Şimdi Ara

outlook hesabını gmail'e yönlendirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
17.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, işyerinde outlook hesabı kullanıyoruz ama belli bir süre sonra yer kısıtlamasından sonra posta kutunuz dolmak üzere uyarısı geliyor, önemli maillerim olduğu içinde silmek istemediğim mesajlar oluyor. Bunun için outlook hesabıma gelen her maili ben gmail hesabıma yönlendirmek istiyorum bunun için ne yapmam gerekir.

• Outlook hesabı o anlamda bir servis değildir. O yüzdende yönlendirme işlevi yoktur. Outlook'a internetten hangi web sitesinden(email servisinden) email alıyorsan o site üzerinden yönlendirme yapabilirsin. Tabi o sitede bu hizmet mevcutsa.

Başka bir program ile gelen emailleri o hesaba göndermek belki mümkün olabilir. Ama böyle bir program mevcut mu bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 22 Şubat 2011; 14:55:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PartitiOn

http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=tr&answer=77659

Sen gmaildeki emailleri outlook'a alma ile ilgili link vermişsin. Ama arkadaş tam tersini yapmak istiyor galiba.
  • hmm evet şimdi farkettim.
    Outlook hesabınızda kullandığınız email hesabı bir hosting firması tarafından sağlanıyor ise bu hesabı google apps ile kullanabilirsiniz.

google apps da 7 gb a kadar dosya saklayabilirsiniz ve yine outlookda bu hesabınızı kullanabilirsiniz.

özetle email adresinizi sahip olduğunuz hostingin sağladığını var sayarak, oluşturacağınız google apss hesabının bilgilerine göre domainde cname kayıtları oluşturup email hesabınızı google apss a yönlendirip rahatça kullanabilirsiniz.

Eğer bu konuda yardım almak isterseniz bu başlıktan bana ulaşınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: PartitiOn

hmm evet şimdi farkettim.
    Outlook hesabınızda kullandığınız email hesabı bir hosting firması tarafından sağlanıyor ise bu hesabı google apps ile kullanabilirsiniz.

google apps da 7 gb a kadar dosya saklayabilirsiniz ve yine outlookda bu hesabınızı kullanabilirsiniz.

özetle email adresinizi sahip olduğunuz hostingin sağladığını var sayarak, oluşturacağınız google apss hesabının bilgilerine göre domainde cname kayıtları oluşturup email hesabınızı google apss a yönlendirip rahatça kullanabilirsiniz.

Eğer bu konuda yardım almak isterseniz bu başlıktan bana ulaşınız

Merhaba Ustad,
    Kurulum ile ilgili detay verebilirsen sevinirim,tesekkurler.
  • İşyerinde kullandığım e-posta (outlook) adresimi google apps'te kayıt oluştururken kullansam, işyeri adresime gelen mesajları evden ya da cep telefonumdan da (kopyasının iletildiği) takip edebileceğim sanırım. tabi asıl mesajlar işyeri e-posta adresimde kalmak suretiyle. doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorTeM -- 11 Ağustos 2012; 15:24:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Outlook'a IMAP ayarlariyla GMAIL hesabinizi kurarsaniz, tutup surukleyip birakma seklinde maillerinizi Outlook'tan GMAIL'e tasiyabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmymn

Arkadaslar, işyerinde outlook hesabı kullanıyoruz ama belli bir süre sonra yer kısıtlamasından sonra posta kutunuz dolmak üzere uyarısı geliyor, önemli maillerim olduğu içinde silmek istemediğim mesajlar oluyor. Bunun için outlook hesabıma gelen her maili ben gmail hesabıma yönlendirmek istiyorum bunun için ne yapmam gerekir.

merhaba.bende sizin gibi işyerine ait outlookta kullandığım e-mail adresime gelen maillerin hem outlook'a hemde gmail adresime düşmesini istiyorum.epey araştırdım ama çözüm bulamadım..konu açılalı çok olmuş.acaba siz çözüm buldunuz mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.