Şimdi Ara

Otuz Yaşındayım Lan Ben (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
21
Favori
19.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
352 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tutunamayanlardaki Tarık değil mi bu?
    Tarık buraya da dadandı,boş adam değil yani 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatini degistirecegini dusundugun, su anda seni heyecanlandiran hicbirsey seni %100 tatmin etmeyecek. Cok seye sahip olsan bile bosa gecen yillar aksam olunca icini urpertecek.

    Kabullenmek ve ani yasamak en iyisi cunku dolu dolu yasasaydin da keskelerin olacakti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef insanlar akıllarının bir karış havada olduğu yaşlarda geleceklerini belirleyecek çok kritik adımlar atmak zorunda kalıyor bu da coğu insan için başarısızlık demek.

    Aile bilinçli değilse bir de biraz tembel ve azimsiz bir yapın varsa başarısız oluyorsun.

    Şimdi sen belki garantisi olan 3-5 bin maaş alsan kendini başarılı görecektin. En azindan başarısız olmadığını düşünecektin.

    Başarı demek insanın kendini gerçeklestirmesi demektir. Örneğin bir ressam başyapıtım budur dediği bir tablo yapar ve bundan haz alır bir de bundan kendi için yeterli gördüğü miktarda para kazanırsa gerçekten başarılıyım der. Kendini gerçekleştirir. Ama ressam olmak için çocuk yaşta resim çizmeye çok ilgili ve bu konuda yetenekli olmak gerekir.

    Bekçileri ele alalım. Hicbir vasfı olmayan ve ehliyet sinavı kadar kolay bir sinavi gecerek dandirik bir platformda performans sergileyerek seçilen bekçiler başarılı mı mesela?


    ÖZET: Küçük yaşlarda kritik kararlar alıyoruz. Aile zengin ya da bilinçli değilse geleceğimiz kötü oluyor. Azimli değilsek biraz da gamsız yapımiz varsa ve bunların hepsi birleşince genelde yaşantımız kötü oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 3 Haziran 2020; 9:48:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende 34 um ulan konu kilit üye ban pls
  • İşin özü para açık net. Çalışıcaz elbet kimse çalışmadan birşey sahibi olamıyor malesef. Mutlu olacağın ve çok kazanacağın bir iş seçmen lazım. 200 300 fazla bulduğun işe müsade alıp zıplaman lazım. Yoksa kimse kimseyi düşünmez. Birde işinde iyisen patronun istediğin rakamı verir unutma. Vermez ise dediğim gibi yine zıpla ama arada boşluk bırakma. Birde ne iş yaparsan yap kadap bile olsan, ulan nusret gibi olcam de. Muhabir isen acun gibi olcam de. Başını işe gömme. Biz kimsenin kölesi değiliz kimseye ezdirme kendini bir iş yerinde çırak bile olsan kimsenin sigarasını dahi almaya gitme. Hep müdür gibi ol. Dosdoğru ol işinde iyi ol işini çok iyi yapana hiçbir patron laf etmez kaçmasın diye pohpohlar bile. Kendine mentor bul çevrende yada iş hayatında onu dinle. Bu şekilde emin ol 3 5 sene sonra farklı yerde olacaksın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Millennium M kullanıcısına yanıt
    İşte bu, ben de Patlıcan kebabını seviyorum sanırım sivas kebabı denilen şey kıyma yerine etten yapılıyor fotodan anladığım kadarıyla? Ben tamamını tek başıma yiyebiliyorum bunun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-10B574946

    İşte bu, ben de Patlıcan kebabını seviyorum sanırım sivas kebabı denilen şey kıyma yerine etten yapılıyor fotodan anladığım kadarıyla? Ben tamamını tek başıma yiyebiliyorum bunun.
    Aynen direk saf etten yapılıyor. Hiç sevgilim olmadı filan ama bir kızın verebileceği zevke en yakın yemek olduğunu düşünüyorum.
  • Maaş kaç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 yaş sendromu diyorlar hocam bi araştır istersen. boşluğa düşme gibi bişey oluyor.

    ben de 29 yaşıma geldiğimde ne oldum lan ben ne olacam bu yaştan sonra deyince bi arkadaş demişti 30 yaş sendromu bu diye.

    ama ben 32 yaşımda atanıp askerliği yapıp 33 yaşımda evlendim ve Allah'a bin şükür düşündüğümden iyi durumdayım. Allah nazardan saklasın.


    yani oturup çalışmak için de geç değil 30 yaş, 30 yaşında hazırlanıp ders çalışıp girdiğim sınavdan iyi puan aldım çok şükür. ama hayat da hayal gibi kolay değil üst basamaklar zor yani. günü kurtaracak bir iş ile de ömür biter, hiç yoktan iyidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-06D4C1909

    Dolu yaşamak nedir, ne yapayım şimdi ben, maaşımı alır almaz karıya mı gideyim, kredi çekip yurt dışına tatile mi gideyim, birine daha aşık olup aşk acısı mı çekeyim yoksa evlenip başıma daha çok yük mü alayım? Ne yapmam lazım bu beni boğan histen kurtulmak için. Kalan zamanlarımla ne yapacağım ben?
    soylede bırsey var suan yapabıldıgın bırıkımı yapıp ılerısı ıcın rahata kavusmak bır ev sahıbı bır araba sahıbı olmak varken genc yasta har vurup harman savurdugun takdırde ılerkı yaslarda daha cok zorluk cekebılırsın dıye dusunuyorum. bence bırıkım yapıp bırseyler sahıbı olmaya calıs.
    devır kotu aldıgımız uc kurusla yarın yokmus gıbı yasayıp 2 sene snra dızını dovmekten ıyıdır
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    + insan o yaşlarda ne istediğini de bilmiyor.
  • 30 yaşlar kulübüne hoş geldin. Kendine bir sandalye kap ve çay şölenine katıl.


  • boş yerimiz var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suicide sheep



    boş yerimiz var.
    30'lu yaşlar en iyi yaşlardır. Geleceğinle ilgili daha net ve doğru kararlar verebiliyorsun, ilişkiler konusunda yönlendirici ve karar verici hale geliyorsun, olgunlaşıyorsun düşüncelerin değişiyor fikirler olgunlaşıyor, çoğu takıntılı olduğun şeyin bomboş olduğunu görüyorsun. 20'li yaşlarda karşı cinsin peşinden ayrılmazken gelip geçici hevesleri aşk sanarken 30'lu yaşlarda bütün bunların saçma olduğunu anlıyorsun. Artık aklı başında, olgun, doğru kararlar verebilecek ve daha az sorun çıkartacak insan arıyorsun. 30'lu yaşlar en iyi yaşlardır. Tabi bu yazdıklarım kendini geliştiren, bilgi birikimi oluşturan ve bunları iyi analiz eden insanları kapsıyor. Cahil ise her yaşta cahildir.




  • Kamp yapmak
    Babayla balığa gitmek
    Gezmek
    Yeni yerler keşfetmek
    Ayrı eve çıkmak
    Araba sahibi olmak
    Tatile çıkmak
    Yurt dışına çıkmak
    Arabayla hafta sonları güzel restoranlara gitmek
    Yakışıklı olmak ve güzel bir sevgiliye sahip olmak
    Ortamda konuşunca insanların seni dinlemesi
    Sürekli karı kız muhabbeti yapmayan ve gerizekalı olmayan arkadaş çevresine sahip olmak

    Bunlar olmayınca içinde bi sıkkınlık oluyo işte. Bide bunların üstüne dh de ki mal moderatör ler sana kıl kapıp mesajlarını siliyor tam kombo işte. Moderatör dediğimde vasıfsız kişiler zaten. Sırf bölümde fazla takılıyorlar diye onları bölüme mod yapıyorlar aylık 200 - 300 e parayla bu işi yapıyorlar.
  • Tam hayatı sorgulama yaşı.
  • Hayati sorguluyorsaniz paraniz azdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ederim konuyu okuyunca aklıma direkt sen geldin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam bunu istiyo zaten. Bunu yapmak bile zor bu devirde onu konuşuyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun, babanız MR a tekrar giremezse açık mr oluyor klostrofobisi olanlar ya da aşırı kilosu olanlar için, bilginiz olsun. Umarım sıkıntısız bir süreç olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.