türkeç video bulursan link verirmisin?
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Undervolt yap. Youtubedan bak. Daha serin ve sessiz olur.
aslında sıcak olmuyor yük altında bilel aptopun soğutma sistemi çok iyi ben sadece ısı artsa bile performans artsın diyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme