Şimdi Ara

Outlook odaklanmış kutusu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba telefonumda outlook uygulaması var. Bilgisayardan bakınca mailler tek bi başlık altında toplanıyor fakat telefonumda bazı mailler ODAKLANMIŞ sekmesine düşüyor bazıları da DİĞER adlı sekmeye. Bu odaklanmış ve diğer sekmeleri nedir? Hatta bazen mail gelince telefon ötmüyor uygulamaya girince görebilirim. Bunu da nasıl düzeltebilirim?



  • Posta ayarları > görüntü ayarları > odaklanmış gelen kutusundan iletileri sıralama seçeneğini seçerseniz kapanır.
  • http://www.indirmax.com/?s=Thunderbird indirmenizi tavsiye ederim şahsen.
  • Bende Outlook kullanıyorum.

    Odaklanmış gelen kutusu bir işe yaramıyor bana göre. Bu yüzden bu özelliği kullanmıyorum.



    Bildirim sorunu bende de var. Bu sorunu yaşayan çok kullanıcı var. Eski gelen maillerin bildirimi gelmiyor. İnternete bağlandığım zaman bazen Outlook uygulamasının üstünde 1 rakamı çıkıyor.Yani mail gelmiş ama bana o mailin bildirimi gelmiyor.



    Apple'ın kendi mail uygulaması böyle değil. İnternete bağlandığın an bütün maillerin bildirimi anında gelir.





    -Odaklanmış Gelen Kutusu hakkında açıklama



    Odaklanmış Gelen Kutusu, önemli konulara odaklanabilmeniz için e-postalarınızı önceden akıllıca sıralar. En önemli e-postalarınızı "Odaklanmış" bölümüne, geri kalanını "Diğer" bölümüne yerleştirir. Odaklanmış Gelen Kutusu, kişisel veya işle ilgili tüm e-posta hesaplarınızda çalışır.



    Sistem, "size uygun" bir gelen kutusu oluşturmak için e-postalarınızı ve iletişime geçtiğiniz kişileri hesaba katar ve otomatik olarak oluşturulmuş ya da toplu e-postaları dışarıda bırakır. Bu özelliği ne kadar çok kullanırsanız, özellik o kadar iyi çalışır. E-postalarınızı Odaklanmış ve Diğer sekmeleri arasında kolayca yeniden sınıflandırabilirsiniz. Bir e-postayı açın ve taşma menüsünden "Odaklanmış/Odaklanmış Olmayan’a Taşı"yı seçin.



    Bildirimlerinizin Odaklanmış Gelen Kutusu’na eşitlendiğini unutmayın, iOS’ta, rozet sayınız da Odaklanmış Gelen Kutusu’na eşitlenir.



    Odaklanmış Gelen Kutusu’nu devre dışı bırakmak veya rozet sayınızın Odaklanmış Gelen Kutusu’na eşitlenip eşitlenmeyeceğini belirlemek için "Ayarlar"a gidin ve ekranı aşağı kaydırın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.