Şimdi Ara

Overclock Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A arkadaşlar ben overclock işine yeni başladım ilk ekran kartını overclockladım şimdide işlemciyi overclocklamayı dusunuyorum bir sorum olcaktı biosta CPU/HT Referance[MHZ] bunu buldum bu ne işe yarıyor bi anlatırmısınız.Bide Anakart Adı Sapphire PE-AM2RS690MH ve CPU Türü DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+ nasıl overclocklaya bilirim anlatırsanız sevinirim ilk düzey overclock olucak yani voltaj ellemeden Bios turum Phoenix Award Bios

• Bölüm başındaki sabit konuları bir gözden geçiriverin ilk aşamada çok işinize yarayacaklar.
    Dikkat ederseniz;
    OVERCLOCK NEDİR-NASIL YAPILIR
    Overclock Yapacaklar İçin Rehber (Güncel, Core 2 Duo / Quad )
    Overclock Yapma Resimli ve Videolu Anlatım - Termal Macun Sürmek - Güncel - 2012 -
    Overclock Nedir ve Tarihçesi
    Overclock ve Sistem ile İlgili Faydalı Program ve Araçlar gibi birçok başlık var
  • kardeşim bios bunlardan farklı sadece belirriğim yeri bulabildim digerlerini bulamadım
  • değiştirilcek yeri buldum biostan fakat bu seferde değer giremiyoruom
  • aynı sorun bendede var benim bios ta ami bios orda yazılanlarla hiç alakası yok işlemci 2.5 ten yukarı cıkmıyor. amd 4000+ var bendede millet 2.8 e cok rahat cıkarıyormus bendeki işlemciyi
  • +- basmayı denedinmi yada numlock kapalıken değer girilmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.