Merhaba dostlar,. Neseniz bol olsun. Dizustu bilgisayarimda XP Office 2003 yuklu ve mail yazilimi olarakda outlook kullaniyorum. Ancak maillerimi kontrol etmek icin her defasinda "Gonder/Al" butonuna basmak zorunda kaliyorum. Acaba otomatik olarak (her 5/10/20 dakikada bir) kendi kendine outlook'un mailleri kontrol etmesini saglayabilir miyim? Boyle bir ayari var mi? Daha onceki surumlerde Araclar/Secenekler kisminda vardi!..
Yardimci olabilirseniz, sevinirim.
Tesekkurler.
kanki outlook / araçlar / seçenekler / genel en allta bi şeçenek var yeni iletilere.... diye başlayan seçenek onu işaretle kaç dakikada bir bakmasını istiyorsan onuda belir kendi bakar maillere...
yanlız baa sorarsan yandaki zamanın kısa bir aralık belirtme sistemin boştan here meşgul olur makul bir aralıkta bakması için ayarllarsan daha iyi olur bence... hade kolay gelsin...
Dostum mechul_05 ilgin icin tesekkur ederim. ancak benim bahsettigin outlook / araçlar / seçenekler / ............... Genel tercihi yok!... Daha onceki outlooklarda vardi, ancak XP Office 2003 de bunu kaldirmis olamazlar gibime geliyor!. Cetigim resmi buraya nasil eklenir bilmiyorum, ama bana mailini verirsen hemen gonderebilirim.
Tesekkurler.
ben tşk ederim bende office xp 2003 kullanıyorum selcukgokce_05@hotmail.com msn ye gelirsen yardımcı olurum iyi çalışmalar
quote:
Orjinalden alıntı: mechul_05
ben tşk ederim bende office xp 2003 kullanıyorum selcukgokce_05@hotmail.com msn ye gelirsen yardımcı olurum iyi çalışmalar
dostum mail ile gonderdim, inceleyebilirsin; senin yukarida gosterdigin fotograftaki menuden cok az var!.. Bende hayret ettim.
Tesekkurler.
quote:
Orjinalden alıntı: nashi
quote:
Orjinalden alıntı: mechul_05
dostum mail ile gonderdim, inceleyebilirsin; senin yukarida gosterdigin fotograftaki menuden cok az var!.. Bende hayret ettim.
Tesekkurler.
Resim yuklemeyi simdi gordum ve yukledim!.. Resimde de gordugun gibi "Genel" sekmesi bulunmuyor!.
kanki ben sana mail attım almadın heralde
C:\Program Files\Outlook Express orada msimn var oraya bir gir
Dostum senin ifade ettigin gibi C:\Program Files\Outlook Express girdim ve "Genel" ayarlarindan posta gonderme alma denetimini denemek amaciyla 1 dakika yaptim. Ancak yine otomatik gonder-al yapmadi.
Soyle bilgi vereyim; - Bahsettigin yerdeki msinm tikladigimda "varsayilan posta istemciniz degil, evet derseniz varsayilan posta istemciniz olur" anlamina gelen bir uyari yapti. Bende "hayir" dedim zira ben outlook kullaniyorum, "Outlook Express" degil!.. - Yeniden baslatmis olmama ragmen calismadi. Bir de benim anlamadigim Outlook Expressin ayari ile Outlook un ayarlari farkli degil mi?.. Yani Outlook Expresse yaptigim ayar Outlook icinde gecerli olabilir mi?.. Tesekkurler
ozaman şöyle yapalım kanki
outlook / araçlar / seçenekler / posta kurulumu / gönder al
yukarıyı taki edersen istediğin ayarları yapabilirsin
not: öncedende söylemiştim zaman aralıgını fazla kısa yapma boştan yere sistemin meşul olur.
hadi kolay gelsin sana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme