Az önce bi program yüklerken telefonda olduğum için gidip programın ne olduğuna bakmadan yükledim sonra bi baktim google chromekaspersky vs vs açılmıyor, pc ye res attım ardından kaspersky otomatik tarama baslatti güya virüsü engelledi (güvenemedim). program ekle kaldırdan girdim baktim oursurfing dediğimiz olayın bişeyi var onu kaldır dedim ama kaldirirken sadece shortcut(kısayol) seçeneği vardı yani o da işime yaramadı sanırım, şimdi program files ta diğer programlara bakarken gözüme "saxon-he 9.4.0.3" diye bi program gördüm aradım internetten ne olduğu belli değil, kaldırdım (onun da ne olduğunu çözemediğim için kaldırdım)
regedit'ten baktım toplam 4 tane dosyada gözüküyordu, (bu arada chrome kaspersky tarafından kaldırıldı ben bilgisayara restart attıktan sonra geri yükledim) 1. chrome'un uzantısında 2. normal bir regedit dosyası olarak ( klasör halinde ) 3. internet explorer uzantısında 4. "C:\Users\a s u s\AppData\Roaming\oursurfing\UninstallManager.exe" konumunda (ki bu konumda bende herhangi bir dosya gözükmüyor büyük ihtimalle program ekle kaldırdan kaldırdığım dosya buydu)
chrome ayarlarını sıfırladıktan sonra 1. ve 3. kalktı ortadan ama diğer ikisi duruyor. İndirdiğim dosya farcry 4 için bir trainer ' dı (güya) "FarCry4TrainerBH__11652_il119461.exe" rar'ın içindeki dosyanın adıydı onu da regeditten tarattım ve 8-10 tane sonuç buluyor. kaspersky taratması 5 dakika kaldı ortada herhangi bi virüs yok acaba bu oursurfing bana sıkıntı yaratır mı ? forum donanimhaberde youtube'da falan bi kaç program daha söylemişler arama için ama gerek var mı sizce?