Şimdi Ara

Outlast 2 (2017) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
6
Favori
19.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pinti panda oyunun videolarını çekmekten vazgeçti oyunu hiç beğenmediğini oynanmaya değer olarak görmediğini belirtti..

Şaşırdım açıkçası bne oynamadım ama ilk oyundan daha iyi bir oyun olacağını düşünüyodum.En azından grafik olarak
  • Oyunun minimum sistem gereksinimlerine baktım ancak kafam karıştı, pek hakim olduğum bir alan değil. i5-2450m işlemci, 8 gb ram ve nvidia gt630m 1 gb ekran kartı var kullandığım cihazda, ekran kartı hariç bir hayli yeterli duruyor minimum sistem gereksinimlerine göre ancak ekran kartı sıkıntı çıkarır mı, alsam akıcı olarak oynayabilir miyim?
  • _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Pinti panda kim otorite mi? Burada oyunu .ok atanların yorumunu ZERRE ciddiye almam kendiniz oynayın oyle yorum yapın. IGN 8.3 vermiş başkasına laf düşmez miss gibi oyun 10 kere bitireceğim GOTY 2017

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

Pinti panda oyunun videolarını çekmekten vazgeçti oyunu hiç beğenmediğini oynanmaya değer olarak görmediğini belirtti..

Şaşırdım açıkçası bne oynamadım ama ilk oyundan daha iyi bir oyun olacağını düşünüyodum.En azından grafik olarak

Pinti panda nın totosu yememiş oynamaya desenize beğenmemişmişş siz onu bnm külahıma anlatın

Ayrıca oyunun grafikleri tam puan aldı incelemeleri okusaydın görürdün ön yargılı arkadaş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 25 Nisan 2017; 16:31:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Pinti panda kim otorite mi? Burada oyunu .ok atanların yorumunu ZERRE ciddiye almam kendiniz oynayın oyle yorum yapın. IGN 8.3 vermiş başkasına laf düşmez miss gibi oyun 10 kere bitireceğim GOTY 2017

Hocam bu kadar agresif cevap vermenizin amacı nedir ? yapımcı firma akrabaysa anlarım..yok değilse..her eleştiri yazana siz b. atmayın. Akşama oynayıp yorum atacağım..umarım sen oyundan anlamıyorsun gibi cevaplar yazmazsınz..alıntı yapar kalbini kırarım.

bu arada istersen 100 defa bitir..sana göre GOTY..IGN ne mal olduğunu biliyoruz.(Mafia 3 de 8 vermişti.8 eder mi oyun ? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 25 Nisan 2017; 16:34:30 >
  • quote:

IGN Tüm çöp oyunlara 9 10 veriyor zaten günaydın. Editorler hep rüşvet alıyor övmek için

Eğer benim gibi çok oyun oynamış her şeyi görmüş biriysen

Oyun vasatın altında

Dediğim gibi hikaye, level tasarımı çoğu şey cidden aşırı kötü ve diğer korku oyunlarınla karşılaştırılamaz bile.

Oyunun saçmalıkları hataları mantık hataları bitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 25 Nisan 2017; 16:32:52 >
  • Oyunun özetini geçiyorum

Herkes birbirine tecavüz ediyor.

Saçma hikayeden bağımsız oynuyonuz

Ordan burdan copy paste yaratıklar zıplıyor.

Hikaye denen şey yok mantık desen zaten yok

Level tasarımları o kadar leşki hemen oyundan bayıyorsunuz

Ehh işte 4/10
  • quote:

Sen oyunu kendin oynayıp değerlendirmeni yapsana? Milletin çamur atması seni bu kadar mı şüpheye düşürüyor? Gelmişsin burada ne olduğu belirsiz sokakta görsen slm vermeyeceğin adamı otorite olarak gösterip oyunu karalamaya çalışıyorsunuz bırakın bu işleri arkadaş oyna ondan sonra çamur at.

ben sokakta görsem sana selam vermem..herkese laf yetiştirme derdine girmiş adamı s. takmam..Oyunu kaç saat oynadın da GOTY olduğuna karar verdin ? seni mi dikkate alacağım.
  • bu olmamış.

• Red Barrels den oyunu övmem karşılığında 1000$ aldım

• Balon patladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    O kadarını oynayınca göreceğiz kendini tekrar oynatacak bir oyunsa dahada güzel olabilir.Bakalım bekleyip yorumları görelim.
  • Pintipanda gibi beğenmeyen olabilir fakat beğenen kanallar da var. Mesela multiplayer ve konsol üssü oyunu beğendi.

Benim şahsi görüşüm iki saat civarı oynadım pek hoşuma gitmedi,çok da korkmadım. Grafikler şahane lakin hikaye ilgimi çok çekmedi. Benim için hayal kırıklığı oldu.

Beğenene de saygı duyarım, niye beğendin diye de sorgulamam. Zevk meselesi bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilki gibi olmuş yani? baya kötü. bir sürü "korku" oyunu çıkıyor ama çoğu fıs. benim sevdiğim tipleri yazıyorum.

1) PT (çıkmadı ama benzerleri mevcut RE7 gibi birde iptal edilen oyun vardı yine ayrıca Layers of Fear varmış)
    2) RE7
    3) Clive Barker's Jericho
    4) Criminal Origins
    5) F.E.A.R

Aklıma bunlar geldi, daha var mı hatırlamıyorum.

Birde eski silent hill oyunları PS2'de oynardım, heretic falan vardı eskiden. daha doğrusu oynamaya çalışırdım.

---

Yeni çıkmış şu oyun PT'ye benziyor diyorlar, Layers of Fear. Bana şöyle PT'ye benzeyen başka oyun varsa söyleyin lütfen.

• Herkesin düşüncesine saygı duyarım oyunu beğenmeyen olabilir ancak bana kalırsa oyun çok iyi bir korku/gerilim oyunu. Niye bu kadar eleştirdiniz forumda anlamış değilim. Mekanik olarak ilk oyunun çok üstüne koymamışlar tamam kabul ediyorum ama atmosfer, grafik, ses, ve mekan tasarımları olarak çağ atlamışlar. Mekan tasarımlarına laf etmiş Forumda birileri kesinlikle katılmıyorum. Bir grup dini manyağın bulunduğu ıssız bir kasaba ortamını daha nasıl dizayn etsin adamlar. Her adım attığınızda biri sizi izliyomuş bir köşeden fırlayacakmış izlenimine kapılıyorsunuz. Korku sevenlerin denemesi gereken bir oyun olmuş . En son korku oyunu olarak resident evil 7 de bu kadar keyif almıştım ki bu oyunda re 7 den çok daha fazla gerildim

Edit: attığım mesaj üstüne pmden bir üye mesaj attı milleti yanlış yönlendiriyorsun korsan indirmek bile zaman kaybı bu oyunu çok kötü bir oyun falan diye bende kendisine katılmadığımı belirttim. Resmen forumda düşüncelerimizide belirtemiyoruz. Bu oyunada ne gareziniz varsa öven adama bile laf atılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 25 Nisan 2017; 17:14:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ps 4 için aldık akşamı bekliyoruz artık.karanlık ortam ve kulaklıkla müthiş olur.korku oyun/film fanatiği olarak oyunun gayet güzel geçeceğini düşünüyorum.

senaryo/hikaye kötü diyen arkadaşlar, korku oyun/filmlerinde önemli olan izleyen kişiyi korkutmaktır. oyun/film sizi korkutabildiyse başarılıdır.değilse değildir.diğer bir deyişle makarna, makarnadan yapılır.korku oyun/filmlerinde diğer şeyler (hikaye,karakterler, vs ) herzaman ikinci plandır.önemli olan korkutmaktır.iyi hikaye vb şeyler istiyorsanız rpg oynayın.
  • Arkadaşlar Outlastı hiç oynamadım outlast trinity kutulu sürümü almak istesem ne kadara mal olur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk oyun devrim niteliğindeydi ve bir korku oyunun vermesi gerekenden kat ve kat fazlasını verdi.
    Whistleblower ile gerilimi daha da arttırmışlardı, daha çok kovalamaca ile.

2. oyunda da buna bağlı olarak beklenti çok çok çok üst düzeydi. Kimileri beklediğini bulamadı kimi ise gayet beğendi.

Red Barrels kesinlikle güzel bir iş çıkardı. Mekan tasarımları çok daha gelişmiş. Demodan sonra benim de beklentim çok yüksekti. Fakat oyunun hikayesi pek olmamış gibi. Hele ki ilk oyunun hikayesinden sonra...

Yine de çok beğeni toplayacaktır Outlast 2. Forumdan atıp tutmayla olmuyor millet sövmüş ama
  • _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Panda yarım saat ilerleyemedi hikayede. Birinci oyunun dlc'sinin arkasından başladığı için oyuna odaklanamadı. Ayrıca oyun birinci oyuna göre değişmiş vaziyette. Dün 5 bin kişiyle birlikte izledim. Bariz adam dlc biter bitmez başladığı için aradığını bulamadı kaç kere anlatıldı ama maalesef oynamayacak. Şuan herkes haksızlık ediyor bu oyuna.

Ayrıca panda kamera kayıtlarına bile bakmadı notları yarım yanalak okudu hikaye yok diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

ilki gibi olmuş yani? baya kötü. bir sürü "korku" oyunu çıkıyor ama çoğu fıs. benim sevdiğim tipleri yazıyorum.

1) PT (çıkmadı ama benzerleri mevcut RE7 gibi birde iptal edilen oyun vardı yine ayrıca Layers of Fear varmış)
    2) RE7
    3) Clive Barker's Jericho
    4) Criminal Origins
    5) F.E.A.R

Aklıma bunlar geldi, daha var mı hatırlamıyorum.

Birde eski silent hill oyunları PS2'de oynardım, heretic falan vardı eskiden. daha doğrusu oynamaya çalışırdım.

---

Yeni çıkmış şu oyun PT'ye benziyor diyorlar, Layers of Fear. Bana şöyle PT'ye benzeyen başka oyun varsa söyleyin lütfen.

valla malesef bende korku oyunu arıyorum ama piyasa da resident evil7,outlast tarzı başka bir seri veya oyun yok.

P.T keşke iptal edilmeseydi onun güzel potansiyeli vardı.

Resident evil 8 yapılmaya başlanmış onu bekleyeceğiz artık.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.