Şimdi Ara

'Out of Range' Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu problemin neden kaynaklandığını bilmiyorum ama bana yardım ederseniz sevinirim.Bios a girdim anormal bir durum görmedim.Neden olabilir ya da nasıl düzeltebilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: adsl21

beyler bu problemin neden kaynaklandığını bilmiyorum ama bana yardım ederseniz sevinirim.Bios a girdim anormal bir durum görmedim.Neden olabilir ya da nasıl düzeltebilirim.

kardeş

keşke sorunun monitörde oldugunu yazsaydın böylece daha cabuk cvp bulabilirdin.

çözünürlüğü monitörün desteklemeyecegi kadar yuksek yaparsan böyle olur.çözünürlüğü düşür sorun gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcse2k3

quote:

Orjinalden alıntı: adsl21

beyler bu problemin neden kaynaklandığını bilmiyorum ama bana yardım ederseniz sevinirim.Bios a girdim anormal bir durum görmedim.Neden olabilir ya da nasıl düzeltebilirim.

kardeş

keşke sorunun monitörde oldugunu yazsaydın böylece daha cabuk cvp bulabilirdin.

çözünürlüğü monitörün desteklemeyecegi kadar yuksek yaparsan böyle olur.çözünürlüğü düşür sorun gider

+1

• Şimdi tabi eğerki windows'a girer girmez bunu yapıyor ise düzeltme imkanın olmaz güvenli kipte açmayı dene ordan kurcala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.