Şimdi Ara

ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.839
Cevap
422
Favori
1.052.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 hafta önce aldım 2014 tarihli süresiz raporla araç ki ikinci araç oldu bu o raporla. İlkinin 5 senesi dolunca satışını verip aynı raporla yeni araç aldık. Burada önemli olan raporun süresiz veya varsa sürenin dolmamış olmasıdır, bayi size yanlış bilgi vermiş başka bayilerle görüşün 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    Rapor süresiz herhangi bir süre yazmıyo , raporu aldığımız yer e nabıza yüklemesi lazım galiba internette biraz araştırma yaptım yarın başka bayilerlede görüşeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: kasai

2 hafta önce aldım 2014 tarihli süresiz raporla araç ki ikinci araç oldu bu o raporla. İlkinin 5 senesi dolunca satışını verip aynı raporla yeni araç aldık. Burada önemli olan raporun süresiz veya varsa sürenin dolmamış olmasıdır, bayi size yanlış bilgi vermiş başka bayilerle görüşün 👍
    Hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullanın kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Araçtan memnun musunuz acaba? Ben de bu aracı test ettim haftasonu ama çok birşey anlamdım, parkur çok kısaydı, belki o yüzden olabilir. Arkaya aynı anda üç kişi binince sıkıntı oluyor mu? Biz oğlumla yan yana oturarak denedik sanki biraz zorluyor gibi oldu. Halen 2014 Peugeot 3008 kullanıyorum aralık ayının ilk haftası beş yıllık süre doluyor, onun yerine arayıştayım ancak kullandığım araçtan oldukça memnunum. Tekrar hayırlı olsun.

• kenai kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Biz 5 kişi seyahat ettik bir sıkıntı olmadı ama kilolu insanlar değildi arkadakiler. 3008 ile platform kardeşi zaten, bu daha konfor odaklı yumuşak süspansiyon vs. Yakıt aynıdır sanırım, bugün şeydişehir Alanya yaptım 156 km torosları geçtik tabiki arada patlatma var diye yol kapalıydı dağ yoluna saptım vs 5.6 yakmış ortalama. Bence başarılı. Bağajı bayağı geniş görmüşsünüzdür. Ben genel olarak memnunum ama bir 3008 sahibine sat bunu al diyemem. Bence tekrar bir test sürüşü yapın hafta içi olunca biraz daha esnek oluyorlar. İyi akşamlar.

• quote:

Hocam aracı sattığınız para ile aynı aracın sıfırını ötv indirimli alabiliyor musunuz ?

• 19sng19 kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki hayır hocam.

• Bugün rapor itirazı için ilçe sağlık müdürlüğü ne gittim, eski raporlara itirazın kalktığını hastaneye gidip ilgili doktordan heyete sevk yapılması sonucunda tekrar rapor alınabileceği söylendi durum böylemi gerçekten?

İlginize teşekkür ederim üstad. Tekrar hayırlı olsun.

• kenai kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tekrar. Daha iyileri sizlere kısmet olsun hocam 👍

Hayırlı olsun bende birkaç hafta içinde araç alacağım hangi bayiden ne kadara aldınız acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gocabolulu G kullanıcısına yanıt
    Sivastan aldım gidip hocam. Basamaklar dahil 151 e aldım toplam.

Tekrar hayırlı olsun max 135 ödeyebilirim ne önerirsiniz ?

C suv mu düşünüyorsunuz. Otomatikmi olacak. C5 aircross ise feel adventure donanım siyah cam tavanla beraber 138 e bırakmışlardı geçen ay. Şuan fazla araç yok bayilerde ama ben alırken neredeyse tüm bayileri aramıştım araç için. En uygun Ankara ve Mersin vermişti ellerinde araç yoktu olandan aldım.

• Evet c suv düşünüyorum pevgeot opel hundai ve nissandan fiyat aldım citroenin tipini beğenmedim fiyat performans olarak pevgeot mantıklı geldi 135bine 3008 1.5dizel otomatik sky paket mantıklımı acaba

ford kugaya da bakabilirsiniz. 135 e bıraktıklarını okumuştum.
  • quote:

Çok teşekkür ederim hocam. Biz 5 kişi seyahat ettik bir sıkıntı olmadı ama kilolu insanlar değildi arkadakiler. 3008 ile platform kardeşi zaten, bu daha konfor odaklı yumuşak süspansiyon vs. Yakıt aynıdır sanırım, bugün şeydişehir Alanya yaptım 156 km torosları geçtik tabiki arada patlatma var diye yol kapalıydı dağ yoluna saptım vs 5.6 yakmış ortalama. Bence başarılı. Bağajı bayağı geniş görmüşsünüzdür. Ben genel olarak memnunum ama bir 3008 sahibine sat bunu al diyemem. Bence tekrar bir test sürüşü yapın hafta içi olunca biraz daha esnek oluyorlar. İyi akşamlar.
    ne aldınız?
    Sky Paket boş bildiğim kadarıyla. Sonuçta aynı platformun araçları ikisi C5 ile ama o paraya f.adventure daha donanımlı bildiğim kadarıyla. Yine aynı platformdan opel grandland 120. Yıl var ofiyatlara. Ben hepsini kullandım aklıma C5 aircross yattı onu aldım hocam zevk meselesi.

• Turkalog kullanıcısına yanıt
    C5 aircross aldım shine donanımlı hocam.

extraları var mı?
    otoyol paketi mesela?
  • Arkadaşlar iyi geceler,kayinpederimin ortopedik ve süreğen hastalıklardan dolayı 2011 yılında verilmiş olan %65 süresiz raporu var.Ayrica 1987 yılından alma B sınıfı ehliyeti var .Bu hali ile ÖTV den muaf olabiliyormu?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.