Şimdi Ara

Out of Memory Problemi - 32bit Vista (Gri harita) Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Out of Memory Problemi - 32bit Vista (Gri harita sorunsalı)

tegororn Pts Ağu 18, 2008 4:04 pm
    Ben uyguladıktan sonra "out of memory" ve gri harita problemim olmadı. XP'de geçerli mi bilmiyorum.

Orjinal başlık(forumlardan)

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=34446

YAni MS-Dos'u açıyoruz.

start >>> All programs >>>accesories >>> CMD(Command prompt) bunu sağ klikle "run as administrator" de yani yönetici olarak çalıştır.

Bunu yaz >>>> BCDEDIT /Set IncreaseUserVa 3072

restart yap

Orjinal ayara dönmek istersen ilerde >>>> /deletevalue increaseuserva yaz.

Arkadaslar bende denedim ve henuz bir sorunla karsılasmadım 4 saat sonrasında , sorunu olan arkadasların demesinde fayda var

• Komut hatası veriyor, sen şunu daha detaylı anlatabilirmisin madem yapmışsın?
    Ayrıca bilgilendirme için tşekkürler
  • gri harita XPdede oluo ve exit yapmadan düzelmio. tam bi acıklarsan seviniriz. saol
  • ben yaptım komut hatası çıkmadı. ama oyunda deneyemedim henüz. patch yükleniyo daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

Komut hatası veriyor, sen şunu daha detaylı anlatabilirmisin madem yapmışsın?
    Ayrıca bilgilendirme için tşekkürler

BCDEDIT /Set IncreaseUserVa 3072 bu sekilde olcak bunun oncesindeki >>>> kısımlarını yazmadın umarım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viik -- 21 Ağustos 2008; 0:03:40 >
  • eyv, oldu galiba, inş gri ekran gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

eyv, oldu galiba, inş gri ekran gelmez

Valla bugun saatlerce oynadım bir kez bile gri harita sorunu ile karsılasmatım... Sorun çözülmüş gibi duruyor bakalım. Funcom saçma sapan patch cıkartana performans artırıcı patchlerce cıkarsa daha iyi olacak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende denedim şimdi.Repair yapıp açayım bakalım ne olacak.

Dün isinr etti out of memory sildim payment hesabımı.Düzelirse tekrar açtıracağım bir sonraki ay için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.