Şimdi Ara

Overclock Nerden Başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce kullandığım sistemim sapıttığından beni çileden çıkardığından bazı parçaları çıkardım ve elimde şuanda farklı parçalar var. OC için kullanacağım parçalarım şöyle; İşlemci Core2 Duo e6600 Anakart PSN-E SLI(Yeni bir Anakart almayı düşünüyorum) Ekran kartı Zotac 9800 GT 1 GB 256 Bit Anakarttan güç alıyor Ram 2 Gb Kingston DDR2 800 Mhz ve sistemimde 2 adet Samsung HDD var biri 250 GB biri 500 GB, güç kaynağı dış kasa ve işlemci fanı almayı planlıyorum. Bu parçalar için ayırmayı düşündüğüm para 650 lira. Gerekli olursa rami de değiştirebilirim(DDR 3 Ram alabilirim), kullanıcağım sistem Windows 7 genellikle oyun, emulator ve grafik programları için kullandığım bir bilgisayar. İstediğim işlemcinin hızını 3.0 - 3.2 ye çıkarmak.Bu konuda yardımcı olabilecek yol gösterebilecek olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Almayı düşündüğüm kasahttp://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-cpc-t90db-t71-utgard-pure-black-edition-80plus-700w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=42538

Ram,anakart ve fan tavsiyesi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faradrim -- 29 Kasım 2010; 13:35:15 >

• Yardımcı olacak yol gösterecek varmı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAVYA SİZCE NASIL?
    7 yıl önce açıldı
    Hangi rami almalıyım ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.