Öncelikle başlığın yerinde açılıp açılmaması konusunda, bilmediğim için özür dilemek istiyorum.
Yardıma ihtiyaç duyduğum konu;
Outlook 2007 versionunu kullanıyorum. Mail yazmak istediğimde; "sayın mustafa" yazdığımda, Sayın mustafa oluyor. Ama "sayın cüneyt" yazdığımda "Sayın Cüneyt" yapıyor. Yani bazı isimlerim ilk harfini büyük yapıp bazılarını hiç düzeltmiyor.
Yazım Denetim ve Otomatik Düzenleme Seçeneklerinden ayarlamadığım yer kalmadı ve sorun düzelmedi.
Tüm isimlerin ilk harfinin büyük olması konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.
Teşekkürler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yardım edecek yokmu :(
İsmin ilk harfini yazarken Shift + harf seklinde yazarsaniz sorun cozulecektir
Mertz25M
kullanıcısına yanıt
hocam çok gereksiz bi sorun yazarken sende Sayın Cüneyt yaz
quote:
Orijinalden alıntı: Mertz25
Merhaba,
Öncelikle başlığın yerinde açılıp açılmaması konusunda, bilmediğim için özür dilemek istiyorum.
Yardıma ihtiyaç duyduğum konu;
Outlook 2007 versionunu kullanıyorum. Mail yazmak istediğimde; "sayın mustafa" yazdığımda, Sayın mustafa oluyor. Ama "sayın cüneyt" yazdığımda "Sayın Cüneyt" yapıyor. Yani bazı isimlerim ilk harfini büyük yapıp bazılarını hiç düzeltmiyor.
Yazım Denetim ve Otomatik Düzenleme Seçeneklerinden ayarlamadığım yer kalmadı ve sorun düzelmedi.
Tüm isimlerin ilk harfinin büyük olması konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.
Teşekkürler.
Cüneyt yazıp bas harfini düzelttikten sonra C harfinin altında bir çizgi çıkması lazım ona bas > otomatik düzelt seçeneklerini denetle de , ordan düzeltmesini istediğin kelimeleri ekle. Microsoft her ismi tanımlayacak diye bir kaide yok . Ama bu ciddi bir sıkıntı değil bence . umarım işine yarar.