Şimdi Ara

outlet nedir bilen var mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
125.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir sorum olacak bir sitede 1 milyarlık bir telefon satılıyor aynı marka ve model için birde outlet demiş ve fiyatı 600 e çekmiş. telefon sağlam sadece şarj cihazı yok diye not yazmış nedir outlet acaba bilen var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Outlet Nedir?

Outlet, fazlalık veya eski sezon ürünleri daha düşük fiyatlarla satan mağazalardır. Outlet ürünler, genellikle perakende mağazalarından veya üreticilerden satın alınan ve genellikle %50 veya daha fazla indirimle satılan mallardır.

Outlet ne demektir? İngilizce "outlet" kelimesi, "çıkış" veya "boşaltma" anlamına gelir. Outlet mağazaları, üreticilerin veya perakendecilerin fazla stoklarını veya eski sezon ürünlerini "boşaltmak" için kullandıkları mağazalardır.

Outlet ürün nedir? Outlet ürünler, genellikle önceki sezonlardan kalan veya çok satan ürünlerin fazla stoklarıdır. Bu ürünler genellikle düzenli perakende fiyatlarından daha düşük fiyatlarla satılır ve genellikle küçük kusurları veya hasarları olabilir. Ancak, bazı durumlarda outlet ürünler, düzenli perakende mağazalarında satılanlarla aynı kalitede olabilir.

Outlet mağazaları, özellikle mevsimlik ürünler, giyim eşyaları ve elektronik eşyalar gibi hızlı devir hızına sahip ürünler için popülerdir. Outlet mağazalarında, düzenli perakende fiyatlarına göre önemli ölçüde tasarruf edebilirsin. Ancak, outlet ürünlerinin genellikle iade veya değişim hakkı olmadığını ve garantilerinin sınırlı olabileceğini unutmamalısın.

Outlet mağazalarına gitmeden önce, istediğin ürünleri ve mevcut indirimleri kontrol etmek için çevrimiçi olarak araştırma yapman önerilir. Ayrıca, ziyaret etmeyi planladığın outlet mağazalarının çalışma saatlerini ve konumlarını kontrol etmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Demişler ya şarj aleti yok diye . yani kutusundaki bazı aksesuarları eksik yada kutusu darbe almıs yada kendisi darbe almıs yada ellerinde kalmıs satamadıkları mallar outlet oluyor. illaki hasarlı olacak demiyorum ha
    outlet mal alırken iyice arastır yani sor sorustur. o dediğin site ne eksiği oldugunu demiş zaten
  • Outlet alırsan sende "out" olabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUJİM™

Outlet alırsan sende "out" olabilirsin

• Alırken ikinci elden beter bir halde olduğunu kabullenerek satın alınması gerektiğini vurgulayan kelime.
  • Alakası yok gündemde olmayan fakat indirimli satılan ufak tefek kusurları olabilen demek.Ceptıkla Outlet'ten tel aldım resmen sıfır.
    quote:

Orjinalden alıntı: kamturke

Alırken ikinci elden beter bir halde olduğunu kabullenerek satın alınması gerektiğini vurgulayan kelime.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Alakası yok gündemde olmayan fakat indirimli satılan ufak tefek kusurları olabilen demek.Ceptıkla Outlet'ten tel aldım resmen sıfır.
    quote:

Orjinalden alıntı: kamturke

Alırken ikinci elden beter bir halde olduğunu kabullenerek satın alınması gerektiğini vurgulayan kelime.

İstisnalar olabilir ayrıca beklentilerde değişebilir. Çoğu telefona hat takılmış, kullanılmış iade mallardır. Bir telefon nasıl olurda darbeler alabilir, aksesuarı eksik olabilir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    12 yıl önce açıldı
    Badoo Nedir Bilen Var Mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesin ve net çözüm VİTRİN MALIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream__er -- 4 Mayıs 2010; 12:13:36 >
  • teşhir ürünü olablir
  • Outlet demek ürün satın alınmış fakat sonra iade edilmiş(beğenilmediğinden v.b),ya da vitrinde sergilemek amacıyla kullanılmış, veya içindeki bir aksesuarı kaybolmuş, kutusu sıfır diye satılamayacak gibi hasarlanmış ürünlere denir. Bir nevi ikinci el ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 6 Mayıs 2010; 11:21:02 >
  • yahu bende ayakkabı almak için bi siteye girdim 160 liralık ayakkabıyı 70 liraya veriyolar....acaba orjinal mi gelir yoksa çakma mal mı verirler onu bilemiyorum?????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genc Muhendis

yahu bende ayakkabı almak için bi siteye girdim 160 liralık ayakkabıyı 70 liraya veriyolar....acaba orjinal mi gelir yoksa çakma mal mı verirler onu bilemiyorum?????????

Benim arkadaşım da bir internet mağazasından ayakkabı aldı aynen öyle 150 liralık ayakkabı 75e düşmüştü ... bir süre sonra ayakkabı geldi gördük gayet iyi ve kaliteli çıktı hatta içinden lokum bile çıktı ben de bir çok internet alışveriş mağazalarından alışveriş yapıyorum hızlıal.com gibi hiç bir sorun yaşamadım bugune kadar rahat ol

• Telefonun kullanılmış çıkma ihtimali de var Outlet ürünlerde, aman dikkat....!
  • arkadaşlar bi site var outlet depo diye 200-300 milyonluk ayakkabılar 60-70 milyona satılıyo....bende anlamadım siparş verdim kapıda ödemeyi seçtim... bi girip baksanız yada bileninin varsa yardımcı olurmusunuz.??????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genc Muhendis

arkadaşlar bi site var outlet depo diye 200-300 milyonluk ayakkabılar 60-70 milyona satılıyo....bende anlamadım siparş verdim kapıda ödemeyi seçtim... bi girip baksanız yada bileninin varsa yardımcı olurmusunuz.??????

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/outletdepocom
  • Outlet benim bildiğim kadarıyla geçen sezonun ürünleri veya sezon sonu ürünler oluyor.
  • Hocam çok kuvvetli ihtimal sıkıntılıdır hiç bulaşma derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.