Şimdi Ara

Otuz Yaşındayım Lan Ben (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
21
Favori
19.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
352 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilmiyorum yaşımız geçiyor ancak nereye geçiyor hala hayattayız bu da bir şey ancak olumsuz sonuçlara gebe değil midir yaşamak sanki kötürüm hisler peşini bırakmıyormuş gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UlusBaker

    Yemin ederim konuyu okuyunca aklıma direkt sen geldin
    çok ayıp ediyorsun
    30 yaşımda asgari almam lan
    almam demi?
  • sosyal fobi okb uyku bozuklugu parasizlik ve inflamasyon var vucudumda son olarak yasli ailemi kaybedecegim eninde sonunda, kimsem yok, tek arkadasim kalmadi. sagligim goctu. suan ben ne yapayim? daha kotu durumda olan var mi. 2001 yilindan beri psikiyiyatrik rahatsizliklarim var.
    daha neler neler.

    simdi ben gunaha mi giriyorum?

    cok yalnislarim var evet ama hicbir zaman saglikli bir insan olamadim, kimden yardim alacagimi bilemedim.. bitti..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 31 yasindayim bende hocam, Allah yardimcin olsun.
  • Kanım dondu 4 yıl kaldı senin durumuna, 4-5 yıldır falan ulan artık hayat çizgimi değiştiricem yok şunu yok bunu yapıcam yok özgüvenli olucam yok kilo vericem yok yurtdışına çıkıcam ohooo hiç birini yapmadım. 4 yıl sonra da aynı durumda olurum. Şuan mezuniyet sonrası uzunnnnnnn işsizlik dönemindeyim bir şekilde zar zor iş bulma evresine bile gelemedim. Düşündüm de senin durumuna geldiğimde 32 falan olurum ben
  • 28 yaşındayım 5 senedir avmde calısıyorum asgari ücretten biraz fazla alıyorum primle falan fakat kapalı ortamda calısmaktan artık boğuluyorum ama başka bir iş bulma ihtimalim düşük düz lise mezunuyum üni okuyanlar işsiz sinir stresten psikoloji kalmadı saclarım döküldü. İlk defa karantinada 2 ay boyunca işe gitmedim. Ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum kıyamet kopacak biz halen 3 kuruş para için mücadele ediyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kariyerini, cvni geliştirip daha iyi şartları ve maaşı olan bi işe girmeye çabalamak güzel bi başlangıç olur sonra yakın bi yere eve çıkarsın, aileni ihmal etmezsin hatta bakıcı tutarsın.
  • Albert Camus Yabancılaşma olayını araştırmanı öneririm, araştırdıktan sonra, zeki demirkubuzun masumiyet ve kader filmlerini çekim yılına göre izle, kendini bulacaksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı asker arkadaşımın konuşmaları, Mesut senmisin yoksa. ?
  • Yorumları okudumda böyle vizyonsuzluk olmaz , doktor, mühendis değilseniz ne bekliyorsunuz 10,000 lira maaş mı ?

    Tek çare ticarete atılmanız bir mal alıp üstünü kar koyup satmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede hemen hemen herkesin yaşadığı durumdur.heralde.Antidepresan kullan bence ben öyle yapıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok farklı hissiyatlar içine sokabilir ama çözüm bu videoda anlatılanlar arasında saklı:

    https://www.youtube.com/watch?v=hIl1DJIgCAM&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bom boş hayatın oldugu için daralmışsın millet tatil yaparken, lüks arabalarla gezerken sen otobüsle işe gidip çalışıyorsun
  • Yemin ederim birebir beni anlatmışsın özellikle de hatırlamak istemediğim çocukluk ve ergenlik hatıraları yazısını görünce yemin ederim ağlamamak için kendimi zor tuttum dmden konuşalım hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşa takılmıyorum ben, sadece arada aklıma geliyor, oha ne ara 31 oldum diyorum. İş zamanımın büyük bölümünü alıyor, kalan vakit de enerji ve istek olmuyor. Olsa bile imkanlar bir yerde dur çekiyor. Hayat zaten kısa çok da anlam yüklemeye gerek yok bu hayata, var olduk,yok olacağız, ufak ve güzel anları değerlendirip anılar için yaşıyorum. Her şeyden önce sağlık herkese.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 30 yaşındayım herifin birinin yüzünden lise hayatım gitti şimdi denesem de kafam almıyor 4 senedir uğraştım mezun olamadım bıraktım ailemle yaşıyorum baba yok annem ben küçük kardeşim abim evlendi gitti bize hayrı yok dul yetim maaşıyla geçiniyoruz kardeşim çalışıyor o da günlük maaş alıyor o da ona anca yetiyor sigaraydı yol parasıydı kişisel harcama ona zor yetiyor

    Senin için de zor tabi okuyunca yazdıklarını ama diyeceğim o ki herkesin kendine göre derdi var
  • Yazıyı okurken kendi kendime aynı beni tarif ediyor dedim.
    Aradaki tek fark 2 yaş daha küçük olmam. Ben kendi adıma olayı maddiyat olarak yorumluyorum. 25-30 yaş birisinin kendi başına bir şeylere sahip olması şuan gerçekten zor. Dışarıya çıkıp 50 tl bile harcaması lüks iken. Ayağımı yerden kessin diyerek bir araç veya benzeri bir ürün almak çok zor. Para olmayınca olmuyor ne yazık ki. Buda şuan bulunduğumuz hayatın gerçeği.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MY -- 4 Haziran 2020; 0:54:42 >
  • Aynı yaştayız sana akıl vermek isterdim ama önce bende olması lazım :) öyle bir düzenin içindeyiz ki bir türlü zincirlerimizi kırıp çıkış sağlayamıyoruz. Benim mesela yurtdışında yaşama ihtimalim de var ama cesaret edemiyorum, buradaki işimden olmaktan korkuyorum. Her geçen gün boşa geçen günlere bir yenisi ekleniyor sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANIL007

    Maalesef insanlar akıllarının bir karış havada olduğu yaşlarda geleceklerini belirleyecek çok kritik adımlar atmak zorunda kalıyor bu da coğu insan için başarısızlık demek.

    Aile bilinçli değilse bir de biraz tembel ve azimsiz bir yapın varsa başarısız oluyorsun.

    Şimdi sen belki garantisi olan 3-5 bin maaş alsan kendini başarılı görecektin. En azindan başarısız olmadığını düşünecektin.

    Başarı demek insanın kendini gerçeklestirmesi demektir. Örneğin bir ressam başyapıtım budur dediği bir tablo yapar ve bundan haz alır bir de bundan kendi için yeterli gördüğü miktarda para kazanırsa gerçekten başarılıyım der. Kendini gerçekleştirir. Ama ressam olmak için çocuk yaşta resim çizmeye çok ilgili ve bu konuda yetenekli olmak gerekir.

    Bekçileri ele alalım. Hicbir vasfı olmayan ve ehliyet sinavı kadar kolay bir sinavi gecerek dandirik bir platformda performans sergileyerek seçilen bekçiler başarılı mı mesela?


    ÖZET: Küçük yaşlarda kritik kararlar alıyoruz. Aile zengin ya da bilinçli değilse geleceğimiz kötü oluyor. Azimli değilsek biraz da gamsız yapımiz varsa ve bunların hepsi birleşince genelde yaşantımız kötü oluyor.
    Valla ne güzel de yazmışsın hocam eline sağlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Millennium M kullanıcısına yanıt
    Dur yarın yaptırayım. Bir dahamı gelecez dünyaya. Hanım kebaba izin vermiyor artık "çok et gidiyor çalışmıyorsun zaten "diyor. Ama yarınki menüde bu veya varyantı var patlıcanlı etli falan bir yemek. Buzdolabında patlıcanda varmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.