Şimdi Ara

Outlook 2010 Veri Erişim Hatası - Erişim Engellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mic. Outlook 2010 kullanıyorum, hotmail hesabımı outlook üzerinden sorunsuz bir şekilde kullanıyordum.
    Mail hesabımı bir şekilde yeniden açmayı başardım, çünkü sürekli veri dosyasına erişim izniniz yok, yetkiniz yok yol bulunamıyor gibi hatalar alıyordum.
    Şu anda hesabımı açtım, ancak veri dosyasını hesaba dahil etmeye çalıştığımda aşağıdaki hatayı almaktayım, geçen ayki veri dosyasını sorunsuz bir şekilde açtım. ancak bu aykini bir türlü açamıyorum dosyanın boyutu 1.11 GB ve benim için çok önemli mailler barındırmakta. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
    Herkese keyifli forumlar.

     Outlook 2010 Veri Erişim Hatası - Erişim Engellendi







  • Resimdeki hata ile hiç karşılaşmadım ama anladığım kadariyla backup dosyası yüklemeye çalişiyorsun ama iznin olmadığından engelli.Engeli çözümü ise windows hesabina administrator olarak giriş yapman yaptıysan yine ayni hataysa backup dosyana sağ tıkla özellikler genel menüsünde salt okunur tıklıysa önce onu kaldır yine menü seceneklerinden güvenlike gel orda karşına çikan kullanıcı isimleriyle kullandığın hesabı seçip düzenleye tikla seceneklerin hepsine izin ver de sorunun kalkmış olucak.Şirket bilgisayarı ise bilgi işlemden yardım alman gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.