Sana katılıyorum ama biraz tedirginim 19750 Tl param var bu paraya Ötv indirimi ile 21500-22500 arasında olan aracı benim nakit parama verebilirlermi sence ?
nakit para ve iyi bir pazarlıkla olmaz değil bence cünkü karlarında bir azalma olmadı sadece devlete giden vergi azaldı firmalara gelen parada bi eksilme olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: Elbistan 46
Böyle ötv indirimini fırsata dönüştürmek isteyen bayileri gördükçe sinir oluyorum adam akıllı indirimleri uygulasalar olmaz mı sanki ya Bilmiyorum arkadaşlar inanın 19750 hazır para var aklımda getz palio accen era falan var istediğim araçların istediğim donanım seviyelerinde ki araçları 21500-22000 arasında bu paraya olan bir aracı 19500 civarına indirebilmem mümkün olurmu sizce ?
quote:
Orjinalden alıntı: saimgk
nakit para ve iyi bir pazarlıkla olmaz değil bence cünkü karlarında bir azalma olmadı sadece devlete giden vergi azaldı firmalara gelen parada bi eksilme olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: Elbistan 46
Böyle ötv indirimini fırsata dönüştürmek isteyen bayileri gördükçe sinir oluyorum adam akıllı indirimleri uygulasalar olmaz mı sanki ya Bilmiyorum arkadaşlar inanın 19750 hazır para var aklımda getz palio accen era falan var istediğim araçların istediğim donanım seviyelerinde ki araçları 21500-22000 arasında bu paraya olan bir aracı 19500 civarına indirebilmem mümkün olurmu sizce ?
Umarım verirler çünkü 1.4 team abs değil de 1.6 select almayı çok istiyorum olursa eğer 5 yıl garantiside var çok güzel olur.
Bekleyin arkadaşlar almayın en azından seçim sonunu görmek gerekiyor. Şu anda almayın emin olunki daha da ucuzlayacak.
ikinci elde tık yok ..vatandaşlar en ufak indirim bile yapmıyor..100 bin sınırına dayanmış arabalara sıfırın bi kaç bin altı fiyat istiyorlar..bu ne ya..millet uyanık valla.
Elbistan 46 arkadasim. O fiyata daihatsu sirion da bakabilirsin. Bence bunu da listene ekle.
Stoklar eridikçe fiyatlar artacaktır. Malum arz talep dengesi...
Katılmıyorum yorumunuza.
quote:
Orjinalden alıntı: shener
Bekleyin arkadaşlar almayın en azından seçim sonunu görmek gerekiyor. Şu anda almayın emin olunki daha da ucuzlayacak.
Dizel Accent Era'da patlama olur bu fiyatlarla
honda sitesinde hala güncelliyor fiyatlarını.
civic premium 36000 tl yeni fiyat
aynen yansıtmışlar ötv indirimini.
quote:
Orjinalden alıntı: alibekir
bu arada anladığım kadarıyla bayilerde araç kalmamış...nasıl bir milletiz anlamadım ya, sanki adamlar bedavaya dağıtıyo, yaa madem o kadar almaya niyetiniz vardı neden ARALIK kampanyalarıyla almadınız, neticede fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı o günkü seviyelerde hadi bilemedin 1-2 milyar ucuza...
+1
Renault sempatizanı olmama rağmen kesinlikle tavsiye etmiyorum.34452 tl olan kampanyalı 1.5 dci full paketli Clio 3 fiyatını ötv sonrası 32533 tl yapmışlar normal olarak yansıtsalar aracın fiyatı 29600tl olmalı.Aradaki 3 bin tl cukka bilginize arkadaşlar.
23.900 Liram olsa bi dakka durmam
quote:
Orjinalden alıntı: Energetic
Arkadaşlar araç arayanlar için bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Megane II hb'i düşünmenizi tavsiye ederim. Renault'yu pek beğenmem ama cazip bir fiyatı var. Düşünülebilir.
Megane II Auth. 1.4 16V 98ps 23.900 TL.
Özellikleri
Authentique 'Dryos' Tipi Jant Kapakları (195/65 R15) S Gövde Rengi Yan Aynalar S Çift Optik Halojen Farlar S Gövde Rengi Tamponlar S ABS + EBV S Acil Fren Destek Sistemi (AFU) S Perde Hava Yastıkları S Yan Hava Yastıkları S Çift Kademeli Sürücü ve Ön Yolcu Hava Yastığı S Yükseklik Ayarlı Ön Koltuk Başlıkları S Virgül Tipi 3 Adet Arka Koltuk Başlığı S Yükseklik Ayarlı ve Güç Limitörlü Ön Emniyet Kemerleri S Güç Limitörlü Arka Emniyet Kemerleri S Kumanda ile Açılan Elektronik Motor Kilidi (Immobiliser) S Ani Durmalarda 4'lü Flaşörlerin Otomatik Yanması S Hareket Halinde Kapıların Otomatik Kilitlenmesi S Elektrikli Ön Camlar / Sürücü Tarafı Tek Dokunuşlu S Renkli Camlar S Renault Card Sistemi (Anahtarsız Sistem) S Akıllı Ön Cam Silecekleri S Klima S 4x15 W Radyo-Mono CD (4 hoparlör + 2 tweeter) S Direksiyondan Kumandalı Müzik Sistemi S Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Direksiyon S Değişken Takviyeli Direksiyon S Sürücü Koltuğu Yükseklik Ayarı S Refakatçi Aydınlatma (Follow-me home) S Türkçe Uyarı Ekranı S Far Yükseklik Ayarı S Polen Filtresi S Yol Bilgisayarı S Soğutmalı Torpido Gözü S
Bende Ötv indiriminden önce Ford un Yeni Fiesta ve Transit Connect modellerinin listesini almıştım. ÖTV indirimini aynen yansıtmışlar sorun yok.
Fakat dikkatimi çeken nokta, stoklarımız arttı üretim yapamıyoruz diye ağlayan bu firmalar nedense aracın çıplak fiyatında ( yani kendi kasalarına koydukları fiyatta ) bir lira bile indirim yapmıyorlar. Yeni Fiestanın Titanium 5K 1.6 TDCi modelinin ÖTV indiriminden önceki ÖTV ve KDV hariç çıplak fiyatı 21.369 TL iken, ÖTV indiriminden sonraki çıplak fiyatı 21.445 TL dir. hatta 76 TL zam bile yapmışlar
Madem stoğunuz çok niye herşeyi devletten bekliyorsunuz, sizde yapın çıplak fiyatlarınızda 2.000-3.000 TL indirim o zaman araba kalıyormu göreyim...
Selam, Yeni araba alacak olan kişilere bir tavsiye; Eğer alacağınız Firma ÖTV indirimini tam olarak uygulamıyorsa (Opel,Vw gibi), bu araçları almak isteyen arkadaşlar Şİkayet mekanizmasını işletebilirler..Sanırım indirimi uygulamayan Firmalara Ceza verilecek diye okumuştum..Bayiye gidin bildiğiniz eski fiyatı ve olması gereken yeni fiyatı söyleyin..Eğer o fiyatdan satmazlar ise bu yasayı çıkaran Maliye Bakanı ve Başbakan'a sizi şikayet edeceğim dersiniz? Belki ozaman indirim yapmayan bayiler tırsabilirler..Sadece bir tavsiye..
quote:
Orjinalden alıntı: kurbagaprens
Opel Astra Classic II 1.6 Comfort + Spor Paket + Metalik Renk 20 gün önce 27.000 fiyat aldım Az önce aynı araca ötv indirimli 29500 dediler :)
quote:
Orjinalden alıntı: expli
Selam, Yeni araba alacak olan kişilere bir tavsiye; Eğer alacağınız Firma ÖTV indirimini tam olarak uygulamıyorsa (Opel,Vw gibi), bu araçları almak isteyen arkadaşlar Şİkayet mekanizmasını işletebilirler..Sanırım indirimi uygulamayan Firmalara Ceza verilecek diye okumuştum..Bayiye gidin bildiğiniz eski fiyatı ve olması gereken yeni fiyatı söyleyin..Eğer o fiyatdan satmazlar ise bu yasayı çıkaran Maliye Bakanı ve Başbakan'a sizi şikayet edeceğim dersiniz? Belki ozaman indirim yapmayan bayiler tırsabilirler..Sadece bir tavsiye..
quote:
Opel Astra Classic II 1.6 Comfort + Spor Paket + Metalik Renk 20 gün önce 27.000 fiyat aldım Az önce aynı araca ötv indirimli 29500 dediler :)
Bence Bu bakanlara başbakanlara güvenmeyin,
Yarın Unakıtanın, Tayyipin çocukları araç kiralama filosu kurdu diye haber çıkarsa zerre şaşırmam.
Firmalar isteselerde istemeselerde indirimin 2. ayında idirimi fazlasıyla yansıtacaktır.
Şu an ya tutarsa mantığında satıyorlar.
Kefal akını durunca fiyatlar düşer
Astra 1,3CDTI, Manuel Vites, Enjoy+Elegance Paket+Metalik Renk 33000 TL, nasıl fiyat?
quote:
quote:
Hiçbir şey olmaz.Adam ÖTV indirimini aynen yansıtıyor ki.Burada hukuki açıdan yanlış bir şey yok.
Euro arttı diye,araca önce biraz zam,sonra indirim yapıyor.Kimse bir şey diyemez buna.
Adam isterse kalkar,örneğin 10 bin TL zam yapar,sonra al sana ÖTV indirimi der,5 bin TL düşer.İndirim var mı?VAR
Kimse bir şey yapamaz.
Ozaman Satışlar durdu stoklar birikti diye ağlamayacaklar..Hem ekonomik kriz var diye nasıl zam yapacaklar..Bunlar değilmiy di daha düne kadar otomobil sektörü batıyor fiyatlar dipte diye ağlayanlar..Böyle yapan Firmaların düşüncesi kesinlikle Fırsatçılık olur..Bunlara imkan vermemek içinde bence Şİkayet edilmeliler..
quote:
Orjinalden alıntı: deserthawk
quote:
quote:
Hiçbir şey olmaz.Adam ÖTV indirimini aynen yansıtıyor ki.Burada hukuki açıdan yanlış bir şey yok.
Euro arttı diye,araca önce biraz zam,sonra indirim yapıyor.Kimse bir şey diyemez buna.
Adam isterse kalkar,örneğin 10 bin TL zam yapar,sonra al sana ÖTV indirimi der,5 bin TL düşer.İndirim var mı?VAR
Kimse bir şey yapamaz.
arkadaslar walla cok sınırlıyım ankarada 2 opel bayısıne gittim. bu kadar rezillik olamaz, ama bizim insanımıza mustehak bu olanlar ıı oluyor keske dahada pahalıya satsalar. opelde adamlar otv yi yanlıs hesaplıyor, yanlıs hesapladıklarınıda kanıtlayınca özur dilemek yerine; tamam haklısınız ama dalga gecer gibi birde 500 ytl plaka masrafı sizden alırım onu o zaman diyor. neredeyse dovecektım adamı zor elimden aldılar. birde insanlar aynen pazardan mal alır gibi araba alıyorlar. fiyata hesaba bakmadan opel ellerinde ne astra nede insigna olmadıgını 1 hafta sonra getireecegini soledi. 2 ay 29 gun sonra gorusecez onlarla
quote:
Orjinalden alıntı: UNDYING
Astra 1,3CDTI, Manuel Vites, Enjoy+Elegance Paket+Metalik Renk 33000 TL, nasıl fiyat?
Kardeş opel 1 ay önce o fiyatların altına satıyordu tepkini koy bence alma
Astra Classic Alacaktım bende geçen ay 27000 lira fiyat verdikleri araca ÖTV indiriminden sonra 29500 dediler :)
Bende telefondaki hanımefendiye Recep ivedik misali Bu konuştuklarımız kayıt oluyor dimi dedim evet dedi. Başladım saymaya Demekki opel'de kriz felan yokmuş diye... Bulursunuz piyasadan habersiz 3-5 müşteri oda 1 hafta sürer. 10 gün sonra satışlar düşünce bu dediklerimi hatırlarsınız. devamını siz tahmin edin.