S.A arkadaşlar ben overclock işine yeni başladım ilk ekran kartını overclockladım şimdide işlemciyi overclocklamayı dusunuyorum bir sorum olcaktı biosta CPU/HT Referance[MHZ] bunu buldum bu ne işe yarıyor bi anlatırmısınız.Bide Anakart Adı Sapphire PE-AM2RS690MH ve CPU Türü DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+ nasıl overclocklaya bilirim anlatırsanız sevinirim ilk düzey overclock olucak yani voltaj ellemeden Bios turum Phoenix Award Bios
Bölüm başındaki sabit konuları bir gözden geçiriverin ilk aşamada çok işinize yarayacaklar. Dikkat ederseniz; OVERCLOCK NEDİR-NASIL YAPILIR Overclock Yapacaklar İçin Rehber (Güncel, Core 2 Duo / Quad ) Overclock Yapma Resimli ve Videolu Anlatım - Termal Macun Sürmek - Güncel - 2012 - Overclock Nedir ve Tarihçesi Overclock ve Sistem ile İlgili Faydalı Program ve Araçlar gibi birçok başlık var
kardeşim bios bunlardan farklı sadece belirriğim yeri bulabildim digerlerini bulamadım
değiştirilcek yeri buldum biostan fakat bu seferde değer giremiyoruom
aynı sorun bendede var benim bios ta ami bios orda yazılanlarla hiç alakası yok işlemci 2.5 ten yukarı cıkmıyor. amd 4000+ var bendede millet 2.8 e cok rahat cıkarıyormus bendeki işlemciyi
+- basmayı denedinmi yada numlock kapalıken değer girilmiyor