Şimdi Ara

OVC yaptım değerler düştü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fds14 -- 22 Ağustos 2012; 12:04:57 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fds14 -- 18 Ağustos 2012; 11:23:01 >
  • msı afterburner kullanabilirsin ekran kartı o.c. için . işlemci 3 ghz de ÇALIŞIR bıos tan yapman gerekicek. cpu değerlerini yavaşça arttır ve stres testiyle ısıları izle bende amd athlon 4*645 var stok 3100 ghz bende ise o.c. ile 3350 ghz ısı ise sadece 5-10 derece fark yapıyor. kasa içi soğutma çok önemli. yoksa işlemcin zarar görür.
  • stok fanı var 57 derecede tutuyorum (hedeflenen sıcaklıgı) olmazsa yeni fan da alırım,

nasıl yapabilirim bios dan degerleri ne vericem bu konuda bilgi verirmisin?
  • 2.8 i 3.0 a cikartacaksan hic yapma birseye yaramaz en az 3.5 yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasc

2.8 i 3.0 a cikartacaksan hic yapma birseye yaramaz en az 3.5 yap

Şimdi biraz arastırma yaptımda;
    kimisi voltaj vererek arttırmaktan yana kimisi carpan kilidini acarak, yöntemler toplam kac adet bunu birisi söylerse cok iyi olur.
    Ve en stabil calıstıracak yöntem hangisi olur? (voltaj & carpan kilidi)
  • 3.5ghz ye islemcinin voltaj isteyecegini sanmiyorum(ama sans faktorune bagli) ana konularda oc nasil yapilir gayet guzel anlatiyor orda anlamadigin birsey olursa sor bana

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 27 Temmuz 2012; 8:54:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartının markası modeli nedir ? üzerindeki soğutucuyu görürsem sana tam olarak herşeyi ayrıntılarıyla anlatırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 28 Temmuz 2012; 1:15:52 >
  • işlemciye bugün yarın deneyeceğim yeni bir fan alayım;
    ekran kartını resimlerde gösterdiğim programla yapıyorum ama bir faydası oluyormu anlayabilmiş değilim, resimlere bir bakarsanız üstteki degerler aynı kalıyor alttaki oynadıklarım değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

ekran kartının markası modeli nedir ? üzerindeki soğutucuyu görürsem sana tam olarak herşeyi ayrıntılarıyla anlatırım :)

Sapphire HD6850
  • öldümü burası..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.