Şimdi Ara

OVERCLOCK İCİN 6600GT mi?? / 6800LE mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sELAMLAR ARKADASLR benim sorum su olcak orta seviyeli bi ekran kartı almayı düşünüyorum (call of duty2 oynadıktan sonra)

Bu bahsttigim iki kartı gozume kestirdim fiyat olarak asgı yukarı aynılar yalnız performans ve overclock edilebilirlik acısından travsiyelerinize ihtiyacım var....

Benim bildigim ve daha cok kafama yatan kart 6800LE... 8 pipeline var.aynı 6600GT'de oldugu gibi....Ancak daha onceleri bu pipeline sayıları riva tuner'la acılabildigini duydum...Bu ne derecede tutarlılık sergiler bilemeyecem ama olursa 6600Gt'yi performans acısından mutlaka gececektir diye dusunuyorum...

Sizce bu unsurlar goze alındıgında(overclock edilebilirlik) hangi kart ve mumkunse hangi marka(ben her zaman leadtek yanayım gerci...) tavsiyelerinde bulunabilirsiniz...

yorumlarınız icin simdiden tesekkur ederimm....Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaximenes -- 6 Kasım 2005, 2:37:30 >

• bence 6600gt seviyesinde birşey alayım diyor ve param cebimde kalsın diyorsanhttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1193 al osayfadaki linkleride incelersen 6600gtden bir farkı olmuyor overclockla hatta geçenlerde var(550/1200 ile çalıştırılıyor ki 6600gtlerde nerdeyse o hızlara kadar çıkabiliyor)
  • leadtek 6800le ninde fiyatı düşük bu aralar aklında bulunsun
  • pipe açmak için riske girme 6600gt al derim.rahatça 550/1120 garanti hız olarak.kasarsan daha iyi hızlara çıkarsın
  • alcaksan msi kinden alma winfast al derim LEADTEK - PX6600GT TDH EXTREME bu daha performasnli
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1421 illa 6600gt mi alcan yane x800gt daha iyi hem daha ucuz hem performasnli sen bilin 2 sinden birini sec
  • Pipeline'ları acma işi tabiki risk ancak 8>>12 olma ya da 8>>16 olma ihtimali var...Ki olursa da 6600GT'leri geride bırakır heralde overclock yapılmış olsa bile...Oyle olmaaz mı??

Bide işin ilginc kısmı 6800Le'ler 6600GT'lerden bayagı ucuz..Bu ucuzluk sasırtıcı dogrusu....

Ayrica tavsiyede bulunacak arkadaslara unutmus oldugum bi kısmı da hatırlatmak istiyorum ...AGP 8X kart almak zorundayımm ve bu 2 model dısında herhangi bir ekran kartı dusunmuyorum...

Kullanan arkadaslarım varsa ya da bu iki kartın overclocklu halleriyle testlerinin bulundugu bir adres verebilirlerse iyi olur...Ben aradımama bulamadım
  • ben de leadtek extreme var 570/1240 çalışıyor bazen diyorum acaba fazla mı die ama üstünde zalman var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PALİT mi ZOTAC mı ?
    16 yıl önce açıldı
    4070ti super mi 7900xt mi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş eğer pipe açılırsa üzerine birde zalman takarsın o zaman ne 6600 gt kalır ne de başka birşey.pipelerinde çoğu açılıyor zaten yaw.sen yinede riske girmek istemezsen git bir zalman ile 6600 gt al o zaman
  • pipe açılırsa inkar etmiyorum rahat geçer 6600gt yi ama riske gerek yok bence.ben leadtek 6600gt yi 560/1185 te rahat çalıştırıyorum atii tool ile 10 dakka artifact vermedi.550/1120 hızları garanti.ilerisini sen deneyerek bulucaksın
  • bence 6800le. zaten kartın 12 pipe si yüzde 80 acılıyor.hem 256bit.yarın bende 6800le alacagım
  • ben gigabyt ın 6600gt 128 mb tını sipariş ettim daha gelmedi büyük bi ihtimalle yarın gelecek. biraz bekler isen test sonusonuçlarını yarı akşam 9-10 gibi açıklarım
  • 6800le 164$+kdv (Leadtek ve Eksen Bilgisayardaki Fiyatı AGP için fiyatı bu!)
    Şansın varsa 6800gt ye yakın bir performans alırsın modlama ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuperB

6800le 164$+kdv (Leadtek ve Eksen Bilgisayardaki Fiyatı AGP için fiyatı bu!)
    Şansın varsa 6800gt ye yakın bir performans alırsın modlama ile

Aynen ben de orda gordum de sasırdım zaten..Piyasadan kalkmadan almak lazım...6800Gt kadar olmasına gerek yok o kadar yukseklerde gozum yok 6600Gt gibi olsa bile sonucta ondan en 40-50$ daha ucuz ve 256bit...
  • Birde su bahsetiginiz Zalman sogutucu linkini verebilir misin hangi model oldugundan bahsedilmemiş de...Birde 6800LE'ye uygun mu ??
  • Kardeş ben 1 hafta önce Leadtek A6600TD aldım gerçekten çok iyi bir kart kesinlikle Overclocking'e uygun ben 450-550 kullanıyorum ama dahada çıkıyor bana yeterli geldiği için daha fazla çıkarmıyorum zaten üzerindeki fan çok iyi herşeyi ona borçlu sanada tavsiye ederim A6600TD'yi
  • 6800le
  • ben olsam 6800le alırdım...riski olabilir ama pipeline ları açılırsa çok iyi olur..
  • zalmanın soğutucusu bu heraldehttp://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=FS-V7 6800le ile de uyumlu.
  • birincisi 6800le 6600 gt den ucuz deil... şu an quake fly gibi 6600gt markalar 155+kdv den satılıyorki kartlar 550 1100 oluyor direk....

ikincisi 6800 le olayına gelelim pipeline olayı açılabilir fakat bilindiği gibi bu pipeler arızalı yada kısmen arızlı ve kapatılmış görüntüde bir sorun yokmuş gibi görünebilir..fakat geçmşe bakalım millet pipeline ı açılan 9800se leri alıp 9800 pro almıştı goruntude sorun yok gibiydi ama doom 3 de patladı bu kartlar artifact verdi.. sonuçta mutlak bi oyunda bi artifact verir bu kart...ha ben oyun oynamıcam 3dmark alcam diosan alabilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.