Açıkçası arkadaşlar yardımcı olacak arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim. Günlerdir düzeltmeye çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. Sorun aynı mailden iki tane görünüyor. Maillerin içindeki ekler 2 kez görünüyor. Veri dosyam 20 küsür gb görünüyor, halbuki mail adresimin toplam boyutu zaten 10 gb civarında.. Veri dosyam tek ve tek mail ekli..
outlook kapalı iken, denetim masası, posta seçeneğine tıklayın. Çıkan veri dosyalarını silin. outlook'u tekrar açıp kapatın. denetim masası, posta seçeneğine tekrar girin exchange server ise *.ost , standart pop3 veya imap ise *.pst dosyasını atayın. Outlook'u tekrar başlatın...
Oda olmazsa yeni pst açın eski mailleri yeni pst içine atın, dosya-hesap ayarları-veri dosyalarından eski pstleri silin.
@burakpadir dostum öncelikle teşekkür ederim cevabın için.. Ama denetim masasında postada çıkan veri dosyalarını silemiyorum. "Bu veri dosyası, bir posta hesabıyla ilişkilendirilmiş durumda. Kaldırmak için "E-posta" sekmesini kullanın." yazıyor ve hata veriyor..
Merhaba endless,
bu sıkıntına çare bulabilmiş miydin aradan 4 yul geçmiş ama?!?!