Şimdi Ara

Outlast 2 (2017) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
6
Favori
19.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gtx1080tii

Bu Akşam SANIRSAM SAAT 22:00 DA Ambargo Kalkıyor :)

Yayın ambargosu mu ?
    Türkiye saati ile saat kaçta oyuna ulaşabileceğiz ?
  • Pinti Panda şuan Outlast 1'in dlcsini oynuyor. Bitirince ikinci oyuna geçiş yapacak. 22:00'da kalkıyor yayın yasağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 24 Nisan 2017; 21:31:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmosfer harika ilk oyundan daha iyi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu saate kadar steam üzerinde fiyatı belirsiz olan bir oyun ilk defa görüyorum sanırımç. Bu gece yarısından itabaren her an açılabilir fiyat.
  • Ulan bi ön yükleme yapabilseydik bari. Millet çatır çatır oynuyor. Daha oyun açılacak da, indircez de...
  • Pandanın yayını izliyorum güzel gidiyor. Şimdilik...

edit: Pes etti. Oynamayacak pff... Onun dışında kimseden de izlemek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 24 Nisan 2017; 23:18:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solaire of Astora

Ulan bi ön yükleme yapabilseydik bari. Millet çatır çatır oynuyor. Daha oyun açılacak da, indircez de...

Ya kim oynuyor arkadaş oyun Dünya da hiçbir platformda ön siparişe bile açılmadı o oynayanlar sadece oyun editörleri milleti yanlış bilgilendirmeyin herkes oynuyormus

Edit: Saat farkından dolayı önceden oynamaya başlayan Avustralya, Tayvan, Singapur gibi ülkeler hariç diyorum tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 24 Nisan 2017; 23:51:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlast 2,1.oyunun üzerine yeteri kadar koyamamış gibi görünüyor,Outlast çıktığında piyasa da kaliteli korku oyunu pek yoktu fakat durum artık öyle değil,Alien Isolation çıktı ki o oyunu Nightmare'de oynadıktan sonra o oyuna yaklaşabilecek bir oyunun yapılmasının çok zor olduğu kanaatindeyim,Alien'den sonra Resident Evil 7 çıktı ve o da korku oyunlarına yeni bir hava kattı,Outlast 2 ise bırakın korku türüne yeni bir şey katmayı serinin önceki oyunun üzerine bile yeteri kadar koyamamış en azından şimdilik öyle görünüyor.Bence 1.oyunun yarattığı etkiyi hiç bir zaman yaratamayacak ve kimsenin aklında 1.oyun kadar yer edinemeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 24 Nisan 2017; 23:52:28 >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Outlast II ilk oyundan her anlamda üstün bir oyun ve tek başına oynamak cesaret işi. Alien Isolution ile kafa kafaya gidecektir. Az incelemeleri oku derim müthiş bir oyun olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Outlast II ilk oyundan her anlamda üstün bir oyun ve tek başına oynamak cesaret işi. Alien Isolution ile kafa kafaya gidecektir. Az incelemeleri oku derim müthiş bir oyun olmuş.

Haklı olabilirsiniz,belirttiğim gibi ben 1 saatlik bir izlenim sonrasında yorum yaptım ve bunu da belirttim belki oyun başladıktan 2-3 saat tam anlamıyla başlıyordur bilemem bu yüzden yanılıyor olabilirim ama Outlast'ın yarattığı etkiyi yaratamayacağını düşünüyorum çünkü Outlast'dan sonra çok sağlam korku oyunları çıktı.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Benim bu konuda hiç şüphem yok Dünya'nın en gerilimli ilk 5 oyunundan biri olabilir Outlast II.

• quote:

Benim bu konuda hiç şüphem yok Dünya'nın en gerilimli ilk 5 oyunundan biri olabilir Outlast II.

Fiyatı uygun olursa almayı düşünüyorum umarım dediğiniz gibi yanıltır beni,Alien Isolation'ı oynarken her ne kadar soğuk terler döksem de bitirdiğimdeki keyif o dökülen terlere değmişti,Alien kalitesinde bir korku oyununa hayır demem açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 25 Nisan 2017; 0:4:6 >
  • Harbi rezilliği yaşıyoruz şuan. Ön yükleme Yok, fiyat belli değil. Kaçıncı dünya ülkesi muamelesi.

Oyunu parasını verip satın almak istiyorum ama alamıyorum, illa insanları korsana mı yönlendirmek istiyorlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol fiyatı 30$ ve 17GB boyutu var bakalım PC de nasıl olacak.

• quote:

Konsol fiyatı 30$ ve 17GB boyutu var bakalım PC de nasıl olacak.

PC'de 21.3 gb, fiyatı da muhtemelen 70-80tl olur. Geç PC'ye bekleriz.
  • ne zaman açılacak sayfa ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 25 Nisan 2017; 0:53:7 >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Konsolda kardeşlikle daha ucuza oynuyoruz sen geç konsola

• Bu oyun güzel olacak inanıyorum

• twitchte bazı türk yayıncılar gayet şu an oyunu oynuyor nasıl olacak bu işler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.