Şimdi Ara

Oturum Acma Porolayi Kaybettim..:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    oturumu acarken kullandigim parolayi kardesim degismis..farkli bir kullanici hesabida yok..
    simdi ben format atmadan bu olayi cozebilirmiyim? acilista sadece kullanici adi ve paralo soruyor ne ip ucu neden baska bir kulanici ile acamiyorum..:(
    yardim eden arkadaslara simdidden tesekkurler.
    not bide ayni ozelliklerde 2 inci pc var..format atmadan digerindeki kullanici adi veya poralayi benim i pc entekre edebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 4 Mayıs 2007; 2:03:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Larry

merhaba arkadaslar..
    oturumu acarken kullandigim parolayi kardesim degismis..farkli bir kullanici hesabida yok..
    simdi ben format atmadan bu olayi cozebilirmiyim? acilista sadece kullanici adi ve paralo soruyor ne ip ucu neden baska bir kulanici ile acamiyorum..:(
    yardim eden arkadaslara simdidden tesekkurler.
    not bide ayni ozelliklerde 2 inci pc var..format atmadan digerindeki kullanici adi veya poralayi benim i pc entekre edebilirmiyim

Kardeş açılırken F8 e basarak güvenli kipte açma ekranına tıkla

Adminastor ve senin kullanıcı adının olduğu ekran gelir Adminastoru seç

sanırım Adminastore şifre koymamışsınızdır oradanda denetim masası kullanıcı hesaplarından

kendi şifreni kaldır olmazsa Adminastor şifre kırıcılar var ama önce bunu dene

• Acilis ekraninda CTRL + ALT + DEL' e bastigin zaman kullanici adi girmeni istiyen bir sayfa gelecek. Oradan da Administrator'u girmeyi deneyebilirsin, guvenli kip sart degil. Eger "kullanici kisitlanmis" gibi bir mesajla karsilasirsan Google'da SysRescue adli kurtarma CD'sini arattir. Bootable bir mini Linux CD'si. Acilis secenekleri arasinda NTPass ile acacaksin, sana adim adim password u sifirlamayi sagliyor. Biraz ingilizce gerekecek. Bilmiyorsan mutlaka Ingilizce bilen birinden yardim al. Sistem tamamen gitmesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.