Şimdi Ara

Out Of Range hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
29.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb herzamaanki gibi bilgisayarımı açtım fakat çözünürlüğük farklı gibiydi. çzönürülüğü ayarlarlaya başladım en yüksek çözünürlüğü işaretledm uyguladğıımıda ekrana out of range hatası geldi . ve bilgisayarım normal olarak başlatamıyorum güvenli modda kullanıyorum . daha önceki konulara baktım fakat önerilen çözümler işe yaramadı

• quote:

Orijinalden alıntı: OutofRange

mrb herzamaanki gibi bilgisayarımı açtım fakat çözünürlüğük farklı gibiydi. çzönürülüğü ayarlarlaya başladım en yüksek çözünürlüğü işaretledm uyguladğıımıda ekrana out of range hatası geldi . ve bilgisayarım normal olarak başlatamıyorum güvenli modda kullanıyorum . daha önceki konulara baktım fakat önerilen çözümler işe yaramadı

ekranın o çözünürlüğü desteklemiyor ne yazık ki dostum
  • vga modunu etkinleştir demişin. herhalde dediğin açılırken f8 e basma olayıysa yaptım fakat tek çözünrlük seçeneği var onla açtım fakat hala aynı sorun . güvenli modda açıp çözünürlüğü değiştireyim dedim değiştirdim normal olarak başlattımda sorunun çözülmedini gördüm . sistem bileşenleri,işletim sistemi vs vs bilgisayardan çok anlamıyorum :( kb tek bildğim windows 7 ultimate 32 bit :(

vga modunu etkinleştir demişin. herhalde dediğin açılırken f8 e basma olayıysa yaptım fakat tek çözünrlük seçeneği var onla açtım fakat hala aynı sorun . güvenli modda açıp çözünürlüğü değiştireyim dedim değiştirdim normal olarak başlattımda sorunun çözülmedini gördüm . sistem bileşenleri,işletim sistemi vs vs bilgisayardan çok anlamıyorum :( kb tek bildğim windows 7 ultimate 32 bit :(

güvenli modda tekrar açıp sistem geri yükleme yapın
    Şimdi sorunun çözüldüğüne dair birşey yapmam gerekiyor mu ?
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tamam sorun çözülmüştür herşey yerli yerinde yardım ettiğiniz için teşekkür ederim .
    Şimdi sorunun çözüldüğüne dair birşey yapmam gerekiyor mu ?

nasıl çözdüğünü yaz. çünkü daha sonra aynı sorunla karşılaşan da faydalanabilsin

Sizin dediklerinizi yaptım ( güvenli modda açıp , sistem geri yükleme ) :))

ne güzel
  • Arkadaşlar benim sıkıntım biraz farklı. Kamera kayıt cihazına bağlı daha önceden eski bir lg monitörüm vardı.Bozulunca hepsiburada.com dan yeni bir LG 19M35A-B 18.5" 5ms (Analog) LED Monitör aldım.
    Monitörü kamera kayıt cihazına bağlayınca Out Of Range hatası verdi. Daha sonra Bilgisayara bağladım yine aynı hatayı verdi.Bilgisayarı yeniden başlatınca görüntü geldi.Kayıt cihazında da aynı işlemi yaptım.Adaptörü çıkardım tekrar taktım ve Kayıt cihazının logosu geldi ekrana.Cihaz tam görüntü verme işlemine geçerken tekrar Out Of Range hatası veriyor.Ne yaptıysam sıkıntıyı çözemedim.Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursalar çok makbule geçer.

Ekran Görüntüsünü de ekledim.

Out Of Range hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzR53 -- 29 Kasım 2014; 16:19:27 >

• Eski monitör yeni monitörden daha yüksek bir çözünürlüğü mü destekliyordu?
    Monitör üzerindeki ayarları Fabrika Ayarlarına döndürmeyi denediniz mi?

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • Benimkisinde güvenli modda açmıyor vga da ise şifre ekranında büyük oluyo yazıyorum şifreyi açıyor ama sonra yine out of range yazısı ama pc açılıyor skype falan açılıyo ses var yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.